עבור לתוכן

תקלה ידועה במשחקים עם הוטנט?

Featured Replies

פורסם

אהלן

אני משחק במשחק רשת ששמו War of the Roses: Kingmaker, ומאז שאני בהוטנט יש לי בעיות בחיבור, לכל שרת.

כדי לפתור את זה אני מתחבר דרך יוזר של ספק אחר או מחליף אייפי כמה פעמים (מתחבר מחדש לספק).

התקשרתי הרגע לתמיכה של הוטנט והנציג אמר לי שהתשתית שלהם כספק היא בסיסית ביותר ויש להם בעיה עם משחקי רשת ואני לא הלקוח היחיד שהתלונן על זה ויש הרבה שעזבו אותם בגלל זה ושאין להם פיתרון כרגע.

מישהו נתקל בזה?

יש ספק נורמלי במדינה הזאת? אל תציעו לי את בזק בינלאומי, הקישוריות שלהם לחו"ל גרועה ביותר, בחיים לא קיבלתי מהירות שקרובה ל100 מגה, בניגוד להוטנט שתצויין לטובה בסוגייה הזו.

פורסם

תלך על שתי ספקיות גם ככה המחירים ברצפה. אולי תקנה חבילה זולה בCCC רק למשחקים :nixweiss: .

במשחקים צריך יציבות פינג ולי יש גיימר ב014 מאז שהוא קיים והוא עובד טוב. זה נכון שהמהירות לחו"ל ב014 לא משהו (שילכו לספר למישהו אחר על הכבל שלהם ) אבל בשבילי זה לא הכי חשוב.

בsteam אני לרוב מקבל 40~mbps אז זה בסדר . אני גם ככה לא מוריד הרבה ואשתי המורידה הראשית בבית לא מתלוננת.

אם חשוב לך שמשחקים יעבדו טוב תתפשר על מהירות מקסימאלית - גם ככה כל הספקיות לא מסוגלות לספק לך מקסימום 24 שעות ביממה. לספקיות יש איזה 1 מגה על 25 משתמשים לחו"ל במקרה הטוב .

בכל מקרה אני לא הכי מרוצה מהחיבור של 014 בזמן האחרון. היו הרבה מקרים שהyoutube עשה בעיות (בעיה ידועה אצלם) בעיקר כשניסיתי לצפות בסרטים שהעלתי. הlive streams שאני צופה בהם לפעמים נתקעים אבל יש שיפור בשבועות האחרונים. יש אפשרות TAG בנטויזיון אבל זה מאוד יקר ואומרים שגיימר ב 014 זה יותר טוב :nixweiss: . גם ככה המחירים ברצפה ואין התחיבות היום על כלום אז אפשר לעבור ספקית אינטרנט כלל יומיים ולרוב משלמים איזה שבוע מקסימום על כל מעבר.

פורסם
  • מחבר

זה לא עניין של פינגים בהוטנט.. זה עניין שאי אפשר פשוט להתחבר לשום שרת אם אני לא עושה את כל ה3 התחברויות מחדש וכל זה..

קצת קשה לי לשלם על חיבור לספק שמספק לי חרא של מהירות לחו"ל(014), שבמקרה הטוב מגיעה ל15 MBPS.. והייתי לקוח שלהם 5 שנים עד לא מזמן בגלל שהם פשוט שמו על התקלה שלי *** ועשו לי טובה אז הם לא באים בחשבון מבחינתי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים