עבור לתוכן

עזרה בחיבור רמקולים 2.1 ללפטופ - כולל תמונות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

קודם כל אציין שאני לא מומחה לאודיו ולכן לא תמיד אשתמש במינוח המקצועי אז סליחתכם מראש

ולעניין - רכשתי רמקולים מסוג MicroLab X13 ושמתי לב שהם מגיעים עם חיבור כזה:

75358013.jpg

וזה החיבורים האחוריים של הסאב:

97142578.jpg

לא הבנתי לאיפה אני אמור לחבר את הכבל שהגיע עם הרמקולים ללפטופ שלי שיש בו חיבורים כאלה:

49787576.jpg

ואחרי שניסיתי ולא הצלחתי לחבר פניתי לגוגל והבנתי מאיזה אתר שאני אמור לרכוש כבל מסוג pl ל pl ולחבר אותו צד אחד לסאב וצד אחד לחיבור של האוזניות בלפטופ.

אז רכשתי את הכבל הזה:

17909983.jpg

וחיברתי את הכבל מהסאב לחיבור של האוזניות (בתמונה הקפתי להיכן חיברתי את הכבל בסאב ובלפטופ):

58384204.png

עכשיו, הרמקולים מנגנים אבל הבעיה היא שלא חזק כמו שחשבתי שהם יהיו (בכל זאת עוצמה של 12 וואט RMS וסאב של 40 וואט RMS) והשאלה שלי אליכם היא האם העוצמה הנמוכה קשורה לחיבור לא נכון שלי? או בגלל שבלפטופ שלי יש רק יציאה אחת של אוזניות ואם הייתי משתמש בכבל האורגינל שהגיע עם הרמקולים (ואין לי מושג איך אני לחבר אותו ללפטוטפ שלי) זה היה חזק יותר (ואם כן אז האם יש דרך להשתמש בכל זאת בכבל האורגינל - אולי לקנות מפצל USB ללפטופ או משהו בסגנון?) או שכנראה הכל תקין והעוצמה היא לא כמו שחשבתי שתיהיה?

תודה לכולם מראש

פורסם

בתמונה השנייה אתה יכול לראות שיש שני חיבורים כ-input - או כבל PL כמו שקנית, או RCA.

בכל מקרה איך שחיברת זה בסדר גמור.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה. אני מבין שאיך שחיברתי זה בסדר כי אחרי הכל שומעים ברמקולים אבל השאלה שלי היתה האם הסיבה שאני שומע חלש יחסית (לדעתי העוצמה אמורה להיות חזקה יותר) היא בגלל שהשתמשתי בצורת חיבור שונה מזו שהגיעה עם הרמקולים? - ורק אם כן אז האם יש דרך כלשהי לחבר את הכבל האורגינל ללפטופ?

פורסם

לא הבנתי איפה הבעיה?... צד אחד [אדום לבן] לסאב וצד שני [ירוק] לחיבור אוזניות

בדרך כלל כרטיסי קול של ניידים הם די מעפנים אז אולי בגלל זה . . .

פורסם
  • מחבר

זה הדבר הראשון שניסיתי לעשות אבל שאני מחבר את זה כמו שרשמת אין סטונד בכלל משום מה אז בגלל זה חיפשתי באינטרנט ומצאתי את הפתרון לרכוש כבל pl ל pl וככה זה אכן עובד אבל לא שומעים חזק כמו שציפיתי ואני רוצה לדעת אם הסיבה לכך היא שזה לא הכבל האורגינל שהגיע ואם כן אז אם אפשר לעשות משהו כדי לחבר אותו בכל זאת (ושהפעם ישמעו מן הסתם)

פורסם

זו לא הסיבה.

תנסה לחבר למחשב נייח ולראות אם יש הבדל.

כמובן שתבדוק שעוצמת הווליום במחשב מקסימלית.

פורסם
  • מחבר

אני אנסה לחבר למחשב נייח, את עוצמת הווליום בדקתי מן הסתם בהתחלה.

דרך אגב מה שאבי רשם אמור לעבוד??? (כי ניסיתי ולא שמעו כלום)

פורסם
  • מחבר

הבנתי איפה היתה הבעיה! מסתבר שיש בשלט כפתור שבורר בין מצב PC למצב AUX וכאשר מחברים את החיבור האורגינל שהגיע עם הכבל צריך לבחור במצב AUX וכאשר משתמשים בכבל מסוג pl ל pl יש לבחור במצב PC

פורסם
הבנתי איפה היתה הבעיה! מסתבר שיש בשלט כפתור שבורר בין מצב PC למצב AUX וכאשר מחברים את החיבור האורגינל שהגיע עם הכבל צריך לבחור במצב AUX וכאשר משתמשים בכבל מסוג pl ל pl יש לבחור במצב PC

בדיוק בשביל הדברים האלה רפרוף קצר בחוברת ההפעלה היה עונה לך על השאלה כבר מזמן :surmene:

פורסם
  • מחבר

אז זהו שזה לא רשום. תאמין לי שקראתי את ההוראות עוד לפני שהוצאתי הכל מהשקיות וההוראות שלהם בכל מה שקשור לחיבור הן בסיסיות ביותר. בכל מקרה אני מקווה שזה יעזור לאחרים

פורסם

הנחתי שרשום אצלך בגלל שאצלי היה רשום.. אמנם לא אותו דגם אבל אותה חברה [סולו6 של מייקרולאב]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים