פורסם 2013 ביוני 1212 שנים שלוםהבעיה דומה לבעיה של הבחור כאןhttp://hwzone.co.il/community/threads/494610-%D7%A0%D7%A2%D7%9C%D7%9E%D7%94-%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A6%D7%94רציתי לאחד מחיצות, התקנתי את התוכנה אבל היא לא התאימה למחשב, אחרי מחיקה שלה הופיעה מסך כחולואז נמחקה לי המחיצה (D) עם כל המידע... (800 ג'יגה)איך ניתן לשחזר את המחיצה בלי לאבד את כל המידע? המדריך המופיע בקישור בשפה האנגלית (חלשה אצלי)תודה רבה לעוזרים!!
פורסם 2013 ביוני 1312 שנים כמה הערות לסדר היום (ותסלח לי מראש אם אני אשמע מרושע)1. גיבוי טוב וסדיר למידע הוא מתכון לאריכות ימים ולחסכון בכסף \ כאבי לב - אם יש לך גיבוי - בצע בו שימוש2. PM תוכנה שממש לא מומלץ לשינוי מחיצות במערכות כיום (היה נכון פעם) - ישנן תוכנות אחרות שעושות את אותה עבודה מבלי לגרום למפחי נפש (אגב גם בחלונות 7 אתה יכול לבצע שינוי כל עוד שאין המדובר על הכונן המאפסן את המערכת הפעלה)3. קח חשבון שבמידה ואין לך גיבוי - כל פעולה שתבצע בפוטנציה מורידה את אפשרות השחזור על ידי חברה להצלת מידע (שמראש תיקח בחשבון שזול זה לא הולך להיות)בהצלחה,גבריאל
פורסם 2013 ביוני 1312 שנים מחבר הצלחתי לסדר את כל העניין בעזרת התוכנה MiniTool Partition Wizard Server Edition תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.