פורסם 2013 ביוני 1012 שנים 1. מה התקציב המקסימאלי? 1600א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוךב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות, אינטרנט, משחקים לילדים עד גיל 8-9א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך LCD סטנדרטי (19)-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. סט עכבר+מקלדת4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 36. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא ולא - כן הרכבה8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. TMS/RSM9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? זיכרון וכרטיס מסךהמפרט:מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:Intel Dual-Core Pentium G645 2.9Ghz 3MB Trayכמות: 1 - מחיר: ₪268קירור למעבד:1150-Intel Original LGA1155 - עד 65Wכמות: 1 - מחיר: ₪29לוח אם:Gigabyte GA-B75M-D2V for 1155 Sata3/USB3.0כמות: 1 - מחיר: ₪313מארז:Raidmax Viper Bottom design PS, USB 3.0, Filters, Side Window, 120X2 Front & Back Black + FSP 460W- בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪370זיכרון:Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪146קשיח למחשב שולחני:WD 500GB Sata 3 Caviar Blueכמות: 1 - מחיר: ₪285כונן אופטי:LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Blackכמות: 1 - מחיר: ₪110מקלדת:Gigabyte GK-KM6150 USB Keyboard + Mouse English Hebrewכמות: 1 - מחיר: ₪62הרכבה:הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"חכמות: 1 - מחיר: ₪0סה"כ: ₪1583מתחרים בכל הצעה בפורומים!המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1552 ₪ http://www.tms.co.il/preview/spec/36l9s4fwכמו שציינתי, אולי הגדול, בן 8 בעתיד ייתרחב למשחקים מעט רציניים יותר מאת FRIV....אם ההמלצה שלכם למתוח מעט ולקחת i3 אני אוכל לשכנעם ללכת על זה, אבל נראה לי שהמעבד הזה הוא טובלצרכים כפי שכבר נאמר כאן , לא פעם.תודה לעוזרים.
פורסם 2013 ביוני 1012 שנים המעבד הזה מספיק. למה לא G2020, דרך אגב? לדעתי הוא עדיף.אם יש הסתברות גבוהה שאתה תרצה "להתרחב למשחקים", יש לך 2 אפשרויות:א) לקחת כבר עכשיו מפרט שמבוסס על מעבד A6 או A8 של AMD.ב) להוסיף בעתיד כרטיס מסך.ל i3 לא יהיה יתרון משמעותי מהבחינה הזו. בשביל משחקים שהם מעבר למשחקים מאוד פשוטים, הוא לא שווה כמעט דבר - בדיוק כמו הפנטיום.
פורסם 2013 ביוני 1012 שנים מחבר תודה רבה! תשובה מנומקת ותמציתית . לגבי המעבד, לא הייתי בטוח, עכשיו כשאתה הסברת , אני אלך עליו.... במידה ואלך על אופציית הAMD, איזה לוח משתלם לשדך לו?
פורסם 2013 ביוני 1012 שנים בתקציב הזה יהיה קשה שתיקח יותר מזה. אם כי אני לא במחשב אז קשה לי לבחון חלקים אחרים. באופן כללי הלוח יאפשר לך שדרוגים, אם תראה שעוד שנה שנתיים המחשב לא יסחב, תוכל לשדרג את המעבד או להוסיף כרטיס מסך. אבל אני מאמין שהילד יסתדר. לגבי AMD, אני ממליץ שתפנה לפורום מעבדים.
פורסם 2013 ביוני 1012 שנים מלבד מה שצויין לגבי המעבד, הייתי מוסיף את הכמה עשרות שקלים בשביל קשיח עדיף בעל נפח כפול, גם אם מדובר בנפח איחסון גדול ממה שצריך התמורה לכסף פשוט גדולה הרבה יותר.אם כי הקירור שנבחר יעשה את העבודה עם ה-G2020, גם כאן ההפרש במחיר מקירור הנחושתהעדיף והשקט יותר אאל"ט הוא 15 שקלים בלבד.חלק מהפער במחיר תוכל לצמצם אם תרצה במארז זול יותר שיהיה די והותר ביחד עם ספק מאותה הסדרהבהספק נמוך יותר, זו מערכת שהצריכה שלה מזערית גם ככה אין שום טעם בספק 460W.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.