עבור לתוכן

ותודה לגולן טלקום על זה שאין לי גישה לחשבון הפייסבוק שלי...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
אני מדבר על 2-Step Authentication.. אחרת למה שאתבקש לאמת את החשבון שלי ככה פתאום? לא שמעתי על מקרה כזה.

אז אתה מתבלבל ומדבר על משהו אחר - אני לא מדבר על אקסטרה-אישור בזמן הלוגין שמגיע ביוזמת הגולש כדי שאנשים רעים לא יפרצו לא לחשבון, אלא על קטע של "תוכיח לפייסבוק שהחשבון שלך אמיתי" שמגיע ביוזמת פייסבוק.

למה שתתבקש? לא יודע, כי ככה.

לא שמעת על מקרה כזה? Facebook Asks Every User For A Verified Phone Number To Prevent Security Disaster

השירות והקישור לאורנג' מבאס.

שירות?

אין לי שום כוונה להשתמש בשירות שלהם, או של שום חברה סלולרית אחרת...

ברגע שיקרה משהו שיגרום לי להצטרך את השירות שלהם - זה אומר שהם עשו משהו רע - ואני אחליף חברה באותו רגע.

• תגובות 92
  • צפיות 47.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם כך, למה לא עזבת את גולן על התקלה הראשונה?

תשמע, לעזוב חברה בגלל שאתה מתעצל להשתמש בשירות, זה לא נורמלי.

יוצא שאתה משלם על הסימים יותר מאשר על השירות עצמו.

פורסם
  • מחבר
אם כך, למה לא עזבת את גולן על התקלה הראשונה?

מה? אבל זה בדיוק מה שעשיתי... התקלה מול פייסבוק היתה התקלה הראשונה שלהם - והיא היתה מספיק קריטית (חסימה של הגישה לחשבון הפייסבוק שלי - שאגב גורמת לזה שאני גם לא אוכל להיכנס לאתרים שנרשמתי אליהם דרך facebook connect...) בשביל לגרום לזה שבאופן מיידי אני אבצע ניוד לחברה אחרת...

תשמע, לעזוב חברה בגלל שאתה מתעצל להשתמש בשירות, זה לא נורמלי.

אני לא בטוח שהבנתי את המשפט הזה. עוזב חברה בגלל שאני מתעצל להשתמש בשירות? על מה אתה מדבר? זה לא מה שאמרתי.

מה שאמרתי זה שאם אני צריך להשתמש בשירות לקוחות - אז זה אומר שהם מנסים לעבוד עליי ולכן אני לא מעוניין להישאר אצלהם. (ע"ע אורנג') זה לא בגלל שאני "מתעצל" להשתמש בשירות, אלא בגלל שהצורך להשתמש בשירות הוא בסך הכל סימפטום של הבעיה האמיתית - והיא שיש משהו רקוב בבסיס אם אני צריך לפנות לשירות..

יוצא שאתה משלם על הסימים יותר מאשר על השירות עצמו.

33 שקל זה לא יותר מאשר השירות עצמו.

פורסם

33 שקל זה לא יותר מאשר השירות עצמו.

התכוונתי במעברי חברה תכופים.

פורסם
  • מחבר

זאת הוצאה חד פעמית, אני לא זורק את הסים לפח - הוא רב פעמי.

אחרי כ-100 ש"ח של הוצאות על סימים יהיו לי את הסימים של כל החברות הרלוונטיות ואז אני אוכל לעבור ביניהן בחופשיות אם יהיה לי ממש משעמם..

פורסם

הם לא משמישים סימים שנויידו לרשת אחרת

תצטרך לקנות שוב סים :)

פורסם

נכון, ברגע שניידת הסימים לא שווים כלום (אולי מבחינה טכנית אפשר לשייך אותם מחדש לקו אחר, אבל שום חברה לא תעשה את זה).

פורסם

יש גם אנשים כמוך בעולם וזה בסדר, לא כל בני האדם נולדו בעלי יכולת לנהל קשרים חברתיים תקינים :)

:screwy:

פורסם

^

הדיון על הפסיכופתים חסרי הפייסבוק די מסכם הכל מבחינתי.

פורסם
  • מחבר
הם לא משמישים סימים שנויידו לרשת אחרת

תצטרך לקנות שוב סים :)

אה אוקיי.. בכל מקרה זאת הייתה סתם תשובה עקרונית להערה לא ממש רלוונטית ..

מה שכן - עשיתי עכשיו speed test וקיבלתי מהירות איטית, כמו זאת שהייתה לי פעם באורנג'..מה נסגר? איפה ה "אולטרה נט" שלהם?

פורסם

הגדרת APN של עורנג'?

פורסם
  • מחבר

האמת שהסים הגדיר את אורנג' בעצמו,קטע מוזר..

אח"כ ניסיתי גם דרך apn Israel לבחור את 012.

אולי הייתי צריך לבחור שם את אורנג', אולי זה שונה ממה שהסים הגדיר אוטומטית למרות שהוא קרא לזה אורנג'.. ננסה.

פורסם

מומלץ להגדיר את אורנג' ולא את 012, אינטרנט יותר מהיר ואפשרות להפעיל את HD Voice במכשירים תומכים (לפי בדיקות ותגובות שונות בנט).

פורסם

אתה יכול לשלוח SMS למספר 999

בתוכן תכתוב 012ota

ותקבל למכשיר הגדרות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים