עבור לתוכן

Corsair Vengeance Low Profile - שום מקום לאוברקלוק ?

Featured Replies

פורסם

בבקשה אם באתם להגיב שOC לזכרונות מיותר ... לכו .

הזכרונות האלה במקור רצים על 9-9-9-24 1.5V 1600MHZ

מדובר בזוג של 4GB כל אחד שרצים בDUAL (נבדק בCPUZ)

ניסיתי להריץ תזומנים 12-12-12-35 1866MHZ (אין אפשרות אחרת בין 1600 לזה), 1.65V

לא יכול אפילו לעשות POST . המחשב נכבה ונדלק מחדש עם הודעת שגיאה והגדרות דיפולט .

PERFORMANCE ENHANCE על OFF , מעבד ללא OC .

ניסיתי גם להשאיר את כל ההגדרות המקוריות ורק להעלות מתח ל1.65 וולט ולהוריד CL ל8 , לא עושה POST גם במצב כזה.

הדבר היחיד שהצלחתי לחלוב זה להוריד COMMAND RATE מ2 ל1 , וזה לא עבר בדיקה כלשהי עדיין.

הלוח Z77-D3H , מעבד 3570K.

היו זכרונות יותר זולים ולקחתי את אלה בגלל פוטנציאל לOC של 2000-2133MHZ לפי מה שראיתי ברשת. מה הולך פה ??? :s07:

פורסם
  • מחבר

יש מצב שדחפו לי ראם שיש לו אותם תזמונים של הVengeance ? והלבישו עליו גוף קירור של Vengeance גמור ? יש איזו תוכנה שמראה לי את הדגם המדוייק של הRAM ?

בנוסף, יש אפשרות שזאת תקלה בלוח ?

פורסם

כן ברור יש מצב שהמוכר בחנות לקח זיכרון זול, פירק היטסינק של CORSAIR והדביק על שלך ושינה את הSPD, בוא נכנס רגע לפרופורציה !

איפה בדיוק ראית ברשת שהזיכרונות האלה מגיעים ל2000+ ? הקיט הזה ספציפי ?

בכל מקרה הקיט הזה לא ממש ידוע בOC אם בכלל, הדבר הכי טוב שאפשר להוציא ממנו זה להוריד תיזמונים לCL8 אתה בטוח שהמתח הוא 1.5 ולא 1.35 בסטוק ? איזה קיט יש לך בדיוק תעלה תמונה של הSPD.

להגיע ליותר מזה יהיה קשה כמו שאתה רואה.

פורסם
  • מחבר

הקיט הזה כן ידוע בOC . לא אקסטרים אבל הוא נורא נפוץ בתור קיט לOC נחמד במחיר סביר . וכמובן 1.5 וולט , ה1.35 זה רק בדגמים חדשים ויקרים והדיונים ברשת על הVENGEANCE לא עליהם .

משהו מוזר ששכחתי לשאול -

בCPU-Z אני רואה את הזכרון בסלוט 2 ו4 משום מה . הזכרונות במציאות ובביוס ב1 ו2 כמובן (אותו הצבע) . איך זה ?

פורסם

אני שואל איפה ראית בדיוק שהם טובים ? איזה קיט זה בדיוק ?

לגבי הזיהוי יכול להיות שהיא לא מזהה נכון, תנסה לפתוח תתכונה מחדש ותוודא שאכן הם מותקנים שמה (-:

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לי יש Corsair Vengeance 2x4GB 1600MHz LP 1.35V ואני מצליח לעשות OC של 1800mhz בלי לשנות דבר אחר או להוריד תזמונים ל8-8-8-24 גם בלי לשנות משהו אחר. תנסה אצלך אולי יצליח.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי הכל ... :( אצלי זה דגם 1.5 וולט אבל הוא אמור גם להיות מצויין לOC .

אגב אם אתה מעלה תדר אתה צריך להעלות תזמונים לא להוריד , תזמונים נמוכים יותר - מהר יותר

פורסם

ידוע לי זה לא עובד. אגב מה עדיף?:

1600MHz @ 8-8-8-24 או 1833Mhz @ 9-9-9-24 (שניהם על 1.5V)?

פורסם

פעם הבנתי בזה משהו היום נאדה מה קרה במשך הזמן לתיזמוני הזכרונות ?

היו לי פעם זכרונות geil golden dragon cl2 מהדורה מיוחדת שני סטיקים של 512 שעלו 2000 ₪. איך מcl2 הגענו ל9,10,11?

פורסם
  • מחבר
פעם הבנתי בזה משהו היום נאדה מה קרה במשך הזמן לתיזמוני הזכרונות ?

היו לי פעם זכרונות geil golden dragon cl2 מהדורה מיוחדת שני סטיקים של 512 שעלו 2000 ₪. איך מcl2 הגענו ל9,10,11?

כי זה DDR1 , כמה שהתדר עולה התזמונים גם עולים ... הביצועים שלהם רק עלו כמובן .

בכל אופן יש נוסחה לחשב את הזמן גישה לזכרונות לפי התדר+התזמונים , אבל זה דבר אחד ורוחב פס (התדר בפני עצמו בלבד) זה משהו אחר שהוא גם חשוב לביצועים . בקיצור כאן נכנסים באנצארקים ולא דיבורים :)

בכ"א ממה שראיתי בבאנצים שהסתכלתי זה שיפור די נחמד 5% אני מעריך מ1333 ל1600 , ומשם אין ממש שיפור לא לפי תזמונים ולא לפי תדר ...

אגב הבאנצארק שהובא מעליי מזוייף אני מאמין , עלייה כזאת יפה וקבועה של 0.3FPS , אמין לגמרי

תריץ את הבאנצ כמה פעמים על אותם הגדרות והשינוי יהיה יותר מ0.3 FPS

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים