פורסם 2013 ביוני 912 שנים אהלן אהלן מה קורה?אז ככה, המאוורר שלי רועש ממש, מדובר במאוורר סטוק שהגיע עם הAMD Phenom II 955אני מחפש מאוורר שיהיה ממש שקט, שאני אוכל לראות סרט בחדר בלי לשמוע את המאוורר, שאני אוכל אפילו לישון ולא אשים לב שהמחשב דולק בכלל...תקציב באיזור ה100-150 ש"ח.מאוורר לCPU מעבד אם זה לא היה ברור..תודה! נערך 2013 ביוני 912 שנים על-ידי Flea
פורסם 2013 ביוני 912 שנים יש לך Scythe Katana 4 שיהיה אחלה , במאמץ רציני כן תשמע אותו (אבל לא כמו טרקטור) אבל בזמן סרט או מנוחה אתה לא אמור לשמוע אותו.
פורסם 2013 ביוני 912 שנים אתה בטוח שהמאוורר של המעבד הוא זה שמרעיש?אולי זה המאוורר של הספק/של המארז/כרטיס המסך?
פורסם 2013 ביוני 1012 שנים מחבר אתה בטוח שהמאוורר של המעבד הוא זה שמרעיש?אולי זה המאוורר של הספק/של המארז/כרטיס המסך?כן בטוח, פתחתי את המארז וניקיתי את כל המאווררים ושימנתי עם ספריי מיוחד..המאוורר מסתובב טוב אבל פשוט מרעיש!אם אני עוצר אותו (נגיד עם האצבע) אז המחשב ממש שקט, זה הכל ממנו.AvIK תודה רבה אני אבדוק את הדגם הזה..בעיקרון לא אמורה להיות בעיה להרכיב לבד את המאוורר נכון?..- - - תגובה אוחדה: - - -אתה בטוח שהמאוורר של המעבד הוא זה שמרעיש?אולי זה המאוורר של הספק/של המארז/כרטיס המסך?כן בטוח, פתחתי את המארז וניקיתי את כל המאווררים ושימנתי עם ספריי מיוחד..המאוורר מסתובב טוב אבל פשוט מרעיש!אם אני עוצר אותו (נגיד עם האצבע) אז המחשב ממש שקט, זה הכל ממנו.AvIK תודה רבה אני אבדוק את הדגם הזה..בעיקרון לא אמורה להיות בעיה להרכיב לבד את המאוורר נכון?..
פורסם 2013 ביוני 1112 שנים לא אמורה להיות בעיה להרכיב לבד , לא לשכוח לנקות היטב את שאריות המשחה הישנה ולמרוח חדשה במקום.
פורסם 2013 ביוני 1212 שנים מחבר משחה? חשבתי שצריך משחה רק אם זה מאוורר על הלוח-אם.. כי בעיקרון פירקתי את המאוורר לנקות אותו, והוא סתם יושב על הCPU, נראה שאין בעיה פשוט להחליף אותו בלי למרוח שם שום משחה.. או שזה קריטי? ובינתיים לפי התגובות אני הולך על הSCYTE KATANA 4.. יש פה הסכמה?
פורסם 2013 ביוני 1212 שנים חחחחחחחח אתה מדבר על המאוורר שמרעיש ואנשים פה אמרו לך להחליף גוף קירור שלם ואם אתה מחליף את הגוף קירור כלו אתה חייב לשים משחה שתוליך את החום לגוף קירור חייב משחה בלי משחה על תשים שום גוף קירור ואל תשתמש במחשב זה יכול לשרוף את המעבד בגלל הטמפרטורה הגבוה כבר היו כאלה סיפורים אבל קודם תנקה בזהירות את המעבד באלכוהול נקי וחפש באתר סרטון והסבר איך מורחים משחה נכון זה חשוב נערך 2013 ביוני 1212 שנים על-ידי סוכריות MאנדM
פורסם 2013 ביוני 1512 שנים גופיי קירור מגיעים עם משחה טרמית מראש, אז אין צורך לקנות גם משחה טרמית.באמת חשוב לנקות את המעבד עם אלכוהול, על מנת להסיר את המשחה הישנה.מניסיון שלי ה FREEZER 64 של AC הוא מצויין ולא יקר.http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3944
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.