פורסם 2013 ביוני 412 שנים שלום, אני לא יודע אם זה בעיה או לא אבל זה די מעצבן - בימים האחרונים , המחשב נכנס למצב של שומר מסך (מסך שחור) והכל טוב אבל כשאני לוחץ על המקלדת\עכבר זה נשאר על מסך שחור (הוא לא יוצא ממצב של power saving להיות פועל כרגיל ולהציג תמונה. הוא נשאר על מנורה כתומה [של כפתור הכיבוי\הדלקה שלו] ואם אני מנסה להדליק את המסך ע"י לחיצה על כפתור הכיבוי\הדלקה שלו הוא עושה נורה כחולה לכמה שניות ושוב נכנס לsaving power [נורה כתומה])כפתור הריסטארט של המחשב לא פועל במצב הזה ורק כפתור הכיבוי של המחשב פועל ..המסך הוא U2312HMכרטיס מסך HD7950 (שלא עושה בעיות)לא נגעתי בשום הגדרות אז מה זה יכול להיות?עריכה: הנה סרטון שצילמתי : View My Video נערך 2013 ביוני 512 שנים על-ידי FME
פורסם 2013 ביוני 512 שנים אני אגיד לך למה אני שואל - זה קורה גם לפעמים אצליהעניין הוא שהמחשב עובד לחלוטין (מגיב לפינגים - ואני יכול לשלוח לו פקודות)יש לי שני מסכים כרטיס מסך של AMD וחלונות 7 (מסך 2412 של דל וטלויזיה פלאזמה) - אז ככה שהמחשבים שלנו די דומיםמה שאני עושה במקרה כזה אני שולח לו ממכשיר אחר פקודת אתחול ואז הוא עולה תקיןזה קורה אחת לשבועיים שלוש - אז ככה שאני לא שובר את הראש יותר מדיאני יכול להגיד שזה לא קשור למסך דל (כי זה קרה גם בהיעדרו) - אני יותר חושד בכרטיס מסך - אבל כפי שאמרתי זה לאמספיק מציק לי כדי שאני אחקור את זה לעומק נערך 2013 ביוני 512 שנים על-ידי gabriel6
פורסם 2013 ביוני 512 שנים מחבר ממ אוקיי.. אם עדיין תמצא איזה פתרון אז אשמח אם תעזור לי כי אצלי זה קורה כל יום.. (אני עכשיו מעלה סרטון של הבעיה)הסרטון למעלה^ נערך 2013 ביוני 512 שנים על-ידי FME
פורסם 2013 ביוני 712 שנים מחבר כשצילמתי את הבעיה בסרטון למעלה הדרייברים היו בגרסה 13.4 אבל אחר כך ראיתי שיש בטא 13.6 וחשבתי אולי יהיה פלא והבעיה תסתדר.. אז הסרתי דרייברים בעזרת DRIVER SWEEPER והתקנתי את ה13.6.ו... לא עזר ..גם ניסיתי לבטל את המצב שינה (בהגדרות בלוח בקרה זה put the computer to sleep - שמתי על NEVER) ואת כיבוי המסך השארתי על 10 דקות .. אז נראה לי זה רק כשהוא נכנס למצב של power saving בלי קשר למצב שינה .. (מקווה שהבנתם.. אם לא, אני אשתדל לנסח שוב את מה שאמרתי).
פורסם 2013 ביוני 912 שנים מחבר טוב בטלתי גם את המצב של שומר מסך כי זה גם מכניס את המסך לPOWER SAVING... אני לא חושב שיקרה משהו עכשיו (אבל אני אבדוק..) אבל זה עדיין מעצבן..האמת חשבתי על זה אתמול קצת ויכול להיות שמאז שהתקנתי את התוכנה TRIXX זה התחיל לקרות (או לפחות זה מה שאני זוכר.. ) יכול להיות שזה קשור לדרייברים של המסך עצמו?
פורסם 2013 ביוני 912 שנים תנסה ללחוץ במסך על ריסט להגדרות, אין קשר לתוכנת TRIXX, בקשר לדרייברים של המסך מממ... תנסה להסיר ולשלול את האפשרות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.