פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים מחבר אני דיברתי אם החנות הם אמרו לי שזה קרה בלי כונה והם יחליפו לי אבל ניראה לי שהם ידעו שזה לא מה שרציתי כי הם ידעו מה יש לי והם לא היו מופטעים והוא אמר לי ישר בלי שאלות להביא את המחשב שהם יחליפו לי את הכרטיס אפילו בלי לבדוק והם הזמינו לי כרטיס חדש והם לא היו מזמינים כרטיס אחר סתם בלי לבדוקותגידו לי איך אתם יודעים מה יש לי לפי הטבלה אני לא רואה שיש בטבלה משהו דומה למה שאני אמרתי שיש לי עוד 2 שאלות כמה עולה הרדון 9600NP או מה שיש לי?נכון בעמוד הראשון יש תמונה אם הרבה חוצצים יש שם חוצץ monitor שם יש כל מיני מספרים hertz השאלה שלי איזה מספר אני צריך?
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים אני דיברתי אם החנות הם אמרו לי שזה קרה בלי כונה והם יחליפו לי אבל ניראה לי שהם ידעו שזה לא מה שרציתי כי הם ידעו מה יש לי והם לא היו מופטעים והוא אמר לי ישר בלי שאלות להביא את המחשב שהם יחליפו לי את הכרטיס אפילו בלי לבדוק והם הזמינו לי כרטיס חדש והם לא היו מזמינים כרטיס אחר סתם בלי לבדוקותגידו לי איך אתם יודעים מה יש לי לפי הטבלה אני לא רואה שיש בטבלה משהו דומה למה שאני אמרתי שיש לי עוד שאלה כמה עולה הרדון 9600NP או מה שיש לי?100% ניסו לעבוד עליך... הרי הם יודעים שהרבה משתמשים לא ישימו לב להבדל...אתה כתבת שהמהירויות ליבה וזיכרון שלך הם323/202.5כשזה בעצם DDR אז מהירות הזיכרונות האפקטיבית שלך זה 405 שזה מתאים לרשימה שהביאו למעלה.הנה לינק http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_88&products_id=1921למשהו דומה לשלךהחברה שייצרה את הכרטיס שלך היא FIC או HIS?
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים מחבר יש לי HIS. מה יותר טוב ?אני יודע רצו לעבוד עלי כי לפני זה בדקתי ולא מצאתי שכתוב שזה xt בגלל זה אני כתבתי באתר איזה חברה של כרטיס אתם ממליצים לי ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.