פורסם 2004 בפברואר 1021 שנים שלום רב! היום הדלקתי את המסך הישן שלי והתברר לי שכנראה הוא שבק חיים, כי הוא לא נדלק בשום אופן. הבנתי שהדרך היחידה היא לקנות מסך חדש, אמא שלי רוצה רק LCD, כי המסך ישמש אותה. לפני חצי שנה התפרסמה באתר של טום על מסכי LCD 17'' והHyundai Q17 האם זה עדיין כך? או שיש אלטרנטיבות טובות יותר? תודה מראש! עריכה: יש לי במחשב שאליו יחובר המסך נכניסת מסך סטנדרטית, לא DVI זה יתאים?
פורסם 2004 בפברואר 1121 שנים חחח אותו סיפור כמו שלי שבק חיים אתמול בערב (אבא שלי תכנאי של הדברים האלה ולא שווה לתקן אותו)אז אני שואל את אותה שאלהתמליצו על מסכי LCD 15/17...
פורסם 2004 בפברואר 1121 שנים בגלל ההתייקרות העצבנית של מסכי LCD בגודל 15, כבר עדיף להוסיף עוד קצת ולקחת 17 אינץ'.וכן, ה - Q17 הוא מסך מאד איכותיולא, זה לא קריטי שאין לך DVI.
פורסם 2004 בפברואר 1121 שנים מחבר תודה רבה על ההמלצה! כנראה אני אקנה אותו, השאלה שלי אם בכל זאת ללכת על 15'' אז על איזה אתה ממליץ?
פורסם 2004 בפברואר 1121 שנים אמרו לאבא שלי היום וגם לי שמסכי LCD לא טובים למשחקיםואם אני משחק הרבה אני לא יהיה מרוצה מהם...האם זה נכון?!?!?ועל איזה מסך אחר מומלץ שיפעל טוב בכל מצב
פורסם 2004 בפברואר 1121 שנים אמרו לאבא שלי היום וגם לי שמסכי LCD לא טובים למשחקיםואם אני משחק הרבה אני לא יהיה מרוצה מהם...האם זה נכון?!?!?ועל איזה מסך אחר מומלץ שיפעל טוב בכל מצבזה נכון , רוב מסכי הLCD הזולים לא טובים למשחקים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.