עבור לתוכן

ללכת על שידרוג ? או לחכות כמה חודשים ולקנות בכלל מחשב חדש ? עזרה .

Featured Replies

פורסם

אז ככה קודם כל אני חדש כאן ורציתי את עזרתכם ..

המפרט שברשותי כרגע הוא -

AMD Athlon XP 1800 +

Epox 8K5A2

256 SDRAM

R9600 XT חדש חדש !

אז ככה אני די מתלבט ואני משער שאני אבחר במחשב חדש אבל הבעיה הזמן שאצטרך לחכות

בכל מקרה אשמח אם תגידו לי האם שווה ללכת על שידרוג או לקנות את המפרט שאני אציג

בסוף הדיון ואולי לא בדיוק אותו כי עד זה דברים ישתנו אבל עקרונית משהו באותו סטייל .

אז אם אני אשדרג אני אקח ככה -

לוח - Epox 8RDA3 + Rev 2.1

זיכרון - Samsung 512 3200

ואו מחשב חדש שייראה ככה -

CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray [ ¤ 1399.87 ] 1

Motherboards for AMD : ABIT KV8-MAX3 VIA K8T800 Motherboard (FSB800,OTES,Secure IDE,µGuru,SATA-R,1394,G-LAN,5.1 Sound,USB2) [ ¤ 1149.51 ] 1

Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 508.3 ] 1

CPU Cooling : Thermalright SP-97 CPU Cooler for AMD [ ¤ 306.33 ] 1

Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 579.95 ] 1

Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case [ ¤ 314.12 ] 1

4258.08

כל השטויות שלא כלולות פה זה דברים שמספיקים לי ושנמצאים במחשבי הנוכחי !

אז אני די בטוח שאני אלך על המחשב החדש אבל האם לדעתכם גם בערך עוד 3 -4 חודשים

אפילו פחות המחשב עדיין יהיה סביר וכמובן שבעת הצורך ובעת קניית המחשב הוא ישתנה

בהתאם לדברים החדשים שיצאו אז .. אבל מה עדיף ?#@$

פורסם

אחי יפה עשית ששאלת שאלה מתבקשת כזאת.

לטעמי בלבד אם אץה יכול לקנות מפרט כזה אחרי שתשדרג את הזיכרונות ולוח האם למה שרצית אז סבבה.. מכמה סיבות:

1. כל משחק והמון אפליקציות כבדות יכולות לפעול בצורה טבוה מאוד על מחשבך לאחר השדרוג כמובן

2.זה סכום גדול של כסף לשדרג

3. יקח עוד חצי שנה לפחות עד שתרגיש שהמערכת שלך מקרטעת ואפילו יותר.. אז למה לשפוך כסף?

4. כרגע מעבדי ה64 ביט של AMD הם החזקים ביותר אך מחירם לא הכי כדאי לדעתי ... תעשה חכם אם תחכה ותראה את מעבדי ה64 ביט + לוחות אם וצ'יפסטים מתקדמים יותר

תעשה מה בראש אחי אני חוזר זו רק דעתי...

תתחדש

;)

פורסם

קצת לא קשור.. אבל מצחיק שכל האלה שקונים אטלון 64 ואיזה לוח של 1000 שקל עם רדאון 9800 שמים זכרון סמסונג חמוד של 400 שקל...

אם כבר אתם קונים מחשב, תקחו זכרון משהו טוב..

פורסם
  • מחבר

אחי יפה עשית ששאלת שאלה מתבקשת כזאת.

לטעמי בלבד אם אץה יכול לקנות מפרט כזה אחרי שתשדרג את הזיכרונות ולוח האם למה שרצית אז סבבה.. מכמה סיבות:

1. כל משחק והמון אפליקציות כבדות יכולות לפעול בצורה טבוה מאוד על מחשבך לאחר השדרוג כמובן

2.זה סכום גדול של כסף לשדרג

3. יקח עוד חצי שנה לפחות עד שתרגיש שהמערכת שלך מקרטעת ואפילו יותר.. אז למה לשפוך כסף?

4. כרגע מעבדי ה64 ביט של AMD הם החזקים ביותר אך מחירם לא הכי כדאי לדעתי ... תעשה חכם אם תחכה ותראה את מעבדי ה64 ביט + לוחות אם וצ'יפסטים מתקדמים יותר

תעשה מה בראש אחי אני חוזר זו רק דעתי...

תתחדש

;)

תאמת לא ממש הבנתי מה ניסית להגיד ?! עקרונית זה סתם מפרט גיליתי עוד כמה דברים אותו לוח עולה 850 בKSP

אני אצטרף בגדול רק לוח זכרונות ומעבד כל השאר אני ארכיב ושוב כמו שאמרתי .. אני אחכה כמה חודשים בשביל שכל העסק הזה

ייתישב טוב . וכסף יש ולא חסר אבל זה שאמר על הזכרונות יש לך רעיון לזכרונות יותר טובים ?

פורסם

אחי אמרתי שאם יש לך כסף לשידרוג בנתיים ורק אז למחשב חדש אז תקח את:

abit an7/epox 8rda3+

וזכרון 512 DDR 3200PC משום שאם אתה לא אוברקלוקר אז שום זיכרון אחר לא תצתרך בגלל שלזיכרון הננ"ל אין כמעט בעיות תאימות והוא מספק לחלוטין :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים