עבור לתוכן

צריך המלצה לכרטיס מסך חדש

Featured Replies

פורסם

הכרטיס הישן Geforce 8800 gts החליט לעשות בעיות שרק הולכות ומחמירות

(כשאני מתקין דרייברים מכל סוג שהוא הוא קורס לביצועים של 4bit צבעים ורזולוציה הכי נמוכה שיש ולא מאפשר לי לשנות את המצב, יש גם פסים מוזרים על המסך. אחרי חודש כזה בלי דרייברים הוא החליט לעשות תקלה אחרת-בלי הדרייברים הוא עושה רק פסים על המסך. אז כל עוד הוא לא מת ואני יכול לדבר איתכם זה הזמן להציל אותי :). ניסיתי פרמוט, סריקת וירוסים, וכל דבר שעלה בדעתי. ).

אני מקווה שהבעיה האמיתית היא הכרטיס מסך ולא משהו אחר, נראה לי הכי סביר שהוא הבעיה.

אני צריך כרטיס מסך חדש שיהיה יותר טוב מהקודם (בכל זאת רוצה להתקדם :) )

ובמחיר של 400-500 ש"ח.

המחשב:

לוח gigabyte p35-ds3l

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2629#ov

אני מבקש להתיחס לנתון הזה כדי שהלוח החדש יוכל לקבל את הכרטיס החדש (מודה שהתרחקתי מעולם החומרה ב5 שנים האחרונות ולכן אין לי מושג אם יש כבר חיבורים מתקדמים יותר לכרטיסי מסך חדשים בלוחות החדשים)

מעבד: אינטל 2.66GHz ליבה כפולה E6750

זכרונות: dual ddr2 400Mhz 2X1GB

תודה רבה רבה רבה!

פורסם

היי, ברוך הבא לפורום :hi:

האם תוכל להעלות תמונה של המסך והקווים שעליו?

בעל אופן זה נשמע דומה לכרטיס שנדפקה לו ההלחמה. ניסית לאפות?

http://hwzone.co.il/hardware/articles/HWbakary_baking_an_8800GT

בכל אופן, אני חושב ש- radeon hd7770 יספק אותך.

פורסם
  • מחבר

ואוו תודה על המאמר הזה. למען האמת אני חושב שהוא 8800GT ולא GTS (זה נראה לי טעות שהמחשב מציג לי בהגדרות חומרה כי אני זוכר שקניתי GT)

הייתי רוצה לנסות את זה אבל השבוע עברתי דירה ואני חושב שזרקתי את המשחה הטרמית......אז זאת קצת בעיה לבצע את זה. בכל מקרה בא לי לנסות את זה, רק צריך לקנות משחה טרמית.

נשמע כמו אתגר מעניין מאוד!

חבל לי על הכרטיס כי אני דיי מרוצה ממנו.

ננסה לאפות מחר :)

- - - תגובה אוחדה: - - -

בכל מקרה תמשיכו להזרים הצעות לכרטיסים-למקרה שאני אלך על הדרך הקלה.

ואני אשמח אם תתנו לינק ספציפי.

תודה רבה.

פורסם

בהחלט, אם החריגה מתאפשרת. אם לא, אפשר לקחת 7750.

פורסם
  • מחבר

סך הכל-החריגה מתאפשרת.

אבל כמה שאלות

1.האם המערכת הישנה תנצל את הכרטיס הזה או שהיא תהווה צוואר בקבוק?

2.בכמה כבר ה7770 יותר טוב מה7750?אם תיהיו נחמדים ותתנו לינק למדד כלשהו זה יעזור יותר להחליט.

הנה תמונה של מה שקורה כרגע-וזה עוד מצב טוב לעומת המצב של 4bit צבע ורזולוציה הכי קטנה בעולם O_O (מה שקורה כשאני מתקין את הדרייברים שלו)

פורסם

בהחלט שווה אפיה.

השוואה:

http://gpuboss.com/gpus/MSI-Radeon-HD-7770-vs-MSI-Radeon-HD-7750

תתעלם לחלוטין מההערות הטיפשיות של איזה כרטיס "מנצח", הדבר שטוב באתר זה שהוא מרכז את הנתונים של הבנצ'ים וקטעי המשחקיות למיניהם בצורה של טבלה נוחה, וכך יש להתייחס אליו.

כמו כן, framerates חשובים יותר מביצועים סינטטיים (passmark וכיו"ב).

עריכה: הבחירה ב-MSI בהשוואה היא שרירותית (הם הכי זולים לדגם הנ"ל בKSP), תרגיש חופשי להתעסק עם שלל דגמים ויצרניות אחרים.

פורסם
  • מחבר

טוב כנראה שאני אקנה את ה7770. יש הבדלים משמעותיים בינהם.

מעדיף לקנות משהו טוב שיכול לשמש ליותר זמן.

פורסם

מה אם האפייה?

פורסם
  • מחבר
מה אם האפייה?

חחח אני רוצה לאפות אבל אין לי משחה טרמית.

מצד שני התאהבתי בלקנות כרטיס מסך חדש אז זה דיי מבלבל.

אולי כשאני אלך לקנות את הכרטיס אני אקנה גם משחה טרמית לכרטיס ואנסה את מזלי...(אבל אז אני לא יודע אם אני אשמח שיש לי כרטיס מסך חדש או מבואס שלא המשכתי עם הGeforce המתוקן)

אתה חושב שאחרי תיקון אני יוכל למכור אותו?מישהו ירצה אותו בכלל?

- - - תגובה אוחדה: - - -

שאלת מתחילים אחרונה כדי שאני אקנה בראש שקט-החיבור של הכרטיס הזה מתאים ללוח הנוכחי, נכון?

פורסם

אם תלך ככה יש לך שתי אופציות:

1. לא לפתוח בכלל את הכרטיס שקנית ולנסות את האפיה. במידה והאפייה מצליחה אתה מחזיר את הכרטיס החדש לחנות, במידה ולא אתה פותח את החדש.

יתרון: אתה נשאר עם יותר כסף.

חסרון: אתה נשאר טכנולוגית מאחור עוד זמן.

2. לפתוח את החדש ולנסות את האפיה. אם היא עובדת למכור את האפוי ביד שניה.

יתרון: אתה נשאר עם כרטיס חזק יותר.

חסרון: לא סביר שמישהו ירצה לקנות כרטיס אפוי (אלא אם כן אתה רמאי ולא מספר לקונים :nono: ) אם לא ימכר במחיר זול עד-כדי גיחוך, וגם אז לא בטוח- אתה מפסיד את הערך של הישן.

תבחר לך אסטרטגיית עבודה מהשתיים ובהצלחה, וקח בחשבון שיתכן והאפייה בכלל לא תעזור, או לחילופין שבכלל הבעיה לא עם הכרטיס (בדקת אותו על מחשב אחר?)

עריכה: כן, יש לך PCI-E.

פורסם
  • מחבר
אם תלך ככה יש לך שתי אופציות:

1. לא לפתוח בכלל את הכרטיס שקנית ולנסות את האפיה. במידה והאפייה מצליחה אתה מחזיר את הכרטיס החדש לחנות, במידה ולא אתה פותח את החדש.

יתרון: אתה נשאר עם יותר כסף.

חסרון: אתה נשאר טכנולוגית מאחור עוד זמן.

2. לפתוח את החדש ולנסות את האפיה. אם היא עובדת למכור את האפוי ביד שניה.

יתרון: אתה נשאר עם כרטיס חזק יותר.

חסרון: לא סביר שמישהו ירצה לקנות כרטיס אפוי (אלא אם כן אתה רמאי ולא מספר לקונים :nono: ) אם לא ימכר במחיר זול עד-כדי גיחוך, וגם אז לא בטוח- אתה מפסיד את הערך של הישן.

תבחר לך אסטרטגיית עבודה מהשתיים ובהצלחה, וקח בחשבון שיתכן והאפייה בכלל לא תעזור, או לחילופין שבכלל הבעיה לא עם הכרטיס (בדקת אותו על מחשב אחר?)

עריכה: כן, יש לך PCI-E.

אני מעדיף להיות ישר מאשר לקבל יותר כסף.

אם יש חנות מחשבים קרובה כאן(עברתי דירה אז אין לי מושג מה הולך כאן) אז אני אקנה משחה טרמית ואנסה אפיה.

אני מעדיף לנסות את האפיה כי במילא המחשב הזה הוא מלפני משהו כמו 5-4 שנים, מעדיף לתקן בעצמי כדי למשוך עוד זמן עד שאני קונה מחשב חדש כי כל הזמן המחירים יורדים. אם אני אקנה מערכת חדשה לגמרי סביר שאני אקדיש יותר כסף לכרטיס מסך מאשר עכשיו.

אגב עידכון-העברתי מ32ביט צבעים ל16ביט-הוינדוס קרס-עשיתי ריסטרט והמחשב חזר על 16ביט בלי הפסים-אחרי שעה בערך הופיעו פסים חדשים במקומות חדשים על המסך(אבל פחות מטרידים מהקודמים) LOL

פורסם

לפני שנה במחשב הישן שלי היה מקרה שהיו פסים על המסך והבעיה הייתה כונן קשיח תנסה אולי להחליף לאחר שיש בו גם מערכת הפעלה.

פורסם

תנסה לבדוק את הכרטיס על מערכת אחרת, לך תדע מה תגלה.

פורסם
  • מחבר

כן אני מודע לזה שזה הימור לקנות כרטיס חדש בלי בדיקה ולצפות לתוצאה טובה. הימור אבל הימור סביר.

העיניין הוא שאין לי מחשב אחר לבדוק עליו. אני מעדיף כבר את הכסף, הזמן (ושאר האנרגיה שיכולה להיות מושקעת בטכנאי) מושקעים על רכיבים חדשים.

מבחינתי אני הולך על בטוח בכל מקרה כי אני במילא קונה חלקים שאני רוצה. אם הכרטיס מסך תקין אז הכרטיס החדש ישמש למחשב חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים