עבור לתוכן

שאלה קטנה על עליית מחירים בזמן האחרון

Featured Replies

פורסם

לפני כשבועיים מחיר הגלקסי S-3 היה סביבות ה- 1,900 שקלים. כעבור שבוע המחיר עלה לכ- 2,060 (לפי ZAP) ומאז בקושי ירד.

מדוע היתה עליית מחירים בתקופה שדווקא ניתן לצפות לירידה? במיוחד עם התחלת המחירה של ה S4?.. ראיתי שהמחיר של הגלקסי 3 יורד ב150~ בחודש ורציתי לחכות עוד קצת ועכשיו המחיר עלה ומעניין אותי למה..

תודה

פורסם
  • מחבר

מה הסיבה? למה שהS4 יגרום לעליית מחירים של הS3?

ציפיתי לתשובה בסגנון של קיים מחסור כרגע בארץ או משהו.

פורסם

נשמע מצויין, אני לא מבין על מה התלונות ולמה הכותרת "זאפ פגעה בצרכנים".

אין שום סיבה שחנויות יציגו מחיר זול במיוחד בזאפ, ואז כשאתה נכנס לקנות אתה פתאום מגלה שהם בצורה ספק-חוקית בטוח-חצופה פשוט פירקו את הקופסה המקורית של הטלפון, הוציאו משם כרטיס זיכרון שמגיע עם הטלפון עצמו, הוציאו משם אוזניות שמגיעות עם הטלפון עצמו וכו' - ופשוט בלי שום חוצפה מוכרים את ה"תוספות" האלה בתוספת תשלום...

זאפ רוצה לעשות יישור קו כדי למנוע מקרים כאלה, ולדעתי זה מבורך.

עריכה - אני רואה גם שכל התגובות בכתבה תומכות בדעה שלי, יופי.

הכתב של הכתבה הזאת יצא בכיין ובעל אמינות מפוקפקת.

vannostrun - המחיר של ה-S3 לא עלה, פשוט בזאפ אתה כבר לא רואה מחירים זולים יותר שכוללים מחירים של חנויות חצופות שעשו את הטריק המסריח הנ"ל.

נערך על-ידי Milford Cubicle

פורסם
  • מחבר

עקבתי ספציפית אחרי KSP באילת וכן עלה המחיר (היה עברית מלאה+ אחריות וערכה מלאה גם קודם לכן..) אבל כנראה שהעלאה היא בגלל שאין תחרות..

תודה על התשובות (לא שמתי לב שהתגובה הראשונה היתה לינק).

פורסם

בהחלט מבורך מצד זאפ.

אל תדאגו חנות מנסה להוריד חמישה שקלים בשביל להופיע ראשונה בזאפ. אם יש לך 10 חנויות כאלה, המחיר צונח כל יום.

פורסם

אל תשכחו שגם שער הדולר עלה בכ-5 אחוזים בזמן האחרון - זה אוטומטית משפיעה על המחיר ומיום ראשון - עם העלאת המע"מ - זה יעלה עוד כמה שקלים יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים