עבור לתוכן

קירור לאבטופ בעזרת מאוור עמוד סטנדרטי :|

Featured Replies

פורסם

:kopfpatsch:

שהמציאות מצריכה אמצעים קיצוניים אז פשוט זורמים עם זה :...

כן כן אחזתי במאוורר השכבתי אותו על השולחן והנחתי את הנייד ישר עליו

אפשר לראות ב LOAD של עבודה רגילה בלי מאוורר מגיע לטמפ של 65 מעלות ועם המאוורר זה יורד ל 54 מעלות באותו העומס

ולגבי LOAD כבד על הנייד הפעלתי את המשחק GRID 2

בלי המאוורר המעבד הגיע ל 95 מעלות כמו שאפשר לראות ב REALTEMP והכרטיס מסך הגיע ל 91 מעלות כמובן שאי אפשר לשחק כלום שמתי אזעקה ברגע שהטמפ עולה ל 92 מעלות

עם המאורר המעבד הגיע ל 75 מעלות במקסימום והכרטיס מסך הגיע לסביבות 70 מעלות

לסיכום איפה שזה חשוב באמת זתומרת במשחקים המאוורר מוריד כמעט 20 מעלות שלמות למעבד ומעל 20 מעלות לכרטיס מסך

עכשיו אני ממש מעוניין קצת לשפר את הסיטואציה הזאת ולמצוא איזה מאוורר בלי רגל שיהיה בצורת קוביה עם הקדימה שטוח לגמרי

שיהיה ניתן להניח את הנייד על המאוורר בצורה שישב מאוזן לגמרי ועדיין תהיה זרימת אוויר מלמטה

אם מישהו רואה כזה דבר שיידע אותי :beerchug:

פורסם

יש משטחי קירור יעודיים לשם-כך.

פורסם

*לאפטופ ..

פורסם
  • מחבר

לפי מה ששמעתי כל המשטחי קירור לא עוזרים בכלל ומורידים 3 מעלות מקסימום וזה הכל גימיק

פה הצלחתי להוריד 20 מעלות שממש אפשר לשחק

אגב אזהרה עכשיו נפל לי הלאפטופ על השולחן ומקש L לא עובד הכי טוב :(

פורסם
  • מחבר

מעניין הנייד שעשו עליו את ה בדיקות הוא בדיוק הנייד שלי

אבל למה אין פתרון קסמים הנה המאוורר הזה הוא הפתרון פתר לי את הבעיה הוריד לטמפ שאפשרי לשחק

רק צריך למצוא אחד בעיצוב ממש מתאים

פורסם

זה כמו שתגיד שלעמוד מול מזגן במהלך כל הקיץ יפתור לך את בעיות החום, זה נוח ?! לא, נייד ?! לא.

אז אני אחדד, אם אתה רוצה למצוא משהו ראלי, שנוח ונייד וכו, אין דבר כזה.:xyxthumbs:

פורסם

מזגן .

עם זאת לפעמים שאני משחק , אני שם כוס מים קרים מאוד , מעל הכרטיס מסך וזה עוזר לאיזה חמש-עשר דקות .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים