פורסם 2013 ביוני 1412 שנים נתקלתי בתופעה לא ברורה מחשב בדומיין עם static ip לא מצליח לראות את כל המחשבים ברשת, רק 28 מתוך 110 מחשבים.הגדרות שיתוף ברשת פעילות ומוגדרותבדיקות שנעשו ללא הועיל1.חיבור לנקודת רשת שונה - ללא הועיל2. ביטול פיירוול של וינדוס - ללא הועיל3. בדיקת מחשב אחר עם אותו יוזר - ללא הועיל4. כניסה עם משתמש אחר - ללא הועיל5. שינוי כתובת אייפי קבועה - ללא הועיל 6.שינוי גישור בסוויץ - ללא הועילחשוב לציין כאשר אני משנה לא DHCP אני רואה שוב את כל המחשבים ברשת.שאר המחשבים ברשת אין להם את הבעיה הזו גם אלו עם כתובת וקבועה וגם עם dhcpלמישהו יש רעיון או כיוון מהי התקלה?
פורסם 2013 ביוני 1512 שנים אלה עם הכתובת הקבועה - מדובר על מחשבים עם RESERVATION או הגדרה בכ.רשת?ובנוסף - הם ניסית IP SCANNER? כי אם הוא רואה אותם - אז גם המחשב רואה.
פורסם 2013 ביוני 1512 שנים מחבר הגדרה בכ.רשתלא ניסיתי ip scanner כי אני לא מכיר אשמח לנסות וללמוד מה זה...
פורסם 2013 ביוני 1512 שנים IP SCANNER הוא כלי צד ג' (או קבוצת תוכנות צד ג') שסורק ציודי תקשורת באותו טווח ובאותו סאבנט של המחשב הסורק ומראה לך את כל הכתובות הפעילות לאותו רגע.אם התוכנה רואה את זה - אז גם המחשב רואה את זה, כנראה לא מציג.בלי קשר, על מנת לייעל את העבודה - תעביר את כל תחנות הקצה ל-DHCP ובמקסימום תקבע כתובת בשרת עצמו. קיבוע כתובות בצורה ידנית הוא דבר מאוד לא מומלץ ואם מבוצע - אז עדיף לבצע בשרתים בלבד.
פורסם 2013 ביוני 1512 שנים מחבר אני יעשה סריקה עם ip scannerחשוב לציין שיש כ20 מחשבים ברשת עם כתובת ידנית ואין איתם בעיות גם במחשב המדובר הכל עבד עד לפני כמה ימים
פורסם 2013 ביוני 1512 שנים לא צריכם שום סריקות.יש לך בעיה הגדרה של המסכת רשת.תביא כתובת פנימית מלאה כולל המסכת של 3 מחשבים.המחשב הזהמחשב שהוא מצליח לגשת אליומחשב שהוא לא מצליח לגשת אליו
פורסם 2013 ביוני 1512 שנים מה הקשר למסכת רשת? אם הייתה בעיה של מסכת רשת - הוא לא היה אמור כלל לגשת לשרת, שכן הIP לא היה בכתובת ועל פי רוב, ברשתות פנימיות של החברה אין NAT שפועל.ושוב - הפתרון הראשון שהצעתי מטפל בכל הבעיות הגדרת דרך השרת בלבד.
פורסם 2013 ביוני 1512 שנים כנראה שתצטרך ללמוד קצת על רשתות.הוא מצליח לגשת כי המחשב נמצא בטווח הרשת+המסכת של השרת, והשרת נמצא בטווח הרשת+המסכת של המחשב.נניח שמחשב א 192.168.15.5/28מחשב ב 192.168.15.234/24והשרת 192.168.15.1/24אז שני המחשבים יוכלו לגשת לשרת, אבל לא יוכלו לדבר בינהם
פורסם 2013 ביוני 1512 שנים הכל טוב ויפה אם באמת ככה הדבר. מאיפה לך שככה הדבר? מאיפה לך שהוא הגדיר IP ידני בצורה כזאת נכונה? אולי הוא בכלל לא בטווח? (הגדיר נגיד 192.168.16.X)? והרי שיש לו כמה מחשבים כאלה אז יכול להיות שהטעות חוזרת גם בהם.לכן אני אומר, אל תשים פלסטר - תשים משהו שיפתור את הבעיה פעם אחת ולתמיד.ועוד דבר - כיוון שבעולם החיצוני, יש כללים ברורים למה כל כתובת יכולה להיות, הרי שככה גם באופן דיפולטיבי, כשאתה מגדיר 192.168 אתה תקבל מיידית CLASS C, ורק אם תחליט לשנות זאת בעצמך, זה ישתנה. נערך 2013 ביוני 1512 שנים על-ידי Support
פורסם 2013 ביוני 1612 שנים המקום היחיד שזה יוגדר בתור קלאס C זה הממשק הגרפי של חברה בשם מיקרוסופט. ואם אתה רוצה להמשיך לדבר שטויות, אז איך בדיוק תוכנה שסורקת IP תוכל למצוא בעיה בקשר לIP שהמחשב לא רואה? אחכה שיביא את 3 הכתובות שביקשתי.
פורסם 2013 ביוני 1612 שנים כי אולי המחשב כן רואה אבל המשתמש שכתב כאן מחפש לא נכון? אולי בכלל יש לו בעיה של DNSים?
פורסם 2013 ביוני 1612 שנים מה קשור עכשיו DNS?אם הוא מתחבר באמצעות DHCP הוא רואה את כל המחשביםאם הוא מתחבר ידנית הוא לא רואה את המחשבים.כלומר אין כשל פיזי, ואם היה כשל בDNS אז הוא לא היה רואה אף אחד (לפי שמות).למה אתה מתעקש שאין צורך לבדוק את ההגדרות הבסיסיות ביותר של חיבור ברשת IP על אתרנט?
פורסם 2013 ביוני 1612 שנים מחבר ערב טוב חברים אז ככה סריקת IP SCANNER מזהה את כל המחשבים ברשת אך הם עדיין לא מוצגים ברשת, ניתן לגשת אליהם,VNC וRDP על כולם. מצ"ב תמונה IP ע"פ בקשת support נערך 2013 ביוני 1612 שנים על-ידי Omerino
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.