פורסם 2013 ביוני 612 שנים תקשיבו אתמול המחש קרס לי הפעלתי אותו מחדשומתי שזה מגיע למקום שבו אמור להיות "ברוך הבא" אני רואה שחור ואת העכבר באמצע אני יכל להזיז אותו אבל לא יותר מזה כלוםאז אני שואל אותכם אם נתקלתם בזה פעם והאם אתם יודעים מה לעשות?
פורסם 2013 ביוני 612 שנים מחבר הא אוקי זה בתהליך עכשיו אני יעדכן :-)- - - תגובה אוחדה: - - -אוקי עשיתי את זה וזה לא עבד יש לך עוד אפשרות לתיקון ?
פורסם 2013 ביוני 612 שנים תריץ כמה פעמים, כל פעם הוא מתקן דבר אחד, אם אחרי חמש פעמים זה עדיין לא עוזר תעדכן ואז נראה מה עושים.כמו כן, תנסה לבדוק עם הוא עולה במצב בטוח.
פורסם 2013 ביוני 612 שנים מחבר אוקי אני ינסה לגבי המצב בטוח אז לא קורה כלום הבעיה נשארתבתיקון שעשיתי הוא שיחזר לי פעם קודמת זה אומר שהוא ישחזר לי את זה כמה פעמים מה הטעם בזה?
פורסם 2013 ביוני 612 שנים לא יודע, שאל את מייקרוסופט.בכל אופן, כנראה שרק פרמוט יפתור אתה הבעיה.עשית איזו פעולה שיכלה לגרום לכך? הורדת או התקנת משהו לאחרונה?
פורסם 2013 ביוני 612 שנים מחבר אם זה חשוב אז זה קרה בגלל שנגעתי עם הרגל במחשב ופתאום הוא נתקע נגעתי ממש חלש וזה פשוט בלבל אותובכל מקרה הוא אומר לי שהוא לא יכל יותר לבצע תיקונים ניסיתי מפר פעמיםמה עושים :[ולא הוא לא מחובר לטלויזיה נערך 2013 ביוני 612 שנים על-ידי YARONGT
פורסם 2013 ביוני 612 שנים זה נשמע כאילו המחשב עולה בכלל על מסך אחר, יכול להיות שיש הרחבה של שולחן העבודה ולפני שנכנסים לווינדוס תמיד יש מסך אחד שחור והמסך הראשי מוצג, ברגע שאתה מזיז את העכבר, אפשרי לראות את העכבר על המסך עם הרקע השחור..
פורסם 2013 ביוני 612 שנים לא שמתי לב שציינת איזה מערכת הפעלה יש לך אבל לא נורא.תנסה לעלות את המחשב ב SAFE MODE , במידה ועלה תנסה להפוך את מנהל ההתקן של מתאם התצוגה ללא זמין ולראות אם המחשב עולה במצב רגיל . כדי להיכנס לSafe mode לחץ על F8 לחיצה ארוכה שהמחשב עולה [לפני שיש את הלוגו שמורה על טעינת מערכת ההפעלה] . בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.