פורסם 2013 ביוני 1312 שנים שלום לכולם, קודם כל אציין שאני לא מומחה לאודיו ולכן לא תמיד אשתמש במינוח המקצועי אז סליחתכם מראש ולעניין - רכשתי רמקולים מסוג MicroLab X13 ושמתי לב שהם מגיעים עם חיבור כזה: וזה החיבורים האחוריים של הסאב: לא הבנתי לאיפה אני אמור לחבר את הכבל שהגיע עם הרמקולים ללפטופ שלי שיש בו חיבורים כאלה: ואחרי שניסיתי ולא הצלחתי לחבר פניתי לגוגל והבנתי מאיזה אתר שאני אמור לרכוש כבל מסוג pl ל pl ולחבר אותו צד אחד לסאב וצד אחד לחיבור של האוזניות בלפטופ. אז רכשתי את הכבל הזה: וחיברתי את הכבל מהסאב לחיבור של האוזניות (בתמונה הקפתי להיכן חיברתי את הכבל בסאב ובלפטופ): עכשיו, הרמקולים מנגנים אבל הבעיה היא שלא חזק כמו שחשבתי שהם יהיו (בכל זאת עוצמה של 12 וואט RMS וסאב של 40 וואט RMS) והשאלה שלי אליכם היא האם העוצמה הנמוכה קשורה לחיבור לא נכון שלי? או בגלל שבלפטופ שלי יש רק יציאה אחת של אוזניות ואם הייתי משתמש בכבל האורגינל שהגיע עם הרמקולים (ואין לי מושג איך אני לחבר אותו ללפטוטפ שלי) זה היה חזק יותר (ואם כן אז האם יש דרך להשתמש בכל זאת בכבל האורגינל - אולי לקנות מפצל USB ללפטופ או משהו בסגנון?) או שכנראה הכל תקין והעוצמה היא לא כמו שחשבתי שתיהיה? תודה לכולם מראש נערך 2013 ביוני 1312 שנים על-ידי Lambomeir המילים התחברו בטעות ותיקנתי קצת את המלל
פורסם 2013 ביוני 1312 שנים בתמונה השנייה אתה יכול לראות שיש שני חיבורים כ-input - או כבל PL כמו שקנית, או RCA.בכל מקרה איך שחיברת זה בסדר גמור.
פורסם 2013 ביוני 1312 שנים מחבר תודה על התגובה. אני מבין שאיך שחיברתי זה בסדר כי אחרי הכל שומעים ברמקולים אבל השאלה שלי היתה האם הסיבה שאני שומע חלש יחסית (לדעתי העוצמה אמורה להיות חזקה יותר) היא בגלל שהשתמשתי בצורת חיבור שונה מזו שהגיעה עם הרמקולים? - ורק אם כן אז האם יש דרך כלשהי לחבר את הכבל האורגינל ללפטופ? נערך 2013 ביוני 1312 שנים על-ידי Lambomeir
פורסם 2013 ביוני 1312 שנים לא הבנתי איפה הבעיה?... צד אחד [אדום לבן] לסאב וצד שני [ירוק] לחיבור אוזניותבדרך כלל כרטיסי קול של ניידים הם די מעפנים אז אולי בגלל זה . . .
פורסם 2013 ביוני 1312 שנים מחבר זה הדבר הראשון שניסיתי לעשות אבל שאני מחבר את זה כמו שרשמת אין סטונד בכלל משום מה אז בגלל זה חיפשתי באינטרנט ומצאתי את הפתרון לרכוש כבל pl ל pl וככה זה אכן עובד אבל לא שומעים חזק כמו שציפיתי ואני רוצה לדעת אם הסיבה לכך היא שזה לא הכבל האורגינל שהגיע ואם כן אז אם אפשר לעשות משהו כדי לחבר אותו בכל זאת (ושהפעם ישמעו מן הסתם)
פורסם 2013 ביוני 1312 שנים זו לא הסיבה.תנסה לחבר למחשב נייח ולראות אם יש הבדל.כמובן שתבדוק שעוצמת הווליום במחשב מקסימלית.
פורסם 2013 ביוני 1312 שנים מחבר אני אנסה לחבר למחשב נייח, את עוצמת הווליום בדקתי מן הסתם בהתחלה.דרך אגב מה שאבי רשם אמור לעבוד??? (כי ניסיתי ולא שמעו כלום) נערך 2013 ביוני 1312 שנים על-ידי Lambomeir
פורסם 2013 ביוני 1412 שנים מחבר הבנתי איפה היתה הבעיה! מסתבר שיש בשלט כפתור שבורר בין מצב PC למצב AUX וכאשר מחברים את החיבור האורגינל שהגיע עם הכבל צריך לבחור במצב AUX וכאשר משתמשים בכבל מסוג pl ל pl יש לבחור במצב PC
פורסם 2013 ביוני 1412 שנים הבנתי איפה היתה הבעיה! מסתבר שיש בשלט כפתור שבורר בין מצב PC למצב AUX וכאשר מחברים את החיבור האורגינל שהגיע עם הכבל צריך לבחור במצב AUX וכאשר משתמשים בכבל מסוג pl ל pl יש לבחור במצב PC בדיוק בשביל הדברים האלה רפרוף קצר בחוברת ההפעלה היה עונה לך על השאלה כבר מזמן
פורסם 2013 ביוני 1412 שנים מחבר אז זהו שזה לא רשום. תאמין לי שקראתי את ההוראות עוד לפני שהוצאתי הכל מהשקיות וההוראות שלהם בכל מה שקשור לחיבור הן בסיסיות ביותר. בכל מקרה אני מקווה שזה יעזור לאחרים
פורסם 2013 ביוני 1412 שנים הנחתי שרשום אצלך בגלל שאצלי היה רשום.. אמנם לא אותו דגם אבל אותה חברה [סולו6 של מייקרולאב]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.