עבור לתוכן

שיחה למנוי שנמצא בחו"ל

Featured Replies

פורסם

היי.

אני יודע שאם אני מתקשר למספר סלולארי ישראלי בזמן שאותו מנוי נמצא בחו"ל, אני משלם עלות שיחה רגילה בארץ והוא משלם עלות גבוהה של שיחה נכנסת בחו"ל.

אבל מה קורה אם אני מתקשר לאותו מנוי לא באמצעות מספר ישראלי, אלא לדוגמא דרך סקייפ? האם זה במקרה כזה חלה עליו עלות גבוהה של שיחה נכנסת?

תודה.

פורסם

אם המספר שלו ישראלי, אז הוא עדיין ישלם את העלות של שיחה נכנסת בחו"ל. סקייפ לא יודעת שהמספר שאתה מתקשר אליו כרגע בחו"ל, מצידה אתה מתקשר למספר בישראל.

פורסם
  • מחבר

אז האם יש דרך זולה לבצע שיחה כזו?

אני אהיה בחו"ל וגם המנוי שאני רוצה להתקשר אליו יהיה בחו"ל באותו זמן.

לי תהיה גישה לאינטרנט אבל למנוי לא אז אין אפשרות לשיחת סקייפ ישירה.

האם, כאשר מנוי מבצע roaming, מוקצה לו מספר זמני במפעיל המקומי שאני יכול להתקשר אליו ? (ואז העלות תהיה כמו שיחה רגילה מסקייפ למספר מקומי באותה מדינה).

פורסם

לא, roaming אומר שכל מי שמתקשר אליך, מבחינתו אתה נמצא בארץ. אין שום "מספר מקומי".

אפשר לקנות כרטיס סים מקומי ולדבר באמצעותו.

פורסם

אני השתמשתי בעבר בהוט מובייל כשהייתי צריך להתקשר מ\לישראל, מדובר בשקל לדקה יוצאת ונכנסת כמובן שאפשר גם לקנות סים מקומי אך בד"כ בסכומים של 50-100 שקל להטענה מינימאלית (כמובן שזה משתנה ממדינה למדינה), אז אלה אם כן אתה מתכנן לדבר שעות בחו"ל, אפשר להסתפק בסים הישראלי שלך, מה שלא יקר כל כך וגם הרבה יותר נוח.

שים לב שמה שאמרתי נכון בהנחה שאתה טס לצפון אמריקה\אירופה, שכן שיחות טלפון במדינות מתפתחות בד"כ הרבה יותר יקרות.

נערך על-ידי Nosh

פורסם
  • מחבר

כפי שאמרתי, אני מעוניין לחייג למנוי ישראלי שיהיה באותו זמן גם בחו"ל. אז דווקא מהצד שלי אין בעיה בשיחה כזו, אני יכול גם להתקשר מסקייפ וגם להשתמש ב callback של גולן (35 אגורות לדקה מהמדינה שאני אהיה בה). הבעיה היא בעלות השיחה הנכנסת שהמנוי אליו אני רוצה להתקשר יצתרך לשלם כי גם הוא בחו"ל, ולפי מה שהבנתי חוץ מסים מקומי אין אפשרות אחרת בעלות נמוכה.

פורסם

אם הוא גם יהיה בגולן, הוא ישלם גם 35 אגורות לדקה נכנסת. (אני מניח שהוא יהיה אותה מדינה כמו שאתה, או במדינה בעלת תעריף זהה)

פורסם
  • מחבר

הוא בסלקום וגם יימצא במדינה אחרת בעלת תעריף יותר יקר.

בכל מקרה תודה על העזרה, אני אחשוב על העניין של סים מקומי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים