עבור לתוכן

פתיחת HD 6950 ל-HD 6970

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני יודע שזה קצת ישן, אבל יש לי HD 6950 2GB שלפי דעתי כן מסוגל להיפתח ל-HD 6970. ואם אפשר לקבל יותר ביצועים בחינם - מי האדם שיגיד לא?

מכל מקום, הגרסה של הכרטיס שלי היא SAPPHIRE HD 6950 2GB DIRT 3 DUAL BIOS GDDR5 (קישור כאן). אמרו לי שלגרסה הזאת יש כבר ביוס צרוב של HD 6970... אבל אחרי שהוזזתי את המתג של הביוס השני נוכחתי שלא, אין שום HD 6970 לפי מספר השיידרים שמופיע ב-GPU-Z.

ניסיתי לצרוב את הביוס בדרך יחסית לא קונבנציונלית (לפחות לא זו שפורסמה בפורום אלא לפי זאת) על ידי עריכת הביוס ב-RBE וצריבה ב-CMD, אבל כשאני ריסטארט למחשב הווינדוס לא עולה! המסך לכאורה נשאר עדיין מכובה ואין תצוגה.

זה כאילו שלכרטיס שלי אין מספיק "כוח" כדי לעלות את עצמו ביחד עם הביוס החדש הזה של HD 6970... אף על פי שאמור להיות לו כל מה שדרוש.

יש לכם מושג למה זה קורה? יש לזה פתרון?

תודה רבה לכולם ולילה טוב.

נערך על-ידי CXC

פורסם

כי כנראה:

א. הצריבה לא הצליחה.

ב. הביוס לא מתאים לכרטיס.

תבדוק בשנית אם הדגם הזה באמת יכול להיפתח ואם כן, חפש ביוס תואם.

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שיש ביוס שכן מתאים וביוס שלא. ביוס של HD 6970 זה ביוס של HD 6970, ניסיתי לצרוב ולא הלך...

הרי מה ההבדל בין BIOS של ASUS לבין BIOS של XFX לדוגמה?

למרות שראיתי ברשת אנשים שכן הצליחו לצרוב ביוס של HD 6970 על אותה גרסת HD 6950 2GB בדיוק! זה מה שמעצבן אותי בכל הסיפור הזה

פורסם

לכרטיס שלך יש גרסה שעברה חיתוך לייזר וגרסה נעולה שיכולה להפתח, כנראה יש לך את הגרסה שעברה חיתוך, לכן אין לך את היכולת לעבוד איתו.

לדגם הזה אכן צריך להיות ביוס צרוב ברגע שאתה מעביר את המתג, בגלל שזה לא עבד לך, זה מחזק את העובדה שפשוט אין לו את היכולת לעבוד כך.

פורסם
  • מחבר

זה סופי וסגור? הוא יישאר HD 6950 ולא משנה מה?

פורסם

כנראה שכן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים