עבור לתוכן

המחשב לא מראה את המסך אחרי שהוא נכנס לשומר מסך

Featured Replies

פורסם

שלום, אני לא יודע אם זה בעיה או לא אבל זה די מעצבן - בימים האחרונים , המחשב נכנס למצב של שומר מסך (מסך שחור) והכל טוב אבל כשאני לוחץ על המקלדת\עכבר זה נשאר על מסך שחור (הוא לא יוצא ממצב של power saving להיות פועל כרגיל ולהציג תמונה. הוא נשאר על מנורה כתומה [של כפתור הכיבוי\הדלקה שלו] ואם אני מנסה להדליק את המסך ע"י לחיצה על כפתור הכיבוי\הדלקה שלו הוא עושה נורה כחולה לכמה שניות ושוב נכנס לsaving power [נורה כתומה])

כפתור הריסטארט של המחשב לא פועל במצב הזה ורק כפתור הכיבוי של המחשב פועל ..

המסך הוא U2312HM

כרטיס מסך HD7950 (שלא עושה בעיות)

לא נגעתי בשום הגדרות אז מה זה יכול להיות?

עריכה: הנה סרטון שצילמתי : View My Video

נערך על-ידי FME

פורסם

יש לך במקרה עוד מסך שמחובר?

ומערכת הפעלה חלונות 7?

פורסם
  • מחבר

לא אני עובד על מסך יחיד שמחובר בDVI TO DVI אם זה משנה.

WINDOWS 7 64BIT

פורסם

אני אגיד לך למה אני שואל - זה קורה גם לפעמים אצלי

העניין הוא שהמחשב עובד לחלוטין (מגיב לפינגים - ואני יכול לשלוח לו פקודות)

יש לי שני מסכים כרטיס מסך של AMD וחלונות 7 (מסך 2412 של דל וטלויזיה פלאזמה) - אז ככה שהמחשבים שלנו די דומים

מה שאני עושה במקרה כזה אני שולח לו ממכשיר אחר פקודת אתחול ואז הוא עולה תקין

זה קורה אחת לשבועיים שלוש - אז ככה שאני לא שובר את הראש יותר מדי

אני יכול להגיד שזה לא קשור למסך דל (כי זה קרה גם בהיעדרו) - אני יותר חושד בכרטיס מסך - אבל כפי שאמרתי זה לאמספיק מציק לי כדי שאני אחקור את זה לעומק

נערך על-ידי gabriel6

פורסם
  • מחבר

ממ אוקיי.. אם עדיין תמצא איזה פתרון אז אשמח אם תעזור לי כי אצלי זה קורה כל יום.. (אני עכשיו מעלה סרטון של הבעיה)

הסרטון למעלה^

נערך על-ידי FME

פורסם
  • מחבר

למישהו יש רעיון איך לעזור? זה כבר בלתי נסבל

פורסם

באמת בעייה מוזרה .. ניסית להסיר דרייברים של הכרטיס מסך ולהתקינם מחדש ?

פורסם

ברוב המקרים האלו הדרייברים של amd אשמים, מה גרסאת הדרייבר?

פורסם
  • מחבר

כשצילמתי את הבעיה בסרטון למעלה הדרייברים היו בגרסה 13.4 אבל אחר כך ראיתי שיש בטא 13.6 וחשבתי אולי יהיה פלא והבעיה תסתדר.. אז הסרתי דרייברים בעזרת DRIVER SWEEPER והתקנתי את ה13.6.

ו... לא עזר ..

גם ניסיתי לבטל את המצב שינה (בהגדרות בלוח בקרה זה put the computer to sleep - שמתי על NEVER) ואת כיבוי המסך השארתי על 10 דקות .. אז נראה לי זה רק כשהוא נכנס למצב של power saving בלי קשר למצב שינה .. (מקווה שהבנתם.. אם לא, אני אשתדל לנסח שוב את מה שאמרתי).

פורסם

איך המסך מחובר עם איזה כבל?

פורסם
  • מחבר

DVI TO DVI

פורסם
  • מחבר

טוב בטלתי גם את המצב של שומר מסך כי זה גם מכניס את המסך לPOWER SAVING... אני לא חושב שיקרה משהו עכשיו (אבל אני אבדוק..) אבל זה עדיין מעצבן..

האמת חשבתי על זה אתמול קצת ויכול להיות שמאז שהתקנתי את התוכנה TRIXX זה התחיל לקרות (או לפחות זה מה שאני זוכר.. )

יכול להיות שזה קשור לדרייברים של המסך עצמו?

פורסם

תנסה ללחוץ במסך על ריסט להגדרות, אין קשר לתוכנת TRIXX, בקשר לדרייברים של המסך מממ... תנסה להסיר ולשלול את האפשרות.

פורסם
ברוב המקרים האלו הדרייברים של amd אשמים, מה גרסאת הדרייבר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים