עבור לתוכן

מחפש בנרות: כיסוי לXoom 2

Featured Replies

פורסם

ברשותי טאבלט מסוג Motorola Xoom 2 כבר למעלה משנה.

בתקופה שעוד נמכר ( לפני שגוגל קנו את החטיבה הסלולרית של מוטורולה וסגרו כמעט את כל הפרוייקטים והמשרדים בעולם) הסתובבו בארץ כיסויים לדגם הנל.

בזמנו לא היה לי שימוש נרחב בטאבלט ולכן לא קניתי כיסוי תואם וגם לא היתה סיבה מיוחדת, מדובר באחד הטאבלטים ה"פופולארים" החזקים ביותר שיוצרו אי פעם. מסך עמיד במים, ציפוי מגנזיום ואיכות בנייה מדהימה הותירו את הטאבלט שברשותי שלם גם לאחר אין ספור הפלות ושימוש לא זהיר, אפילו שריטה אחת לא נראית לעין! - לעומת Ipads שיש ברשות משפחתי וכבר לאחר חודש ללא מגן קיבלו שריטות קשות ומכות בצדדים.

יש כיסוי אחד ויחיד בו אני מעוניין, מקורי של מוטורולה. http://www.clove.co.uk/motorola-xoom-2-folio-case

כיסוי דק ביותר שאינו מכסה את שולי המסך ומשמש בעיקר כסטנד 2 מצבים קלאסי.

כמו שכתבתי במשפט הפתיחה מוטורולה נסגרו והמלאי של הכיסויים האלו נעלם לחלוטין ( גם ככה הטאבלט היה כישלון מבחינת מכירות, למרות שמציע תמורת חומרה נהדרת בעבור המחיר)וכעת מה שניתן למצוא בeBAY הם כיסויים סינים זולים שמכסים את שולי המסך ומעבים את הטאבלט בצורה משמעותית ( וגם מכערים אותו על הדרך, בכל זאת מדובר בעיצוב יחודיי! לא עוד מלבן).

אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא את הכיסוי המבוקש, Motorola xoom 2 foilio case/ protfolio, בדיוק כמו זה שנמצא בלינק של clove.

נ.ב - נא לא לתת לי לינק לכיסוי folio היחידי שיש בamazom מכיוון שהם לא שולחים לישראל את המוצר.

תודה לעזורים :)

נערך על-ידי אנטי-פסטו

פורסם

Amazon + buy2usa

פורסם
וכעת מה שניתן למצוא בeBAY הם כיסויים סינים זולים שמכסים את שולי המסך ומעבים את הטאבלט בצורה משמעותית ( וגם מכערים אותו על הדרך, בכל זאת מדובר בעיצוב יחודיי! לא עוד מלבן).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים