עבור לתוכן

שתי שאלות בנוגע לקירור המארז

Featured Replies

פורסם

אז ככה אני בונה מארז חדש לגמרי לא עושה מוד לאחד קיים.

1. האם זה יהיה בסדר למקם את ההארד דיסק(WD80GB 8MB Cahce) מעל לספק? במרחק ס"מ או 2? או שזה יחמם יותר מדי את ההארד דיסק או את הספק?

2. האם זה יהיה בסדר להוציא לספק(300 ואט ג'נרי) את המאוורר הג'נרי ואת המארז של הספק כולו ולהשאיר רק את הלוח שלו ובמרחק 10 ס"מ בערך מה"אגזוז"-מאוורר 92 מ"מ בגג המארז? או שהוא יתחמם יותר מדי? או יפלוט יותר מדי חום?

ואם לא אז זה בסדר אם המאוורר של הספק יכוון לאיזור ריק בפינת המארז(ולא אל חוץ המארז) או ישר אל מתחת ל"אגזוז"?

תודה לעונים :)

פורסם

I don't see a problem with the position of the HDD, but you do need a fan blowing air ON the power supply, so keep that into consideration and good luck, oh yeah and hsow pictures :D

פורסם
  • מחבר

אבל גם כרגע יש לספר רק מאוורר אל מחוץ למארז, ואין לו שום מאוורר שמכניס פנימה..ויש חריצים במארז הספק שדרכם נכנס האוויר..אתה ממליץ להפוך את זה?

ועוד שאלה: איפה ניתן להשיג מאוורר חזק ושקט? שישמש כאגזוז ולכן גם חשוב שהוא יהיה שקט כי הוא זה שהכי נשמע...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים