עבור לתוכן

מבקש ייעוץ לאוברקלוק עם INTEL 2.4 533

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

עברה במוחי מחשבה לפני כמה ימים לשדרג את השילוש שלי למשהו קצת יותר חזק כמו 2.8C עם לוח וזיכרונות טובים אבל אחרי

הבדיקות ראיתי שזה הוספה של לא מעט כסף ( 1000 ש"ח )שאני לא בטוח שהוא שווה את ההשקעה ביחס להבדל הביצועים שאני אקבל.

בכל מקרה חשבתי אולי לנצל יותר את המערכת מבחינת האוברקלוק כי אני זוכר שקראתי פה על אנשים עם מעבד כמו שלי שהגיעו לתוצאות

יפות מאוד אפילו עם קירור סטוק של INTEL , משהו כמו 3.0 - 3.4 ג'יגה אם אני לא טועה.

הבעייה העיקרית שלי כרגע היא שהלוח ( <-------- מפרט ) לא מסוגל להתמודד כמעט בשום אוברקלוק . זה מניסיון אישי וגם מבדיקות

שעשיתי באיטרנט על הלוח והביקורת עליו רשמו שהוא חלש מאוד לאוברקלוק.. המקסימום שהגעתי איתו ביציבות מלאה הוא 2.6 ג'יגה.

לכן בשביל לעשות אוברקלוק טוב אני צריך להשקיע עכשיו בלוח חדש כמו ABIT לדוגמא שעולה 700 שקל בקירוב , ואני מניח שאני אהיה

חייב להשקיע גם בזיכרונות חזקים ויציבים יותר ממה שיש לי כרגע.

השאלה שלי בעצם מחולקת לשתיים -- 1 ) האם ההשקעה תהיה שווה את זה כי גם ככה המחיר אחרי החלפת לוח וזיכרונות טובים יגיע

למחיר 1000 שקל + - שזה כבר כמו שלדרג ל 2.8 C עם לוח חדש ?

2 ) נניח והחלטתי שאני הולך על אוברקלוק רציתי את המלצתכם ללוח הטוב ביותר ביחס למחיר שאני אגיע איתו לאוברקלוק רציני

חשבתי על אחד מ 4 האלה : ABIT IC-7 -- ABIT AI-7/GURU -- ASUS P4P800 DELUX --- EPOX 4PCA3I .

דבר אחרון - לגבי התמיכה של המעבד שלי עם לוח מהדור החדש של 800 FSB אני יודע שהוא יעבוד 533 אבל האם לוח כזה וזיכרונות

טובים של 400 או 433 יעבדו כמו שצריך ויעזרו לי למטרה ?

סליחה שזה היה קצת ארוך ::)

אני מודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

בעיה נוספת שלא ציינת הם הטמפרטורות....איך הם?

פורסם
  • מחבר

אוופס.. נכון.

הטמפ' אצלי בזמן עבודה רגילה - מעבד 32 - 34 מעלות ולוח 35 מעלות.

אני מניח שבמשחקים וכו' זה באזור 45 שזה לא נורא.

צריך לזכור גם שאנחנו בחורף עכשיו. בקיץ הטמפ' בדרך כלל סביב ה 42-43.

שאלה נוספת ששכחתי קודם לשאול - לגבי הספק .. יש לי כרגע CODEGEN ג'נרי 400 W . הוא דווקא עובד יפה מאוד

והטמפ' שלו לפי הבדיקה שעשיתי ממש נמוכה יחסית . אני אצטרך בכל זאת להחליף אותו אני מניח .. לא ?

פורסם

לOC הספק לא ממש משנה, אבל להחליף אותו זו תהיה חשיבה נכונה מכיוון שפתאום, סתם ככה, (בלי קשר לOC) הספק יכול לקרוס, ולהרוס את הלוח, או רכיבים אחרים במחשב....אם יש לך דברים בסיסיים במחשב (הארדיסק אחד, 1-2 צורב/סידירום,) אז ספק איכותי של HEC 300W יספיק לך, הוא עולה בסביבות ה170-190 ש"ח.

עריכה:

לפי המפרט שלך, הייתי מציע לך ללכת על ספק יותר חזק, עם 420W למשל של Thermaltake. הוא עולה 330 ש"ח והוא מצויין (יש לי אותו ;D) הוא יציב, אמין, וזול יחסית לספקים של חברות אחרות בעלי אותו הספק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים