עבור לתוכן

#תראד הרגע קניתי V1

Featured Replies

פורסם

אז מי הם עובדי תעשיית הטקסטיל בארץ? מה הם מייצרים בכלל?

• תגובות 66
  • צפיות 8.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

"ההוא עם החולצות" מוכרים חולצות תוצרת הארץ.יש עוד חברות שמדפיסות חולצות כאלה לפי דרישה עם חולצות תוצרת הארץ.

פורסם

הזמנתי Logitech G700 מחו"ל

יצא 350 שקל

281a28d5-6ad2-491e-aa1e-5800d44632ca.jpg

פורסם

קונטרולר של XBOX למחשב :)

black_oem_controller_2.png

פורסם

Shure SRH440

product_409.jpg

בפעם השניה כבר שאני קונה את הSRH440 וזה הזוג השלישי כבר ,המקוריות הפסיקו לעבוד והוחלפו באחריות, הזוג השני נשבר לפני כמה שבועות אז בהתחשב בזה שאין ממש אוזניות טובות יותר מאלו בסביבות המחיר הזה ההחלטה נפלה לקנות אותם בפעם השניה .

פורסם

הובגובלין

קניתי מטיב טעם באיזה 15 שקל לבקבוק (קניתי 4 כאלה)

Wychwood-hobgoblin-ale.jpg

ועוד שתי פרנזיסקאנר בגם משהו כמו 15 שקל לבקבוק מטיב טעם

franziskaner-hefe-weisse-beer-online-1317020367.jpg

סה"כ בירות טעימות לדעתי (תלוי כמה אתם אוהבים מרירות בבירה) להובגובלין יש מרירות מיוחדת כזאת, שלא תבינו אותי לא נכון זאת לא מרירות של בירה מכבי שעמדה בשמש איזה חצי שעה...

התלונה היחידה היא המחיר...באותו מחיר כולל של ה 4 הובגולבין וה 2 פרנסיזקאנר היתי יכול לקנות שתי שישיות של גולדסטאר ועוד היה נשאר לי איזה 10 שקל עודף. אבל הטעם די מפצה על המחיר..

מה שכן, לא היתי ממליץ לקנות בירות כאלה למסיבה או להתחלק עם חברים כי הם דוגרי רק בשביל הטעם המיוחד ולא בשביל לדפוק את הראש.

פורסם

Mizuno Nirvana 8 :)

נערך על-ידי MalGano

פורסם
  • מחבר

רציתי לרכוש Logitech אבל חבר שיש לו עכבר דומה של RAPOO אמר שכדאי לנסות..

אז הזמנתי את העכבר הזה מחו"ל

mk_wmm7800Pk_otherviews01.jpg

פורסם
רציתי לרכוש Logitech אבל חבר שיש לו עכבר דומה של RAPOO אמר שכדאי לנסות..

אז הזמנתי את העכבר הזה מחו"ל

mk_wmm7800Pk_otherviews01.jpg

נראה עכבר מעניין, אני גם מחפש עכבר אלחוטי נוח ולא יקר מדי, מצאתי את הדגם הזה(7800P) ב-36$ מאיביי,

ואת הדגם (7600) שנראה די דומה (כפתורי הזום שונים) ב-30$ באיביי ו-25$ ב-DX ו-AX, למישהו יש ניסיון עם העכברים האלו?

פורסם

mionix naos 3200

פורסם
נראה עכבר מעניין, אני גם מחפש עכבר אלחוטי נוח ולא יקר מדי, מצאתי את הדגם הזה(7800P) ב-36$ מאיביי, ואת הדגם (7600) שנראה די דומה (כפתורי הזום שונים) ב-30$ באיביי ו-25$ ב-DX ו-AX, למישהו יש ניסיון עם העכברים האלו?

תבדוק את m705 של לוגיטק.. אני משתמש בו כמה חודשים והוא מצויין

פורסם

לא. לאמזון יש את שירות הסליקה שלהם (סוג של מתחרים ל-PP)

הם מקבלים ויזה רגילה (בינ"ל)

פורסם
תבדוק את m705 של לוגיטק.. אני משתמש בו כמה חודשים והוא מצויין

אני יודע שהוא מצויין, רציתי אחד עם כפתורים נוספים (מעבר לשניים בצד), בגלל זה ה-RAPOO קרץ לי, רק שאין שום סקירות על העכברים שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים