עבור לתוכן

מקבל מסך כחול פעם ביום / אחרי כמה ימים.. מיואש (נוספו קבצעי DUMP)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם. רציתי לשתף אתכם בבעיה הכואבת שלי שאני מקבל מסך כחול פעם ב... את המחשב קניתי לפני כשנה בערך (מאי שעבר).

בכל אופן, מאז (ואני מתכוון מאז!) שקניתי את המחשב אני מקבל מסכים כחולים כמו שאמרתי פעם ביום / יכול להיות גם פעם בכמה ימים.. בעיקר כשאני משחק במשחקים (אני משחק בעיקר בCHIVALRY: MEDIEVAL WARFARE למי שמכיר, משחק בSTEAM) אבל לא רק. יכול לקרות גם כשאני סתם גולש בדפדפן או מבצע פעולות פשוטת במחשב. המפרט של המחשב שלי הוא:

לוח אם ASUS P8Z77-V,

מעבד - Intel I7 3770K,

מאוורר למעבד NOCTUA NH-D14,

זיכרון: G-SKILL ARES 16GB 1600MHZ,

כרטיס מסך GIGABYTE GTX 670 WINDFORCE X3,

כונן ראשי לווינדוס SSD: SAMSUNG 840 PRO 128GB,

עוד כונן לאחסון WD CAVIAR BLACK 2TB,

ספק כוח CORSAIR GS500,

מארז ANTEC SOLO II.

הטווח טמפרטורה הוא בערך עומד על 50-55 במאמץ במשחקים למעבד / לוח אם אני חושב (כשאני מרפרף ככה באמצע המשחק חזרה לווינדוס ורואה בתוכנה מסויימת). כנ"ל לגבי הכרטיס מסך.

יש לי 3 מאווררים 2 קדמיים שעובדים במהירות 1700RPM ואחד אחורי במהירות 1200RPM, כולם על מהירות גבוהה.

ניסיתי לשנות כל מיני הגדרות בBIOS וללא הצלחה, זה כל הזמן חוזר מתישהו. כשאני חושב שזה לא חוזר, זה חוזר ובגדול. כמו הפתעה.

אני כבר מיואש. אשמח לעזרה מאנשים מלומדים כמותכם ... תודה.

עריכה: הוספתי קבצי DUMP שרשומים בהם פירוט למסך הכחול.

לינק להורדה לקבצים:

http://www.f2h.co.il/yim91uji57dx

נערך על-ידי MeTaL_SnAkE

פורסם
  • מחבר

אוקיי, נראה כי הצלחתי לפתור את הבעיה בעצמי :) אחד מהכרטיסי זיכרון היה דפוק, היתי צריך להשתמש בתוכנה של MEMTEST86+ כשאני בודק את הכרטיסי זיכרון אחד אחד, מסתבר שאחד מתוך ה4 הוא דפוק (נותן ישר על ההתחלה ERRORS....) פאק כמה שברתי את הראש בשביל להבין מאיפה זה קורה. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים