עבור לתוכן

עזרה/שאלה בתוכנה MSI Afterburner v2.3.1

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
מחפשים תדר טיפוסי לא הכי נמוך ומתחילים להעלות את תדר הליבה בקפיצות קטנות של 20-25 ומבצעים סדרת בדיקות ליציבות, ככה ממשיכים עם העליה עד שמזהים חוסר יציבות.

ברגע שהמסך קופא או שנמצאו שגיאות בתוכנת בדיקה כמו occt מעלים את המתח.

אני מעלה כל פעם ב-0.006.

כך ממשיכים עד שאין מצב ליצב את הכרטיס.

לאחר מכו אותה פעולה עושים עם הזכרונות, הדרך היא ארוכה אך יעילה יותר.

יכול להיות שתעלה גם את תדר הליבה וגם את הזיכרונות ב-20-25 כל פעם וברגע שמתאם התצוגה יקרוס אתה לא תדע אם זו הליבה או הזיכרונות.

בקשר לשאלה באדום, תוספת מתח ויציבות לזיכרונות של הכרטיס.

הכי חשוב איזה כרטיס יש לך, 79xx?

משום מה זה לא ערך לי את ההודעה הקודמת ונוצרה כפולה.

שאלה: מה זה תדר טיפוסי ואיפה אני מחפש את זה?

פורסם

אם תדר הבסיס שלך לליבה הוא 900MHz

אני הייתי מתחיל מאיזור 980-1000 ומטפס.

הכי טוב לראות כרטיסים אחרים שהגיעו ב-oc מהמפעל ועובדים על אותו המתח, להשוות גם עם נתונים של אחרים ולהתחיל מנקודה בה עדיין המתח בסטוק אך התדר גבוה.

פורסם
  • מחבר

אוקי הבנתי תודה רבה! מלךךך! ;)

פורסם
  • מחבר

ממש לא הולך לי טוב עם ה OC, אני כל פעם מעלה V0.006 למתח Core ומעלה 20Mhz ל Core clock

אני במצב שה Core Voltage עומד על 1106mV וה Core clock עומד על 1100 זה הגיוני שה Voltage יותר גבוהה מה Mhz בליבה?

עשיתי בדיקות עם מלא תוכנות במהלך כל הגברת Mhz או Volt כמו 3DMark06, Metro last light BenchMark, 3DMark 11, 3DMark 13, OCCT ותמיד בסוף שאני מגיע לסוף של ה OC אני ניכנס לשחק Far Cry3 או משחקים שונים זה מגיב אחרת והצג קופא לי

עשיתי חיפוש ממש בקשר להשוואות או לאנשים שעשו OC לכרטיס בדגם שלי ולא מצאתי כלום על הכרטיס הזה רק על חברות XFX, או Sapphire אני מחפש ויושב שעות ולא הולך לי! ולא מצאתי באמת מדריך שמפרט איך לעשות OC. והבנתי גם שאין מדריך שממז יעזור בגלל שיש כל כך הרבה כרטיסים וכל כרטיס שונה מכל אחד וצריך מדריך ספציפי לכרטיס מהסוג והדגם בשביל ממש מדריך שיעזור לי. והפאק הכי גדול שהאנגלית שלי גרועה! מה אפשר לעשות איך אפשר לעשות OC כמו שצריך??

פורסם

מה זה קשור הוולטז' הוא עומד על 1.000 לא 1000 פשוט לא רשומה שם נקודה..

תמשיך להעלות קצת מתח עד שיתייצב..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים