עבור לתוכן

מחשב חדש, הרבה בעיות (dll, registry)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

קניתי מחשב חדש, התקנתי עותק חוקי של חלונות 7, ויש לי כל מיני בעיות שאני לא מצליח לפתור לא משנה כמה אני מחפש פתרונות באינטרנט.

הבעיה הראשונה היתה מההתחלה, כשראיתי שבכל הדפדפנים (chrome, firefox IE) יש דפים שהפונט שלהם נראה ממש לא טוב. הרבה דפים נראים ב-italic או bold בלי שום סיבה. חיפשתי קצת ברשת, ובאיזשהו מקום היה כתוב שצריך לעשות איזה בדיקה ב-cmd לקובץ mlang.dll שאחראי על הפונטים ברשת. כשניסיתי לבצע את התיקון לקובץ, זה לא עבד, ואז ניסיתי להחליף את הקובץ mlang.dll בקובץ חדש, אחרי הרבה מאמצים כולל התקנת משהו שקוראים לו "Take ownership" על מנת להחליף את הקובץ, הצלחתי, אבל הבעיה לא נפתרה.

אחרי כן, פתאום ראיתי שאחרי כל ההתעסקות, אני עכשיו לא יכול לפתוח את ה-internet option (שבאחד הפתרונות ברשת אמרו שצריך לשנות שם משהו). גם לא דרך IE, וגם לא דרך לוח הבקרה. הדבר הראשון שאמרו לבדוק זה אם יש תוכנות זדוניות במחשב, אני מריץ את Spybot S&D, והוא לא מוצא שום בעיה.

אם מישהו יכול לעזור לי, זה יהיה נהדר, זה מחשב בן פחות משבוע, ואין לי מושג מה לעשות איתו.

פורסם

אם התקנת בדיוק מחדש את מערכת ההפעלה, תתקין שוב.

פורסם
  • מחבר

אבל כבר העברתי יום עבודה שלם על התקנת כל התכנות במחשב, התקנה מחשב של מערכת ההפעלה דורשת פירמוט של המחשב לא?

פורסם

לא הכרחי אבל רצוי.

ניסיתי להחזיר חזרה את הקובץ mlang.dll המקורי? עשית משהו חוץ מלהחליף אותו?

פורסם

תנסה לעשות תחילה שחזור מערכת לפני כל השינויים ..

פורסם
  • מחבר

עשיתי כרגע system restore ללפני כמה שעות, לפני שהחלפתי את ה-dll הבעיתי, וזה פתר את הבעיה של ה-internet options.

כרגע כפי שזה נראה, הבעיה המרכזית היא הפונטים שמופיעים בדפדפנים, שזאת בעיה שהיתה לי מהיום שהתקנתי את החלונות, אז לא נראה לי ש-system restore יעזור במקרה הזה.

כרגע, בהרבה מאוד אתרים כל קישור מופיע כ-bold, והטקסט עצמו נראה מרונדר ממש לא טוב, ולפעמים גם ב-italic.

יש למישהו נסיון עם הבעיה הזאת?

נערך על-ידי peled99

פורסם

באיזה דפדפן אתה משתמש? ניסית דפדפן אחר?

פורסם
  • מחבר

chrome, firefox, IE10. בכולם זה אותו הדבר.

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-desktop/all-browser-fonts-are-bold-italic-fonts-within-xl/4159239b-22e5-456e-8f09-541df4eda6d8

כאן יש את הפתרון שניסיתי לעשות. כשאני מנסה לעשות את החלק הזה:

1. Start->Type CMD-> Right click on CMD and click “Run as Administrator”

In the command screen type regsvr32 /u mlang.dll and hit ENTER key.

אז מופיעה לי שגיאה, שאומרת:

The module "mland.dll" was loaded but the entry-point DllUregiseterServer was not found.

Make sure that "mland.dll" is a valid DLL or OCX file and then try again"

ושם פחות או יותר נתקעתי

פורסם
  • מחבר

עכשיו שאני בודק את הפונטים באתרים, אני רואה שבכל האתרים הבעייתיים, הפונט שמופיע לי הוא "Helvetica Neue". כשאני משנה את הפונט באתרים (דרך inspect element) אז הכל נראה בסדר גמור.

האם זאת יכולה להיות הבעיה?

- - - נערך: - - -

אוקיי, הצלחתי למחוק את הפונט, ובאמת הכל הסתדר.

התקנתי את הפונט לפני כמה ימים, בגלל צורך מהעבודה שלי (אני מעצב גרפי). מה שמוזר, זה שהוא נהיה הפונט ה-default בהרבה מאוד אתרים, והוא לא נראה טוב באינטרנט. יש אפשרות להתקין פונט בלי שהוא יהפוך להיות ברירת מחדל לאתרים?

פורסם

כשאתה מתקין פונט הוא לא אמור להפוך לברירת מחדל. יכול להיות שהוא דורס את helvetica?

תנסה לשנות את שמו ואז להתקין. תנסה גם להתקין אותו ואז להתקין מחדש את המשפחה של הפונטים (courier, arial, times new roman וכולי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים