עבור לתוכן

מחשב NOTEBOOK, ויינדוס לא עולה

Featured Replies

פורסם

היי, יש לי מחשב NOTEBOOK שמשום מה הWINDOWS בו מסרב לעלות!:amstupid:

ניסיתי להיכנס לביוס כדי להגדיר שהמחשב יקרא מUSBCD (כי אין לו CDROM אבל יש לי נייד) והוא זיהה אבל לא מעלה לי את המסך של הפירמוט :kopfpatsch:(רק נתקע במסך השחור! ואז עולה הסמל "starting window" ועושה לעצמו ריסט שוב) .

אני מבינה בעניין פחות או יותר אז אשמח ממש לעזרה!!!!:gguyz:

תודה מראש:)

נ.ב. מנסה לפרמט אותו עם דיסק חוקי של :smiley7:WIN7

פורסם

מה דגם המחשב?

האם הוא נטה להתחמם/לעשות בעיות אחרות?

תנסי לעלות אליו עם HBCD, האם הוא עולה?

פורסם

שלום לך,

יעזור לנו מאוד אם תספרי מה הדגם של הנייד המדובר.

שנית, המחשב נמכר עם הערכת הפעלה מותקנת עליו?

פורסם
  • מחבר

היי תודה.

הוא אכן נמכר עם WINDOWS עליו... מחשב חדש אז לא היו לי איתו בעיות אחרות והוא לא התחמם לי...

לגביי הדגם, כתוב עליו mini notebook One

13.3" Win 7 Ultimate OS Notebook Laptop (CPU Intel Atom D2500 1.86GHz RAM 2GB

(זה מחשב לשימוש לימודים בלבד )

ולגביי Hiren's BootCD 15.2 אני אמורה להוריד את הקבצים ולצרוב את זה לזו הכוונה ...?

כי הדיסק שיש לי הוא MICROSOFT WINDOWS 7

נערך על-ידי clue

פורסם

ממש לא, לעשות ממנו BOOTABLE DRIVE (דיסקאונקי או CD שאפשר לעלות ממנו לסביבת עבודה כלשהי, מבלי לעבור דרך מערכת ההפעלה המותקנת) ולעלות ממנו, הוא מלא בכלי אבחנה למערכת.

את יודעת איזו פירמה יצרה את המחשב לכל הפחות? אני חושב שאייסר ע"פ השם אך אינני יכול לנחש מרחוק...

פורסם
  • מחבר

זה אכן של Acer

אבל איך בדיוק אני עושה ממנו BOOTABLE DRIVE שאפשר לעלות ממנו לסביבת עבודה כלשהי, מבלי לעבור דרך מערכת ההפעלה ?

הורדתי את הקובץ לדיסק קון קי והגדרתי בביוס של המחשב שיקרא ראשון ממנו...

הוא מזהה שחיברתי לו את הUSB בביוס וכשאני לוחצת F10 הוא נותן לי לבחור אותו\את הדיסק\את ההארד דיסק, אבל כשאני בוחרת אותו (או כל אופציה אחרת) זה לא עושה כלום....

זו הדרך היחידה שאני יכולה לפרמט אותו? זאת אומרת , אין לי משהו חשוב על המחשב והייתי מעדיפה לפרמט אותו וזהו (הרי יש לי דיסק של גירסא חוקית) העניין הוא שגם אם אני מגדירה שיקרא מדיסק קודם, הוא מזהה אותו אבל לא מעלה לי את המסך של הפרמוט....

אז אני כבר די אובדת עצות..... ניסיתי F2,F10,F9,F8 וגם בSAFEMODE הוא לא עולה....

פורסם

אין לך מחצית שחזור? בדרך כלל בניידים ישנה מחיצה, שאפשר לשחזר ממנה את הוינדוס (ככה זה לפחות ב ASUS). תחפשי אולי בחוברת של הנייד פרק הקשור למחיצת שחזור (אם אכן קיים).

להכנת Bootable Cd, הייתי דווק ממליץ על זה http://www.microsoftstore.com/store/msus/html/pbPage.Help_Win7_usbdvd_dwnTool/

פשוט ועובד. כמובן לא לשכוח לגבות לפני זה את הדיסק-און-קי שלך.

פורסם

כיוון שהמטרה היא דיאגנוזה ולא התקנה מחדש אני חושב שהיירנס הוא המתאים למשימה- הרי אפילו איננו יודעים אם המחשב יכול לעלות!

פורסם
  • מחבר

אוקיי עקבתי אחרי השלבים במחשב הזה (שהרי במחשב השני הווינדוס בכלל לא עולה...). אבל באמצע שלב 8 (כשאומרים לכתוב CD BOOT and hit enter. שוב, זה לא עושה.... הוא כותב לי NOT RECONIZED למרות שעד עכשיו הכל היה טוב... ניסיתי עם/בלי רווח/אותיות קטנות/גדולות וזה לא עובד....

הכוונה ב- .Insert your Windows DVD in the optical drive היא לדיסק של הווינדוס נכון?

והמחשב הוא חדש אז אין לי מושג אם יש לו מחיצת שחזור או לא... אבל הוא כן אמור לעלות...ואין לי בעיה להתקין מחדש, אני אפילו מעדיפה לפרמט אותו רק שזה יעבוד...

שום דבר לא עוזר....:bash:

ותודה אבל בשביל להשתמש במדריך השני אני חייבת את Windows 7 ISO FILE ואין לי אותו (עד כמה שידוע לי...) יש לי רק את הדיסק

נערך על-ידי clue

פורסם

אפשר להמיר דיסק ל iso file בעזרת ultra iso.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הורדתי אבל הוא כותב לי הערה "הדיסק אינומ ניתן לאתחול" (כנראה שהוא מוגן)

פורסם
  • מחבר

אני כבר לא יודעת איך עוד אפשר לפרמט אותו...ידיד שלי אמר לי שאולי אני צריכה לקחת אותו למעבדת מחשבים כדי שיפרמטו לי את ההארד דרייב אבל אני סטודנטית אז אני מנסה להימנע מהקנס הזה.... השאלה היא אם יש ברירה...

פורסם

תנסי את הדברים הבאים

כנסי לביוס עכשיו תצתרכי לחפש קצת , רוב מערכות הביוס בנוים כך .

חוצץ ראשון זה מידע כללי על המחשב

חוצץ שני זה שינוים מתקדמים , ולאחר מכן יש ניהול חשמל ויציאה .

את צריכה למצוא הגדרה [לא בחוצץ הראשון] שבו את יכולה לשנות את "מצב SATA" בעיקרון או שזה יהיה כתוב משהו כמו sata mode selection או sata configuration

או אחר , ואז תוכלי לבחור בין SATA /IDE/ACHI , במידה וזה על ACHI תשני את זה ל SATA , ושמרי תראי אם יש שינוי .

בנוסף שהמחשב עולה לחצי ישר f8 לפני שיש לוגו של טעינת מערכת ההפעלה , ואז בחרי ב last known configuration

במידה ולא עוזר

תורידי את הגירסה שיש לך עליה רישיון מהאתר הבא

http://www.w7forums.com/official-windows-7-sp1-iso-image-downloads-t12325.html

ואז תוכלי להפוך את התקן ה USB שלך להתקן bootable שיהיה אפשרי להתקין ממנו מערכת הפעלה

פשוט אחרי הורדה קובץ ה ISO[ פורמט קובץ תמונה העתק 1:1 של מערכת ההפעלה ] , תשתמשי בכלי של מיקרוסופט

http://images2.store.microsoft.com/prod/clustera/framework/w7udt/1.0/en-us/Windows7-USB-DVD-tool.exe הורדה לכלי

....

במידה ואת מתקינה מערכת הפעלה מחדש , אין צורך לפרמט את ההתקן פשוט להתקין מערכת הפעלה נוסף ואז פשוט שתעלי את המחשב תיווצר לך תיקיה בשם windows.old ששמה יהיו שומרים המסמכים האישים שלך [המסמכים שלי/התמונות שלי וכו'] כמובן ששאר ה DATA ישמר ].

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

קודם כל המון תודה על העזרה!

לגבי F8, ניסיתי גם last known configuration וגם SAFEMODE

נכנסתי לביוס ויש שם את ההגדרה של SATA וכתוב שם SATA CONTROLLER MODE:

וזה על IDE (אין אופצייה SATA שם יש רק IDE/ACHI)

שיניתי את זה לניסוי לACHI וזה עעבד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סוף סוף עלה הווינדוס!!!!! אבל מה זה אומר??? זה מסוכן להשאיר את המצב הזה????

המון אבל המון תודה! חסכתם לי עכשיו 200 שקל על טכנאי סתם :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים