פורסם 2013 ביוני 1412 שנים שלום לכולם,לאחרונה יש לי בעיה במשחקים שמתבטאת (ברוב המכריע של המקרים) בכך שכאשר הדמות שלי פונה התמונה לא זזה בצורה חלקה אלא באופן קטוע . זה לא קורה כשאני הולך אחורה וקדימה וכשאני עומד במקום ומסתכל לצדדים. הבעיה לא קיימת בכל המשחקים ואין קשר לדרישות המשחק כי יש משחקים חדשים שאין את הבעיה ומשחקים ישנים שכן יש את הבעיה. כלומר, הבעיה לא קיימת בכל המשחקים. בנוסף, הבעיה לא הייתה קיימת עד לפני כמה שבועות.ניסיתי לחזור לדרייברים ישנים יותר של המעבד הגרפי אך ללא הועיל.בדקתי באמצעות תוכנת fraps את ה frames per second וה frame times ושניהם תקינים ויציבים.בקיצור אין לי מושג ממה הבעיה נובעת ומה לעשות.אשמח מאוד עם למישהו יש עצות בעניין.תודה מראש.----------------------------------i7 cpugeforce 635m8GB RAMWin 8 64 bit נערך 2013 ביוני 1412 שנים על-ידי kramer82
פורסם 2013 ביוני 1412 שנים תערוך בבקשה את הכותרת כך שתהיה אינפורמטיבית.אתה מזהה אולי פעילות של הקשיח בכל פעם שהתמונה קופאת?
פורסם 2013 ביוני 1412 שנים מחבר בחלק משהמשחקים זה קורה ובחלק לא. לדוגמא, זה לא קורה בטומב ריידר אבל כן קורה בפורטל 1.
פורסם 2013 ביוני 1412 שנים רציתי לרשום מה הקשר לשוטרים ומשום מה האתר נתקע לי לפני כמה דקות.יש שם חיילים, צבא ארה״ב נגד הצבא הרוסי.
פורסם 2013 ביוני 1512 שנים מחבר נראה לי שגיליתי משהו מוזר. יש לי את הלאג כשאני משתמש בעכבר, אבל אין לי את הלאג כשאני משתמש בtouchpad של המחשב.
פורסם 2013 ביוני 1512 שנים מחבר בדקתי עם עכבר אחר אך הבעיה נשארת.לעומת זאת עם שלט של אקס בוקס הבעיה נעלמת.
פורסם 2013 ביוני 1512 שנים תופעה מוכרת, חיפוש קצר של mouse lag in games בגוגל ימצא לך עשרות תוצאותזה למשל: http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2198431בקצרה: תבטל mouse smoothingבמידה ולא עוזר, תבטל mouse acceleration דרך הדרייבר או רג'יסטרי.במידה ועדיין לא עוזר, תבטל hardware cursor במידה והאופציה קיימת במשחק הרלוונטיובמידה ושום דבר אחר לא עזר, תבטל vsync
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.