פורסם 2013 במאי 3012 שנים שלום לכולם הגיע לידי מחשב שבקושי מצליח לזוז לאחר בדיקה גיליתי שהטמפרטורה של המעבד בדר"כ על 65-70 מעלות קבוע.ב-BIOS איפה שמסמנים טמפרטורת כיבוי למעבד (3.0GHZ) היה מסומן DISABLE לכן כנראה המעבד רתח הרבה זמן ולא נכבה באופן אוטומטי, לאחר שהחזרתי ששיניתי לטמפרטורה של 75 מעלות בכל פעם שהווינדוס עלה המחשב עשה ריסטרט.יש לציין כי נמרחה משחת קירור חדשה ומאוורר של ZALMAN חדש אך עדיין הטמפרטורה ירדה קצת אך לא מספיק (לא יורד מ60 מעלות.).שאלתי היא האם יכול להיות שהמעבד כנראה נהרס או קרוב לסופו מפני שהתחמם הרבה זמן ?? (כל המארז פתוח והטמפטורה עדיין לא יורדת )תודה לעונים
פורסם 2013 במאי 3112 שנים קובי שלום,1. טמפרטורה של 70 מעלות היא טמפרטורה קצת גבוהה, אבל מחשב עדיין יכול לתפקד2. שאלתי היא האם יכול להיות שהמעבד כנראה נהרס או קרוב לסופו מפני שהתחמם הרבה זמן ? - בדרך כלל לא3. (כל המארז פתוח והטמפטורה עדיין לא יורדת ) כדאי לנקות את המאוורר ולהחליף משחה טרמית4. לגבי אטיות - אני ממליץ לך לבדוק דיסק קשיח עם MHDD (מדריך בחתימה שלי)בהצלחה
פורסם 2013 במאי 3112 שנים מחבר היי קיריל החלפתי משחה וניקיתי כבר את המאוורר שלו זה ירד באיזה 10 מעלות ל 55-60 אבל ככל שעובר הזמן הוא מתחמם טיפה ולא נכבה.אך ברגע שזה עולה לווינדוס XP הוא נכבה ומפעיל את עצמו מחדש.האמת אני כמעט בטוח שזה המעבד וההתחממות שלו מפני שמה עוד יכול לעשות ריסטרט לווינדוס באופן פתאומי ללא מסך כחול ??אני יבדוק את המעבד בלוח אם אחר זה נראה לי הבדיקה הכי טובה אעדכן בהמשך תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.