עבור לתוכן

בעיה עם תחום משאבים בגיים פורט בכרטיס קול

Featured Replies

פורסם

אז הסיפור הולך ככה:

אני, כמו כל גיימר שמכבד את עצמו, מחזיק ברשותי Game pad למשחקי ספורט כמו NBA ו FIFA.

*מצורפת תמונה עם מה שכתבתי אבל האקספולרר התרסק אז לקחתי פרינטסקרין כי אין לי כוח לכתוב מחדש....*

כל מי שיודע איך אני יכול לפתור את הבעיה ולהשתמש ב Game port כמו שצריך בבקשה שיעזור :)

עדכון:

בתחתית יש תמונות של תחומי הכתובות האחרים... אני מקבל שגיאה שכל תחומי הכתובות תפוסים וזה משגע אותי...

פורסם
  • מחבר

אחרי התעמקות מאוד מאוד מעמיקה בתחום שאין לי שמץ של מושג בו, הגעתי למסקנות הבאות:

הבעיה היא כנראה לא בגלל הדרייבר, אלא בגלל התקן אחר שמשתמש באותם משאבים או אותו תחום כתובות זיכרון כמו ה game port.

כשאני נכנס למאפייני ה gameport, הולך לכרטיסיה resources, לוחץ על הכפתור set configuration manually אני רואה חלון עם טבלה של resource settings ויש בה את העמודות resource type ו- setting.

כתוב שהטווח Input/Output Range 0200 - 0207 not available (לא זמין)

אני אצרף תמונה...

מה עושים פה לעזאזל??

פורסם

תוריד את ה-V ותגדיר ידנית כל תווח כתובות פנוי

פורסם
  • מחבר

אוקי כשאני מנסה להגדיר תחום ידנית ל basic configuration 0000 זה נותן לי שגיאה כמו בתמונה שצירפתי

אז אני מנסה להגיד תחום ל basic configuration 0001 וכל התחומים שם כבר תפוסים וזה נותן לי הודעות של the resource is unavailable

פורסם

אם הכל תפוס אין מה לעשות חוץ מלהוציא חומרה מהמחשב

גוסטיק משתמש בפורט 200-207 ואם מישהו תופס אותו זה בעיה...

כנס ל-device manager ותבחר למעלה view->resorce by connection ותראה מה תופס לך את הפורט הזה

נסה להכנס לחומרה הזאת ב-device manager ולשנות לה את התחום זיכרון למשהו אחר

פורסם
  • מחבר

אני לא מוצא שום דבר בכתובות האלו... הנה גם תמונה שמראה את זה (אלא אם כן בהקסא דצימלי זה יוצא 207 איכשהו...

כרגע לא מחובר לי כלום למחשב חוץ מכרטיס הקול הזה, כרטיס מסך 9600xt, 2 הארדיסקים, צורב, זכרונות וכמובן מעבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים