פורסם 2004 בפברואר 1121 שנים שלום לכולם קיבלתי כרטיס עתיק יומין בשם voodoo 2 pci 12MB השאלה היא האם ניתן לעבוד איתו ככרטיס בודד או שחייבים לעבוד איתו בשילוב עם כרטיס רגיל והוודוו משמש כמאיץ בלבד, אני רוצה לחבר אותו למחשב עם מעבד פנטיום 3 1000 של קרוב משפחה, כדי לפנות את הזיכרון שנתפס ע"י כרטיס מסך OB האם הכרטיס יתמך? במידה והא נתמך האם הוע מסוגל לעבוד ב 85 HZ או רק ב 75?
פורסם 2004 בפברואר 1121 שנים הכרטיס מסוגל לעבוד בתור כרטיס בודדאבל לדעתי רוב הכרטיסים ON-BOARD טובים יותר ממנו..מבחינת מהירות הרענון בכל רזולוציה, אני לא ממש זוכר
פורסם 2004 בפברואר 1121 שנים הוא לא מסוגל לפעול בפני עצמו, אין לו פונקצית VGA אלא רק 3D accelerator (די דפוק במונחים של היום).
פורסם 2004 בפברואר 1121 שנים איך זהלי יש וודוו עם יציאה לטלויזיהנראה לי 8 או 16 מגה.. לא זוכרויש לי גם RIVA בחריץ PCI וגם לו יש יציאה לטלויזיהושתי הכרטיסים לא צריכים שום דבר אחר חוץ מזה בעע..
פורסם 2004 בפברואר 1121 שנים יש לך אולי Voodoo Rush/Banshee/3/4 שמתפקדים בתור כרטיס מסך, אבל ה 2 הוא רק מאיץ.
פורסם 2004 בפברואר 1121 שנים מחבר האם הוא יסייע במשהו אם אני אחבר אותו ל geforce 2 mx 400 או שהתוספת לא תורגש בכלל, וגם האם ניתן להשיג כבל שמחבר אותו לכרטיס המסך?
פורסם 2004 בפברואר 1121 שנים אתה צריך כרטיס 3D איזה שהוא כרטיס PCI רגיל...ומתאם VGA ל-VGA ...דרך אגב אני מפעיל שתי כרטיסים כאלה בתור SLI ואני יכול להריץ SS2 ב-1024@786בהגדרות נמוכות\בינוניות
פורסם 2004 בפברואר 1121 שנים האם הוא יסייע במשהו אם אני אחבר אותו ל geforce 2 mx 400 או שהתוספת לא תורגש בכלל, וגם האם ניתן להשיג כבל שמחבר אותו לכרטיס המסך?זה לא יעזור ל GF2 MX בכלל, רק יזיק.זה טוב רק אם יש לך איזה משחק ישן שהאצת ה 3D היחידה שהוא תומך בה היא GLIDE, בכל דבר אחר עדיף אפילו RIVA TNT על פני הוודו2 (אלא אם הם ב SLI כאמור).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.