פורסם 2013 ביוני 312 שנים שלום, יש לי רשת מחשבים עם שרת.אני מעוניין לגרום לכיבוי אוטומטי של המחשבים ברשת (למעט השרת) ביום מסוים בשבוע.האם זה אפשרי (דרך המחשבים ו/או השרת)?מערכות הפעלה: בעמדות WINDOWS XP, בשרת WINDOWS SERVER 2003.תודה רבה
פורסם 2013 ביוני 312 שנים אם יש לך הרשאת אדמין זה יחסית קלתכין רשימה של המחשבים - תצור קובץ אצווה (במידה והרבה תעשה עם לולאת FOR ) אשר נראית בערך כךshutdown /f /s /m \\computerתחליף את COMPUTER בשמו של המחשב המרוחק או במשתנה (במידה ואתה משתמש בלולאה) - את הדבר הזה תכניס ב-scheduled task ותקבע שעה שזה יירוץ.לחלופין - אם כי נראה לי קצת עקום אתה יכול לדחוף את זה בלוגון סקריפטif %computername%==server goto noshutdown at 21:00 "shutdown /f /s":noshutdown נערך 2013 ביוני 312 שנים על-ידי gabriel6
פורסם 2013 ביוני 312 שנים מחבר היי ariel_rg, על כמה תחנות עבודה מדובר ?5 תחנות.וגבריאל, אשמח לשפה יותר ברורה לאנשים פשוטים כמוני...תודה
פורסם 2013 ביוני 312 שנים אני אשתדל להגיב האופן הענייני ביותרמה בדיוק לא הבנת?אתה יוצר קובץ אצווה - הקובץ אצווה מכיל בתוכו פקודת כיבוי - לאחר מכן אתה מתזמן אותו שירוץ בשעה מסוימתלחילופין דוחף בלוגון סקריפט (שאני לא מכיר מינוח בעברית לזה)- הערת אגב - במקרה של 5 מחשבים ברשת - לא הייתי שובר יותר מדי את הראש - תבקש מאנשים שיכבו ושלום על ישראל.
פורסם 2013 ביוני 312 שנים מחבר "תכין רשימה של המחשבים - תצור קובץ אצווה (במידה והרבה תעשה עם לולאת FOR ) אשר נראית בערך כךshutdown /f /s /m \\computerתחליף את COMPUTER בשמו של המחשב המרוחק או במשתנה (במידה ואתה משתמש בלולאה)"אם אפשר לפרט יותר מה לכתוב בקובץ כולל לולאה
פורסם 2013 ביוני 312 שנים 5 מחשבים תשכח מלולאה (הייתי אומר לך לעשות את זה עם לולאה אם היית אומר לי 20 מחשבים צפונה)תעשה רשימה של המחשביםואז בתוך הקובץ[COLOR=#333333]shutdown /f /s /m \\computer1[/COLOR][COLOR=#333333]shutdown /f /s /m \\computer2[/COLOR][COLOR=#333333][/COLOR][COLOR=#333333]shutdown /f /s /m \\computer3[/COLOR]
פורסם 2013 ביוני 312 שנים אגב אחד הדברים שאני כותב עבור האתר זה מדריך לכתיבת קבים כאלו - אני רק מחכה לרגע המתאים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.