עבור לתוכן

דרוש מחשב בתקציב עד 3.5K מקסימום גיימינג+קיובייס ללא ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

היי כולם ותודה מראש על העזרה!

אני לא מבין בכלל במחשבים ואני מחפש מחשב שיהיה חזק ורצוי גם שקט במינימום כסף.

משחקים לדוגמא שאני רוצה שהוא יריץ(לא חייב במקסימום פרפורמנס אבל שיריץ חלק): CoD BO, The Elder Scrolls V: Skyrim, MMORPG למיניהם(לא הכבדים ביותר, משהו בסגנון Runes of Magic)

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוךב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת מוזיקה, גיימינג, ושימוש ביתי (סרטים וכו')א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase SX 3 שימוש תדיר.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא.

7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי הרכבת המחשב. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור ירושלים, אודה על המלצות לחנויות אמינות עם אחריות שקל להתנהל איתן.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). רצוי חיבור FireWire (לא קריטי מקסימום אעביר דרך USB), לפחות 500GB נפח, SSD שיספיק לפחות למערכת הפעלה+אופיס.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא. אני רוצה שהמחשב יחזיק מינימום כמה שנים.

תודה רבה!

פורסם

רזולוצית המסך\דגם המסך שברשותך?

פורסם
  • מחבר

אממ LG W53

פורסם

מדובר ברזולוציה 1920X1080.

סקיירים זה משחק שנשען על גבי המעבד יותר ממשחקים אחרים, אם ניקח בחשבון שהשימוש הכללי הוא גיימינג בכיוון

שלא יגביל אותך מבחינת הביצועים יותר מידי ועריכה אפשר לומר שמומלץ לשלב במערכת מעבד מרובע ליבות טוב,

העניין ששילוב אחד בנוסף לכרטיס מסך משתלם וטוב בכדי לספק ביצועים ברמה טובה, יחד עם SSD ושאר המערכת

יחרוג בכמה מאות שקלים מהתקציב. מה שבעייתי מכוון שאתה לא יכול לחרוג ואף מעדיף לחסוך.

הרכיב שהמערכת יכולה לעבוד בלעדיו וניתן להוסיף בכל שלב זה ה-SSD, אלא אם תוותר עליו בשלב זה תאלץ להתפשר או

במעבד חלש יותר או בכרטיס מסך חלש יותר ומשתלם פחות, משהו שאם תרצה לחזק בעתיד תאלץ להחליף בחדש.

זה יכול להיות הכיוון:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪908

קירור למעבד:

Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪44

לוח אם:

MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0

כמות: 1 - מחיר: ₪295

מארז:

באנדל תקציבי - SilverStone Presicion PS08 USB3 + Silverstone Strider 400W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪385

זיכרון:

Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1333C9 CL9

כמות: 1 - מחיר: ₪310

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪342

כרטיס מסך:

Sparkle GTX660 2GB GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪917

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪110

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3311

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3245 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/8nqhr9z2

אם אין צורך בצורב אפשר לחסוך 100 שקלים.

הלכתי על הפלטפורמה הקודמת בכדי לחסוך ומכיוון שההבדל בביצועים לא משמעותי, בבחירה במעבד ולוח מהדור החדש

תגיע בערך לתקציב המירבי.

פורסם
  • מחבר

קודם כל ממש תודה!

יש לי כמה שאלות:

לא עדיף לקנות כרטיס מסך זול יותר? אני לא ממש מבין בזה אבל לא יספיק DDR3? ראיתי Ge Force GT 630 בערך ב400 שקל... זה לא יספיק?

וכנ"ל המעבד – לא שאני מכיר דגמים אחרים אבל אין מצב לקצץ פה טיפה?

ועוד שאלה – הSSD, עד כמה הוא קריטי? סיפרו לי שזה ממש עוזר לביצועים של המחשב וגם לשקט... כמה זה עולה בכלל?

(ואין צורך בצורב, יש לי כבר)

תודה רבה, אתה תותח!

פורסם

עם GT630 לא תריץ שום משחק נורמאלי.

לקצץ במעבד אומר איבוד ביצועים - בטח במשחקים כמו skyrim ובוודאי שבתוכנות כבדות כמו cubase.

SSD מוסיף ביצועים בכל מה שקשור ל-IO אבל זה לא דבר הכרחי. בטח לא חשוב כמו מעבד וכרטיס מסך. אחד כזה עולה סביב 500 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אוקיי... עוד שאלה, הסתכלתי בקישור ששמת לי וכשלוחצים על הצג גרסה עם מחירים מעודכנים של מפרט זה אז זה אומר שאין את הזיכרון ששמת לי במפרט... יש זיכרון אחר באותה איכות בסביבות אותו מחיר... אני כבר רוצה לקדם עניינים ולקנות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים