עבור לתוכן

מה עדיף גלקסי S4/נוט 2/אייפון 5

Featured Replies

פורסם

שלום, איזה מכשיר עדיף? השימוש בעיקר למשחקים גלישה.. ובקשר לLTE יש צפי מתי יהיה בארץ, ואיזה מכשיר מהם תומך בזה?

תודה.

פורסם

תלוי בך ובצרכים שלך. איזה מכשיר היה לך עד עכשיו ?

אני יכול לכתוב לך מה דעתי, אם זה עוזר...

אייפון אני לא אוהב. גן סגור זה לא בשבילי בנוסף מסך קטן מידי.

גלקסי S4 שיחקתי איתו (I9500), מכשיר מעולה אך עדיין סמסונג לא הצליחו להתגבר על הדבר הטריוויאלי ביותר - לאגים, כל מכשירי הדגל שלהם סובלים מזה למעט הנוט 2.

נוט 2 אחרי שעברו אצלי כמעט כל מכשירי הדגל של החברות השונות, הוא היחיד שנשאר אצלי לשימוש שוטף, המכשיר הכי טוב שהיה בידי מעולם, החיסרון היחיד בו הוא השימוש ביד אחת, למרות שהיד שלי די גדולה, עדיין הוא מכביד עליה (אני אציין שללא מגן, זה לא קורה, הכמה מילימטרים שמוסיף המגן אצלי עוברים את הגבול בין נוחות מלאה בשימוש לבין אי נוחות קלה בשימוש רב).

נערך על-ידי LazyCat

פורסם
  • מחבר

כרגע יש לי אייפון 4 פרוץ

פורסם

אני ממליץ שתתנסה קודם באחד או יותר מהמכשירים שציינת (חוץ מהאייפון, אין הרבה שינוי כאן...).

לגבי ה- LTE, אין לך מה להיות לחוץ בעניין, עד שהטכנולוגיה תהיה זמינה בארץ, כבר תחליף לפחות עוד מכשיר אחד. אם בכל זאת אתה רוצה LTE, אתה יכול לקנות את הדגמים של הנוט 2/גלקסי S4 שתומכים - I7105/I9505.

פורסם
  • מחבר

תכלס לאייפון 5 לא כדאי לשדרג

אני נוטה יותר לכיוון הנוט 2, והוא יותר זול

אגב יש את הI7105 בארץ? והאם יש נוט 3 בדרך כי הנוט 2 קיים כבר תקופה?

פורסם

נוט 2 קיים פחות משנה. נוט 3 טרם הוכרז ולא צפוי להיות מוכרז בשבועות הקרובים. כך שאם אינך מוכן לחכות כנראה לפחות עד לסוף הקיץ הוא לא ממש רלוונטי.

פורסם

LTE בארץ יהיה כשיפנו מערכות צה"ל מהתדרים של LTE

הגיעו לאיזה מין הסכמה בין משרד התקשורת והביטחון - יחליפו מערכות צה"ל שיושבות על התדרים הללו בתנאי שחברות הסלולר יישאו בעלות ההחלפה של המערכות

נשארנו עם שאלות שהתשובה שלהן תגיד מתי יהיה בארץ LTE:

1. בכמה החברות הבטחוניות יתמחרו את החלפת התדרים?

2. האם חברות הסלולר צופות להגיע בשנה הקרובה לניצול כמעט מלא של היכולות של HSDPA הנוכחית?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים