עבור לתוכן

האם זה יתכן ?.

Featured Replies

פורסם

[h=1]הינדו בריטריאן - ללא אוכל או מים כבר יותר מ-65 שנה [/h]

• תגובות 30
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ראיתי את הסרטון וקראתי על זה קצת בויקיפדיה ובאתר של האנשים האלה, על פניו נשמע כמו סוג של חרטוט לא הגיוני (לא נראה לי שאין להם הסבר מדעי אלא רק רוחני).

מה גם שאני יודע שאנשים שלא אוכלים תקופה ארוכה מפתחים בעיות חמורות בשיניים, והם לעומת זאת טוענית שלא לאכול ולא לשתות שנים דווקא מועיל לשיניים שלהם.

בקיצור עוד לא הוחלט מה הסיפור של זה וכנראה שעד שהבחור הזה לא יבדק על ידי רופאים מערביים גם לא נדע אם זה הונאה או לא. אני שם תכסף על הונאה כלשהי. מה שנראה לי שהוא אוכל כרגיל ופשוט צם בימים שבהם בודקים אותו (לצום 10 ימים כבר נשמע יותר הגיוני מאשר 65 שנים).

פורסם
  • מחבר

אוקיי להיות בצום 10 ימים ניחה אבל לא לעשות צרכים במשך 10 ימים איך תסביר את זה ?

פורסם

חילוף חומרים אולטרה-מחורבן.

בצבא היה איתי אחד שהיה מחרבן אחת לארבעה-חמישה ימים (לא מבין מה הטעם לחיות אם אינך מחרבן לפחות אחת ליום - אחת מהנאות החיים).

פורסם
  • מחבר

תאמין לי בחילוף חומרים אולטרה-מחורבן לא רק שלא תגיע לגיל שלו, אתה לא תשרוד את הבר מיצווה שלך...

פורסם

אין הסבר אחר, אלא אם מדובר בהזיה שלמה ולא נבראו דברים מעולם, או שיש לבחור מחלת מאוד ייחודית.

פורסם

אין שום סיכוי בעולם שיש יכול להיות נכון.

אדם לא יכול לשרוד בלי מים מעבר למספר ימים מצומצם. בשביל שמנגנון ההומיאוסטזיס של הגוף יתפקד, הגוף חייב לאבד מים. בשביל להשתין, שזה תהליך חיוני לחיים, חייבים לאבד מים. בשביל לנשום, חייבים לאבד מים. אי אפשר לחיות בלי מים.

הייתי מאמין אם אדם לא רזה היה שורד מספר חודשים או שנה בלי אוכל. אבל שוב - אי אפשר לשרוד בלי אוכל. גם אם מורידים את תצרוכת האנרגיה של הגוף למינימום האפשרי, הגוף עדיין יצרוך אנרגיה כלשהי. צריך לנשום, צריך לחשוב, צריך לזוז קצת, צריך שהלב ידפוק וכו'. זה יותר מדי זמן בשביל לשרוד בלי אוכל בכלל.

יש אנשים שיכולים לחרוג מגבולות הנורמה ואז להדהים אותנו. אבל אין אנשים שיכולים לשבור את חוקי הפיזיקה. יש חוק שימור אנרגיה - הבן אדם הזה לא מעליו.

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק מה שהרופאים בסרטון אומרים שזה לא מוכר למדע ונשמע לא הגיוני, בכול זאת 10 ימים ללא אוכל ונוזלים וללא עשיית צרכים זה משהו שאתה לא יכול לתת לו הסבר, ולא לשכוח שהאיש היה מנוטר 24 שעות תחת השגחה.

אז אנחנו גם יודעים שאין מדע מדויק, ויש לאדם עוד הרבה מה ללמוד, וביקום בו אנו חיים כול דבר יכול להיות.

וגם יכול להיות שכול הסיפור יכול להיות בדיה מוצלחת...

פורסם

מה שהרופאים אומרים לא מעניין אותי. לא חסרים רופאים טיפשים. הם הודים.

יש הבדל עצום בין 10 ימים לבין 20 שנים. בהודעה הראשונה בדיון כתוב "65 שנים". אז תחליט.

לא, אנחנו לא - לא יודעים ש"אין כזה דבר "מדע מדויק". מאיפה הבאת את האמירה הדבילית הזאת? האם יש לאדם עוד הרבה מה ללמוד? ובכן, כן. אז מה? אין לי מושג לגבי היקום, אבל אנחנו באופן מסויים על פני כדור הארץ - ובכדור הארץ לא הכול יכול לקרות.

פורסם

כמו שהסבירו כבר, זה קישקוש בלתי אפשרי ואם זה אפשרי אז מצוין כי מצאנו perpetual mobila אנושי.

גם אם הוא הצליח לחיות עשרה ימים בלי לאכול ולשתות(לא מאמין) אני רוצה לראות אותו עושה ריצה של קילומטר בצהריים.

פורסם
.

בקיצור עוד לא הוחלט מה הסיפור של זה וכנראה שעד שהבחור הזה לא יבדק על ידי רופאים מערביים גם לא נדע אם זה הונאה או לא. .

הפוך . עד שלא יוכח חד משמעית שהדבר הזה אמיתי ע"י גורמים אמינים בוודאות, (מה שלעולם לא יקרה) אז מדובר בהונאה.

זה כמו שאני אטען שיש לי את היכולת להשתגר מיידית לכל נקודה בעולם.

פורסם

הוא נושם נכון ?

לפי ויקיפדיה בן אדם נושף 1קג CO2 ביום. מסה אטומית של פחמן היא 12, של חמצן 16, מחישוב מהיר ה CO2 הזה מכיל 0.27kg פחמן. נניח בצורה מוגזמת לחלוטין שהוא גם בקושי נושם אז נניח שהוא פולט 1/5 מזה 0.06kg

לפי ויקופדיה גוף של בן אדם מבוגר מכיל 57% מים לפי מסה. נניח גם שהוא ממש יבש ומכיל חצי מזה 30% מים, כלומר 70% חומרים אחרים

ובואו נניח ש_כל_ יתר המסה שלו היא פחמן נקי, למרות שלפי ההנחות המוגזמות האלה הוא כבר אמור להראות לא כמו בנאדם אלא כמו ערימה רטובה של אבקת גרפיט, אבל נעזוב את זה בצד רגע.....

ונניח שהוא שקל 80 kg בהתחלה, נראה לי הנחה דיי סבירה לפחות בלי טעויות של סדרי גודל..... כש 70% מתוכם, כלומר 56kg הם פחמן נקי

מסה כוללת 56kg / ירידת מסה של 0.006kg ביום = 9333 ימים = כ 27 שנים

כלומר, תוך 27 שנים (תחת ההנחות ההזויות ביותר שעשיתי, אם נחזור שניה להנחות קצת יותר נורמליות אנחנו נקבל לא יותר מאיזה 2 שנים....) הוא אמור לנשום החוצה את כל החומרים שיש לו בגוף חוץ מהמים ולהישאר שלולית מים....

ויש גם דרכים אחרות לחשב חישובים פשוטים כאלה (שיקולי תרמודינמיקה, ....) שלפיהם לא יישאר ממנו כלום / לא תישאר לו אנרגיה / וכו' תוך זמן קצר יותר בסדרי גודל מ 65 שנים

וכיאלו דיי, אני בטוח שיש מספיק דרכים אחרות שבהן הוא ימות מסיבות ביולוגיות הרבה יותר מוקדם ממה שניתן לחשב משיקולים פיזיקליים "לגופים דוממים" כמו שעשיתי כאן

נערך על-ידי 11010010110

פורסם
  • מחבר
מה שהרופאים אומרים לא מעניין אותי. לא חסרים רופאים טיפשים. הם הודים.

יש הבדל עצום בין 10 ימים לבין 20 שנים. בהודעה הראשונה בדיון כתוב "65 שנים". אז תחליט.

לא, אנחנו לא - לא יודעים ש"אין כזה דבר "מדע מדויק". מאיפה הבאת את האמירה הדבילית הזאת? האם יש לאדם עוד הרבה מה ללמוד? ובכן, כן. אז מה? אין לי מושג לגבי היקום, אבל אנחנו באופן מסויים על פני כדור הארץ - ובכדור הארץ לא הכול יכול לקרות.

כנראה שלא ראית את הסירטון, 10 ימים הוא היה בהסגר כשהוא מנוטר 24 שעות ללא מזון וללא נוזלים וללא עשית צרכים, אז מאיפה הבאת את ה20 שנים?. ושנית אני לא מחליט על כלום נטען בסרטון שהוא חי כך 65 שנים ואם קראת בעיון את מה שכתבתי אז ציינתי שזאת יכולה להיות בדייה, ועוד "מדע מדויק" פשוט אין חיה כזאת מהסיבה הפשוטה, מידע אפסולוטי זאת פנטזיה שרק אתה יכול לעלות על דעתך ואני לא צריך לפרט. ואם חשבת לרגע שלא הכול יכול לקרות בכול רגע נתון על כדור הארץ והיקום בכלל אז כנראה שיש לך עוד הרבה ללמוד.

פורסם

אתם לא יודעים שבהודו התופעה הזאת חלק מהתרבות שלהם כבר אלפי שנים?

במשך הדורות היו שם עשרות אלפי אנשים עם זקן ארוך שניסו לרמות את הציבור כאילו יש להם כוחות מופלאים.

התרבות שלהם כל כך עשירה באמונות בולשיט, אולי הכי הרבה מכל מקום אחר בעולם.

עד היום יש שם כתות שעוסקות בקניבליזם.

שימו לב איך הסרט מתחיל.

דוקטור שגדל בתרבות בה סיפרו סיפורים דומים, אומר שתמיד חשב שהסיפורים האלו לא נכונים, אבל הניסוי שכנע אותו אחרת.

מסקנה: כילד הוא האמין בסיפורים במידה כזאת או אחרת, ובמקביל גדל אצלו הרציונל בשלב יותר מאוחר, ולכן הוא פגיע ונוטה לשעשע את הרעיון כאפשרי.

בדיוק כמו רופא דתי שמאמין באלוהים ובנביאים ובניסים ונפלאות.

אין שום טעם לדבר גם על 10 ימים.

צאו מנקודת הנחה שהכל שטויות.

לא ידוע מה הוא עשה בדיוק, מה בדקו, מה לא בדקו, מה באמת קרה.

מה שבטוח זה שאין אנשים שחיים בלי מזון ועשיית צרכים.

והסרטון וכל מה שבתוכו הם שטויות+אמונות טפלות+רמאות+עבודה בעיניים+נאיביות.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם

נכון, בני ישארל לא טיילו איזה 40 שנה במדבר...... או שהם גם לקחו איתם כמויות של מצות שיהיו צידה לכל השנים האלה....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים