פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים i'm not blind (at least not now) איזה באסה זה לראות שאתה פתאום לא רואה איזה ספרה שם ...
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים גם אני רואה הכל... די פשוט הייתי אומרזה בדיוק כמו בצו הראשון (באסה למי שלא מצליח 82 אוטומטי...)נ.ב. צו ראשון יש למשהו מושג איך אני יכול לברר דפ"ר או את הקב"א שלי??
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים בשביל לברר את הקב"א צריך קשרים בצבאהם לא ממש אומרים לךדרך אגב יש לי 97 8)
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים בשביל לברר את הקב"א צריך קשרים בצבאהם לא ממש אומרים לךדרך אגב יש לי 97 8)תנסה עוד פעם - זה לא קב"א... זה פרופיל אישי וגם לי 97 (לא כזה ביג-דיל האמת, יש לפול אנשים)משהו יודע איך ניתן לברר קב"א או דפ"ר??
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים תנסה עוד פעם - זה לא קב"א... זה פרופיל אישי וגם לי 97 (לא כזה ביג-דיל האמת, יש לפול אנשים)משהו יודע איך ניתן לברר קב"א או דפ"ר??אני יודע שזה לא קב"א זה פרופיל ובשביל זה לא צריך קשריםאת הקב"א שלי אני לא יודע וכניראה שאני גם לא אדע
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים קב"א בעיקרון חסוי אבל אפשר מאד בקלות לברר אותו אם אתה מכיר מישהו בלשכת גיוס או בכל שלישות
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים דארק, אתה לא יודע להבדיל בין סרטון פלאש חובבני (2 בשקל) עם השטויות של הצרחה שאמורה להבהיל בסוף, לבין עמוד רשמי של Ynet (בכתובת של ynet) עם הלוגו שלהם נישא בגאון בכל חלקי הבדיקה?...וממתי הסרטון ההוא עם הצרחה מתחיל בטקסט הסברים בעברית על הבדיקה?...ראיתי.א. יש בכתובת my שזה נשמע כמו אתר פרטי או משהו בסגנוןב. להוסיף את הכתובת של וויינט זה לא בעיהג. יש בדיחה כזאת עם אותם ציורים ולכן נשארה לי הטראומה
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים חברה חשוב לי לדעת אם לא ראיתי הכל ישר יורד לי ל 82 הפרופיל .אבל אני יכול להיות במסוקים עם פרופיל כזה נכון?
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים ראיתי הכול היו כמה ספרות שהייתי צריך להביט בהן מבט נוסף אבל הכול היה בסדר קיבלתי מאה (אחד היחידים שלי השנה ).
פורסם 2004 בפברואר 1321 שנים אני כבר לפני זה ידעתי שיש לי בעיה בצבעים .... האם מישהו יודע אם מספיק שאני לא רואה בדיקה אחת זה שולל או ממסוקי קרב ? תהיה בטוח שאם בירפא ב' ימצאו שיש לך בעיות של עיוורון צבעים לא תוכל להיות טייס (עם כל הצער...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.