עבור לתוכן

#תראד הרגע קניתי V1

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ניתן להזמין מאליקספרס חולצות גם 4 דולר...

• תגובות 66
  • צפיות 8.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חולצה מעליאקספרס היא חד פעמית.

פורסם

אפשר להזמין חולצות מ-threadless. לפעמים יש מבצעים של חולצות בעשרה דולר ואפילו חמישה דולר.

פורסם
קודם כל, שיהיה ברור- "תוספים בזול", זה המחיר בארה"ב, זה שאתה מוכן לשלם פה על ויטמינים מאות שקלים

זה לא אומר שזה ככה באמת. דבר שני, הויטמינים של ויטהקוסט הם ממש לא באיכות ירודה ויש להם ויטמינים מהטובים בעולם,

אני לא יודע איפה אתה קורא את החוו"ד האלה, אבל אני משער שזה באתרים כמו באדיבילדינג וחברות מתחרות.

Vitacost לא מייצרת בעצמה ויטמינים אלא הם מיוצרים ע"י NSI, שנחשבת בין החברות המוכרות והטובות בעולם לויטמינים.

הוא מדבר שטויות, אני משער שהוא מקבל המלצות ממאמנים במכון שלו ושהדבר היחידי שהוא עושה במכון זה לפמפם יד קדמית

בכלוב וסקוואט בסמית' משין.

חבר, אנחנו מכירים? כי זה בדיוק מה שאני עושה, הולך כל יום לחדר כושר ומפמפם יד קדמית בכלוב, תגיד שלום פעם הבאה שתראה אותי :)

אתה צודק מאוד בזה ש-NSI זה היצרן של מרבית המוצרים של Vitacost, אבל העניין הוא העבר האפרורי של NSI; מוצרים שמיוצרים בסין וע"פ בדיקות מעבדה מכילים עופרת בכמות גבוהה מאוד (consumerlab), למעשה מדובר בכמות הגבוהה ביותר שנמצאה בכל תוסף שהם בדקו אי פעם - ובאופן כללי לא ניתן למצוא חד-משמעית האם הם עומדים בכל התקנים (GMP למשל). אני הייתי נמנע ודובק לחברות אמינות יותר ומשלם עוד כמה דולרים.

אבל אחרי הכל, אני כולה מקבל המלצות ממאמנים במכון...ואתה תמשיך לקנות דלק זול למכונית יקרה.

Alpha

נערך על-ידי YTZ

פורסם

לגבי החולצות - אפילו ב American eagle אפשר לקנות חולצות במחיר שציינת. יש 40% ובקרוב יהיה גם יותר. פשוט לא קונים בגדים לא במבצע..

פורסם
אפשר להזמין חולצות מ-threadless. לפעמים יש מבצעים של חולצות בעשרה דולר ואפילו חמישה דולר.

בתור אחד שיש לו מעל 50 חולצות משם ומכיר את האת האתר כ-4 שנים. אינני זוכר מבצעים של 5 דולר

פורסם

חולצות מ-Threadless ו-PowerBall מ- Aliexpress. הגיעו היום.

ezevy4an.jpg

פורסם

אם כבר חולצות... מישהו יודע איפה אפשר להשיג טקסטיל שמיוצר בארץ? והאם יש דברים טובים שם? סתם סקרנות...

פורסם

שמעתי שיש בדימונה אחלה של מפעל טקסטיל :x

פורסם

ובצבעים שאינם זורחים בחשיכה? :nono:

פורסם
חבר, אנחנו מכירים? כי זה בדיוק מה שאני עושה, הולך כל יום לחדר כושר ומפמפם יד קדמית בכלוב, תגיד שלום פעם הבאה שתראה אותי :)

אתה צודק מאוד בזה ש-NSI זה היצרן של מרבית המוצרים של Vitacost, אבל העניין הוא העבר האפרורי של NSI; מוצרים שמיוצרים בסין וע"פ בדיקות מעבדה מכילים עופרת בכמות גבוהה מאוד (consumerlab), למעשה מדובר בכמות הגבוהה ביותר שנמצאה בכל תוסף שהם בדקו אי פעם - ובאופן כללי לא ניתן למצוא חד-משמעית האם הם עומדים בכל התקנים (GMP למשל). אני הייתי נמנע ודובק לחברות אמינות יותר ומשלם עוד כמה דולרים.

אבל אחרי הכל, אני כולה מקבל המלצות ממאמנים במכון...ואתה תמשיך לקנות דלק זול למכונית יקרה.

Alpha

נכנסתי לconsumerlab, כדי לקרוא את הביקורות שלהם צריך מנוי... אני מניח שאתה מחזיק באחד, תוכל להעלות בבקשה לפורום את הביקורת על השמן דגים? (אין להם על המולטי לצערי).

פורסם

אמריקן איגל זה זבל של סחורה

פורסם
אם כבר חולצות... מישהו יודע איפה אפשר להשיג טקסטיל שמיוצר בארץ? והאם יש דברים טובים שם? סתם סקרנות...

<אמא שלי עובדת בתחום>

פעם היית יכול למצוא הרבה טקסטיל כחול לבן אבל היום הרבה דברים מיוצרים בסין (אפילו כאלה שמעוצבים ע"י חברות ישראליות)

ברור שתמצא טקסטיל ישראלי אבל בדרך כלל הוא יהיה במחיר זהה +- ובגיוון הרבה יותר נמוך

פורסם

^

יש דוגמא לחברה שמייצרת חולצות פשוטות ומוכרת בארץ?

אני מנסה עוד להבין מהי תעשיית הטקסטיל בארץ...

פורסם

בעיקר משהו שהיה קיים בעבר

גם אם תחפש "חולצות שמיוצרות בארץ" בגוגל לא תמצא משהו יותר מדי טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים