עבור לתוכן

סריקת וירוסים - Malwarebytes.

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מקווה שאתם מכירים את התוכנה המפורסמת והידועה הזו שבכותרת המיועדת לסריקת וירוסים, כרגע סרקתי מחשב איתה ומצאתי שיא חדש - 83 וירוסים בסריקה מלאה (והסריקה עדיין לא הסתיימה...)

האם עדיף להסיר את הוירוסים הללו בסיום הסריקה או לפרמט את המחשב? בגלל הכמות הזו.

פורסם

מתי עשית פרמוט פעם אחרונה ?

בגדול מומלץ כל שנה - שנתיים (תלוי בשימוש שלך במחשב)

ורק לציון ,אם אני לא טועה זה לא וירוסים . זה לרוב נוזקות למיניהן .. (שבאות מאתרים מפוקפקים)

פורסם
  • מחבר

לא מדובר במחשב שלי. פרמוט בוצע מלפני שנה וחצי ואולי יותר.

בנוגע למחשב שלי, אין בו וירוסים ואני מקפיד לשמור עליו והוא די מהיר - פרמטתי אותו מלפני שנה וחצי בערך - כדאי לדעתך לפרמט?

פורסם

בדוק גם עם אנטי וירוס, לא רק עם anti malware.

תסיר את הוירוסים, נקה זבל מהמחשב עם CCLEANR, כך גם מהרגיסטרי, וודא שהקשיח מאוחה, וצא לדרך.

אין דבר כזה "מומלץ לפרמט על שנתיים", אני מפרמט את שלי ברגע שהוא מראה ששום דבר לא עוזר, אין סיבה לפרמט סתם, יוצר הרבה כאב ראש.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, ואשמח לשאלה אחרת שלא קשורה לנושא -

אמרו לי שקיימים "חוקי ראם", מה זה אומר? שצריך להתקין במחשב 1GB/2/4/8/16 וכו'. במספר זוגי כזה, ולא מומלץ שיהיה לך למשל 1.5GB RAM וזה, אלא עגול.

מה אתה אומר על זה? זה נכון?

פורסם

בתקופת ה-DDR ו-DDR2, היו נוהגים לא להמליץ על כך מכיוון שזה יצר בעיות, לי אישית זה לא יצר בעיות ויש לי מחשב בבית שעובד עם 2.5GB.

כמובן שעדיף שני זיכרונות זהים, או לפחות בנםחים זהים, אבל אין סיבה מיוחדת שהיו בעיות, אלא אם ידוע שלזיכרונות האלו ספציפית יש בעיות תאימות.

פורסם
  • מחבר

לא חושב שיהיו בעיות, יש לי זיכרון מסוג DDR, והוא שודרג מ-256MB ל-1GB. ויש בו פנטיום 4.

כדאי להתקין בו וינדוס 7? :P

יש בו XP שהוא ריק לגמרי, אבל הוינדוס נשאר הרבה זמן במחשב הזה.

פורסם

במקרה דנן תשאיר על XP - אלא אם כן תשדרג קצת את הזכרון (ברב המקרים אני ממליץ על 7\8 אחלה מערכות אבל במקרה של חומרה כל כך ישנה לא כדאי)

גם תערוך בבקשה את הכותרת ליותר אינפורמאטיבית

כל טוב,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

תודה, כעת יש בו 1GB ופנטיום 4, כשאני פותח כרום ה-CPU עולה ל-80 אחוז ויורד, והגלישה לא הכי חלקה. (במחשב כזה היא צריכה לפעול חלק, לא?)

וכשאני מנסה להפעיל משחק דפדפן באינטרנט הוא קצת תקוע ולא הכי חלק.. (עדכנתי את גרסת הכרום, עדכנתי פלאש, דרייבר לכרטיס המסך גם כן.)

והמחשב עצמו ריק לגמרי.. לא מותקן כלום.

פורסם

כי הוא חלש (מאוד).

פורסם
  • מחבר

1GB אמור לגלוש בצורה חלקה... בכל מקרה, התקנתי פיירפוקס והכל עובד טוב עכשיו, מסתבר שהכרום דפדפן כבד.

המסך שלי לא ממש מכוייל ולא הכי חד, איך אפשר לסדר את זה? ניסיתי כמה רזולוציות וזה לא עוזר.. הדרייבר גם מעודכן.

דגם: ACER V193W

פורסם
בדוק גם עם אנטי וירוס, לא רק עם anti malware.

תסיר את הוירוסים, נקה זבל מהמחשב עם CCLEANR, כך גם מהרגיסטרי, וודא שהקשיח מאוחה, וצא לדרך.

אין דבר כזה "מומלץ לפרמט על שנתיים", אני מפרמט את שלי ברגע שהוא מראה ששום דבר לא עוזר, אין סיבה לפרמט סתם, יוצר הרבה כאב ראש.

אצלי דווקא הכאב ראש הוא בכל הסריקות האלה .. (אבל זה אצלי אישית )

יש לי תיקייה של כל הדרייברים הדרושים + תוכנות שאני לא יכול להסתדר בלעדיהם .

מתי שהוא עושה לי יותר מידי בעיות ובדיקת וירוסים + נוזקות לא עוזרת .

אני מפרמט ומתקין מחדש .

נותן לי "ראש" שקט יותר , והתחלה "נקייה".

פורסם

הבעיה העיקרית (ואולי גם היחידה) אם זכרונות לא תואמים היא ה-FSB.

נתון:

1 זיכרון 2GB RAM DDR2, 1333MHZ

1 זיכרון 2GB RAM DDR2 400MHZ.

במצב הנ"ל - הזכרונות יעבדו לפי המהירות האיטית (כלל ברזל), ולכן אתה "תהנה" ממהירות נמוכה, שתגרום לביצועי זיכרון לא נעימים ואף גם תקיעות במצבים מסויימים.

פורסם
  • מחבר

ואיך זה קשור לבעיות שרשמתי?

בכל מקרה, יש לי סלוט אחד כרגע של DDR 400MHZ 1GB.

ומה בנוגע לכיול המסך?

פורסם

התגובה שלי לא התייחסה להודעה הראשית שלך אלא לתגובה של אחד הכותבים כאן.

באשר לסלוט שלך - מה שכתבת הוא לא על הסלוט אלא על הכרטיס מסך (שאני מניח שבמהירות המצויינת תומך בכרטיס).

באשר לכיול המסך, למה זה? זה נראה לי די הדבר האחרון שצריך לבדוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים