עבור לתוכן

מישהו התנסה עם GR02 VSONIC?

Featured Replies

פורסם

[TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD=colspan: 2][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 2]היי, אני מחפש אזניות בסביבות ה30$ (איביי).

אני שמעתי קצת על הGR02 עם הבאס המודגש ושמעתי עליהן דברים טובים. עכשיו, רציתי לדעת מה דעתכם עליהן והאם יש אזניות אחרות בתקציב שעדיפות מבחינת נוחות\עמידות\סאונד.

האזניות צריכות להתחבר לגאלקסי S3 ורוב הקבצים ב MP3 320KBPS (ממש מעט שירים אצלי הם פחות מ320).

אני שומע די הרבה אלקטרונית אבל לפעמים גם רוק (לא הרבה יחסית ככה שפחות חשוב לי)

אינפקטד מאשרום יש לי הרבה שירים שלהם, כל מיני דאבסטפים ושירים קצביים כאלו ואחרים.. - אלה הם מה שאני בעיקר שומע.

כרגע אני עם אזניות של הגלקסי S3 והן לא הכי מספקות אותי.. אני חושב שהייתי לוקח אזניות עם סאונד שלא ישעמם ..

ראיתי שיש את דגם הbass edition וממה שקראתי אומרים שהוא עדיף (אין לי מושג אם זה נכון)

אם מישהו התנסה ויכול לרשום לי חוות דעת אני מאוד אודה לו!

(ובקשה חצופה.. - מישהו שמבין באיביי יכול לתת לי קישור לקנייה של הבאס אדישון?)[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

פורסם

יש גם את Sony MH1c בתקציב הזה. יש להם הרבה יותר מדי באס לטעמי ממהקופסא (או שקית במקרה זה) אבל לאחר חסימת הפורטים הם מתאזנות די טוב. ואז אפשר להבחין גם שהאקוסטיקה שלהן הרבה יותר טובה ממה שהמחיר משקף.

פורסם

קניתי את הGR99 שימשו אותי נאמנה במשך כחצי שנה

אוזניות מצויינת מבחינת איכות מוזיקה ובאים ביחס למחיר

החסרון היחיד שלהם זה שאצלי לפחות הם קצת ישבו לא נוח על האוזן. אולי בגלל שלא היה לי כח להתעסק יותר מדיי עם המתאמים לגודל האוזן

פורסם
  • מחבר

תודה על ההצעות אני אברר גם עליהן ^

בינתיים הGR02 בראש הרשימה אצלי (אני פשוט רוצה לעשות השוואה ואז לקנות )

פורסם

ה- GR02 אוזניות טובות ומאוד מומלצות, ברמה הרבה יותר גבוהה מרמת המחיר שלהן. שים לב שמדובר על GR02 Bass Edition ולא הרגילות. שים לב הרבה מוכרים באיביי וכו' עושים תרגיל מסריח וכותבים Bass על הדגם הרגיל.

פורסם

לא משנה איזה מוכר אתה מתכנן לקנות ממנו (כמובן שעדיפות לאחד עם הרבה פידבקים וציון פידבקים גבוה, קרא גם את התגובות של אלה שקנו כבר ממנו את האוזניות), שלח לו הודעה לפני שיבהיר לך האם האוזניות אותנטיות והאם הן ה- "Bass Edition"

פורסם
קניתי את הGR99 שימשו אותי נאמנה במשך כחצי שנה

אוזניות מצויינת מבחינת איכות מוזיקה ובאים ביחס למחיר

החסרון היחיד שלהם זה שאצלי לפחות הם קצת ישבו לא נוח על האוזן. אולי בגלל שלא היה לי כח להתעסק יותר מדיי עם המתאמים לגודל האוזן

היו לי אותם .. לא החזיקו אצלי מעמד הרבה ..

פורסם

הMH1C מעולות, כרגע בשימוש אצלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים