פורסם 2013 ביוני 1712 שנים מחבר גם בתחנות עבודה אחרות כשאני מגדיר כתובת סטאטית באותה נקודת רשת יש את אותה הבעיהשאר תחנות העבודה בארגון הם win7 המחשב שלי הוא היחידי שהוא win8 וזה מחשב חדש מלפני יומיים עד עכשיו היה לי מחשב עם win7 עם אותה תקלה.לפני התקלה הכל היה בסדר ראיתי את כל הרשת אומנם לקח לזה הרבה זמן להציג את כל המחשבים ברשת.לפני כשבוע כשהתחילה התקלה התיקנו לי קו טלפון חכם בעמדה ומאז התחילה הבעיה אני לא יודע אם יש קשר אבל בדקנו את הגישור בארון תקשורת גם שיניתי לנקודה אחרת גם בארון תקשורת אך ללא הועיל.תקלה ממש מעצבנת...
פורסם 2013 ביוני 1812 שנים בהחלט תקלה מוזרהאני עדיין חושב שכדאי לנסות להגדיר גם IPv6 או לפחות להגיד למחשב שיתן עדיפות לIPv4
פורסם 2013 ביוני 1812 שנים המחשבים נכנסים לטבלת ARP של כל אחד מהתחנות?הם מקבלים שאליתות NBT אחד מהשני?
פורסם 2013 ביוני 2012 שנים מחבר יש גישה ב UNC.שני המחשבים נרשמים אצלי בARP ושניהם מקבלים ממני שאילתות ב NBT.מחשב שאני לא רואה - אני נרשם אצלו בARP אני לא מקבל ממנו שאילתת NBT בשם מחשב רק בIP שלי.מחשב שאני כן רואה - אני נרשם אצלו בARP וגם הוא לא מקבל שאילתת NBT בשם מחשב אלא רק בIP שלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.