עבור לתוכן

R9600NP Vs. GF4 Ti4200

Featured Replies

פורסם

מי יותר טוב, במה, ולמה?

תודה.

פורסם

שניהם כרטיסים מאוד טובים , הTI4200 יותר טוב ללא פילטרים , אבל את כל ההשואות תוכל לראות כאן:

http://www6.tomshardware.com/graphic/20031229/index.html

אני הייתי הולך על הTI4200 128MB , או חוסך לR9600XT , או מחפש איזה R8500 64 משומש במחיר טוב...

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לפרט קצת יותר למה מבין שתי הכרטיסים האלה בלבד (אני לא מדבר על שום כרטיס אחר) היית בוחר ב TI4200 ?

פורסם

מכוון שהוא פשוט יותר חזק , והוא עולה פחות... ויכולות האוברקלוקינג שלו יותר טובות.

זה שהראדון תומך DX9 לא נותן לו כמעט שום יתרון על פני הTI4200 חוץ מאשר בבנצ'ים כמו 3dmark03...

פורסם
  • מחבר

אוקי אני יקח את זה בחשבון

תודה רבה :)

פורסם

לחבר שלי יש 9600 PRO כרטיס חלש במיוחד הסטנדרט שלו זה

משהו כמו 300 בליבה

ו400 בזיכרון

לי יש TI 4200 128 ואני טוחן לו את הצורה בכל המשחקים גם בפאר-קרי הוא לא זז לשנינו יש אותו מעבד ואותה כמות זיכרון עם אותו מהירות...

פורסם

לחבר שלי יש 9600 PRO כרטיס חלש במיוחד הסטנדרט שלו זה

משהו כמו 300 בליבה

ו400 בזיכרון

לי יש TI 4200 128 ואני טוחן לו את הצורה בכל המשחקים גם בפאר-קרי הוא לא זז לשנינו יש אותו מעבד ואותה כמות זיכרון עם אותו מהירות...

כי TI4200 לא לא תומך DX9 וה9600P כן ואצלו רואים את השיידרים של DX9 בגלל זה שלך יותר מהר בפאר קרי

פורסם

אז איך אצללי כל המשחקים עובדים יותר טוב מאצל אח שלי ולאח שלי יש את הג'יפה 4200 טי איי ולי יש את ה9600 פרו??

פורסם

מה המעבד שלך ומה המעבד של אח שלך?

אותו שאלה לגבי הזיכרון והלוח אם?

ותן לי להסביר משהו השיידרים של DX9 זה קשקוש סתם תירוץ לכרטיס החלש הזה...

אם הכרטיס חזק אז הוא מפעיל את זה טוב בלי שום קשר לשיידרים ושום דבר פסדר הייתי אצל חבר ושעושים את בדיקת הפריימים

רואים גם כמה פוליגונים התמונה מראה באותו זמן והיה לנו אותו כמות ויש לו RADEON 9800 PRO במשחק פאר-קרי

כל מה שמשנה בכרטיס מסך זה המהירות שלו!

פורסם
  • מחבר

מה המעבד שלך ומה המעבד של אח שלך?

אותו שאלה לגבי הזיכרון והלוח אם?

ותן לי להסביר משהו השיידרים של DX9 זה קשקוש סתם תירוץ לכרטיס החלש הזה...

אם הכרטיס חזק אז הוא מפעיל את זה טוב בלי שום קשר לשיידרים ושום דבר פסדר הייתי אצל חבר ושעושים את בדיקת הפריימים

רואים גם כמה פוליגונים התמונה מראה באותו זמן והיה לנו אותו כמות ויש לו RADEON 9800 PRO במשחק פאר-קרי

כל מה שמשנה בכרטיס מסך זה המהירות שלו!

אחשלי אני לא מבין גדול ובגלל זה לא יכול לענות לזה

אבל ישב אצלי עד עכשיו בן אדם בן 32 שמתעסק המון שנים בחומרה

הוא אמר שכל מה שאמרת זה בול שיט

ובחיים אי אפשר להשוות את הקצה של R9800P לכרטיס שלך

הוא עובד בטכנולוגיות עתיקות ויש עליו הרבה פחות מאמץ מאשר הכרטיסים המתקדמים

בכל מקרה הגעתי להחלטה ואני ילך על רדאון ולא על TI שכבר עבר זמנו

(אולי כרגע הוא טוב אבל זה נראה לי אידיוטי בשנת 2004 לקנות כרטיס בטכנולוגיות כאלה.. צריך להתקדם)

תודה רבה לכולם.

פורסם

אתה עושה טעות.

אנשים , הוא מדבר על הR9600NP ולא על הPRO!!!

אחי , הTI4200 בהרבה מקרים שווה ואף עוקף את הראדון 9600PRO... ובטח ובטח שאת הXT.. רק במשחקי DX9 הוא לא עוקף.. אבל הוא עדיין שחיק וטוב...

פורסם

צודק, המון אנשים משחקים איתו את המשחקים הכי חדשים, על ההגרות הכי גבוהות רזולציה סבירה (1024X768) וקצת פילטרים, וכל זה בבערך ב700+- שקל!! שווה מאוד.

נ.ב.

חח גאי התבלבלת שם עם הXT והפרו :P;)

פורסם
  • מחבר

דיברתי גם עם התמיכה של פנדה וגם עם מישהו בן 22 שמתעסק קצת עם חומרה

הוא אמר לי שה TI ברוב המקרים מתקרב לרמה של ה R9600 אבל ככול שהזמן עובר והמשחקים נהיים יותר מתוחכמים ה TI נשאר מאחורה

הוא כרטיס קיום שנחשב טוב אבל מהר מאוד הוא יזחל אחורה

אז לטווח הקצת יותר רחוק שווה להשקיע ב R9600

בכל מקרה אני יחשוב על כל מה ששמעתי ומחר בבוקר אני יבצע את ההזמנה

תודה רבה לכל מי שעזר ותרם את דעתו בענין

פורסם

אחי אני מקווה שלא ביצעת את ההזמנה אני רוצה לומר שמה שהם אמרו לך זה נכון חלקית הטי אי באמת יזחל אחורה אבל מניסיון אחי 9600 NP חלש אתה תאכל את הלב הוא יזחל אם הטי אי באותו קצב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים