פורסם 2002 במרץ 2423 שנים אז ככהנמאס לי מנזק ואני החלטתי לעבור לכבליםאיזה ספק מספק את השרות של האינטרנט בכבלים?אני בערוצי זהב
פורסם 2002 במרץ 2423 שנים כרגע זה רק נטויז'ן ו-012 נט ובקרוב יהיו עוד ספקיות שיתחברו לשירות הזה. אני מאד ממליץ לך לשים כרטיס רשת במחשב ושיחברו את המודם אליו. ב-USB זה עובד ממש גרוע.
פורסם 2002 במרץ 2423 שנים אתה בטוח שזה עובד גרוע בusb ?כאילו מה לא עובד טוב? המהירות נמוכה?אני בקרוב גם אשים (ברגע שתבל הבני אלף יוציאו)אז כדאי לשים כרטיס רשת?
פורסם 2002 במרץ 2423 שנים תשים כרטיס רשת USB הוא יותר איטי כרטיס רשת יותר מהיר בדקתי את זה עם חבר שלי שלו יש USB.
פורסם 2002 במרץ 2423 שנים לידיעתכם החל מיום חמישי גם בזק בינלאומי החלה לשווק את החבילות של הכבלים במחיר של 32 דולר לחבילה של ה - 750...בכל מקרה מחר באים להתקין לי את הכבלים אז אני יודיע לכם מחר על פינגים והורדות..בכל מקרה אני מתכוון לחבר את המודם לכרטיס רשת שיש לי במחשב בגלל שיש לי גם סורק עכבר ומדפסת מחוברים ב - USBאז אני מעדיף לחבר את המודם באמת לכרטיס רשת כי אמרו לי שזה הרבה יותר טוב.
פורסם 2002 במרץ 2423 שנים כולם אומרים שמחר יחברו אותם...אני מקווה שבסוף מישהו באמת ייתחבר כבר ויספר לנו איך המהירות ;Dדרך אגב אתה בערוצי זהב? ולאיזה ספקית אתה מתחבר?
פורסם 2002 במרץ 2423 שנים כן אני בערוצי זהב...ואני מתחבר עם בזק בינלאומי...אני באמת מתחבר אין לי סיבה לשקר. סך הכל אני מחכה לזה כבר המון זמן (כי ADSL אני לא יכול לעשות , מגבלות טכניות)אז חיכיתי כבר המון זמן לכבלים וערוצי זהב אמרו לי שהם באים מחר להתקין..ומבחינת הספק הם אמרו שברגע שמתקינים לי מערוצי זהב פשוט להתקשר אליהם לתמיכה טכנית להגדרות ואני מחובר...ודרך אגב אם אתה מחפש מישה שבאמת כבר התחבר , אז תשאל את Gil מהפורום.
פורסם 2002 במרץ 2423 שנים בדיוק אותו הסיפור אצלי (רק שאצלי עוד יותר עצבון)אני לא יכול לעשות איי די אס אל בגלל מגבלות טכניות וגם אפילו isdn אני לא יכוללכבלים אני מחכה בערך שנה (תבל) והם יוציאו את זה רק עוד שבוע בערךאהה ויש לי שאלהכדאי לי לעשות ישר על היום הראשון כבלים, או לחכות קצת עד שהם יתנו מתנות או הנחות בהתקנה וכאלה?
פורסם 2002 במרץ 2423 שנים מחבר בדיוק אותו הסיפור אצלי (רק שאצלי עוד יותר עצבון)אני לא יכול לעשות איי די אס אל בגלל מגבלות טכניות וגם אפילו isdn אני לא יכוללכבלים אני מחכה בערך שנה (תבל) והם יוציאו את זה רק עוד שבוע בערךאהה ויש לי שאלהכדאי לי לעשות ישר על היום הראשון כבלים, או לחכות קצת עד שהם יתנו מתנות או הנחות בהתקנה וכאלה?אם אתה מחכה כל כך הרבה זמן יש לך כוח לחכות עוד ? ;D
פורסם 2002 במרץ 2423 שנים מחבר ת'אמת.... לא!!!!!! :AR15:וטוב ששאלת את זהכי אני מתכוון לעשות ישר!!!!!!i knew it ;D ;D ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.