עבור לתוכן

איך אני יודע אם יש לי רדון 9600xt?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני דיברתי אם החנות הם אמרו לי שזה קרה בלי כונה והם יחליפו לי אבל ניראה לי שהם ידעו שזה לא מה שרציתי כי הם ידעו מה יש לי והם לא היו מופטעים והוא אמר לי ישר בלי שאלות להביא את המחשב שהם יחליפו לי את הכרטיס אפילו בלי לבדוק והם הזמינו לי כרטיס חדש והם לא היו מזמינים כרטיס אחר סתם בלי לבדוק

ותגידו לי איך אתם יודעים מה יש לי לפי הטבלה אני לא רואה שיש בטבלה משהו דומה למה שאני אמרתי שיש לי

עוד 2 שאלות כמה עולה הרדון 9600NP או מה שיש לי?

נכון בעמוד הראשון יש תמונה אם הרבה חוצצים יש שם חוצץ monitor שם יש כל מיני מספרים hertz השאלה שלי איזה מספר אני צריך?

פורסם

אני דיברתי אם החנות הם אמרו לי שזה קרה בלי כונה והם יחליפו לי אבל ניראה לי שהם ידעו שזה לא מה שרציתי כי הם ידעו מה יש לי והם לא היו מופטעים והוא אמר לי ישר בלי שאלות להביא את המחשב שהם יחליפו לי את הכרטיס אפילו בלי לבדוק והם הזמינו לי כרטיס חדש והם לא היו מזמינים כרטיס אחר סתם בלי לבדוק

ותגידו לי איך אתם יודעים מה יש לי לפי הטבלה אני לא רואה שיש בטבלה משהו דומה למה שאני אמרתי שיש לי

עוד שאלה כמה עולה הרדון 9600NP או מה שיש לי?

100% ניסו לעבוד עליך... הרי הם יודעים שהרבה משתמשים לא ישימו לב להבדל...

אתה כתבת שהמהירויות ליבה וזיכרון שלך הם

323/202.5

כשזה בעצם DDR אז מהירות הזיכרונות האפקטיבית שלך זה 405 שזה מתאים לרשימה שהביאו למעלה.

הנה לינק

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_88&products_id=1921

למשהו דומה לשלך

החברה שייצרה את הכרטיס שלך היא FIC או HIS?

פורסם

לפי מה שהוא אמר אז HiS, וממתי אפשר להשיג HiS בארץ? :P

פורסם
  • מחבר

יש לי HIS. מה יותר טוב ?

אני יודע רצו לעבוד עלי כי לפני זה בדקתי ולא מצאתי שכתוב שזה xt בגלל זה אני כתבתי באתר

איזה חברה של כרטיס אתם ממליצים לי ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים