עבור לתוכן

איזה אל פסק אני צריך? ספק 620W

Featured Replies

פורסם

שלום,עקב ריבוי הפסקות חשמל באיזור שלי אני צריך המלצה לאל פסק שיתן לי לכבות את המחשב כאשר יש הפסקת חשמל,המפרט הוא :

AMD Athlon II X4 635@ 3400 MHz

Gigabyte GA-770T-USB3

Transcend 8 GB Ram

Leadtek GeForce GTX 460 OC

ASUS Xonar Essence STX

SeaSonic S12II-620

אני גם רוצה לרכוש SSD ולכן אני מעדיף לקנות אל פסק לפני בכדי שההפסקות חשמל לא יהרגו לי את הSSD.

איזה אל פסק אני צריך?

תודה.

רק עכשיו שמתי לב,טעיתי בפורום אם מישהו יוכל להעביר את הט'רד לפורום המתאים,תודה.

פורסם

אתה צריך UPS כלשהוא של 2 סוללות, דגמי ה 1000VA של אדוויס (או UPS נורמלי של חברה אחרת) שיש להם 2 סוללות יתאימו

כיבויים פתאומיים _לא הורסים_ דיסקים קשיחים ו SSDים (נזק לחומרה). יכול להיות נזק כתוצאה מקפיצות מתח בהתחלה ובסוף של הפסקת החשמל, בזה אמור לטפל ה UPS (עד כמה שהוא יכול, אל תצפה ליותר מידי מ UPS זול). אבל לדיסק לא קורה כלום. הנזק האפשרי היחיד הוא למערכת הקבצים (כלומר הסיכון הכי גדול הוא שתצתרך לפרמט את הדיסק מחדש, כמובן שלרוב המשתמשים שמשתמשים במחשב לעבודה וכדומה המידע חשוב יותר מהדיסק עצמו)

הפסקות חשמל : האם מדובר בהפסקות וקפיצות שקורות באיזור שלך, או בבית(/בלוק וכו) שלך ספציפית ? אם זה משהוא מקומי אצלך זה יכול להיות בסיכוי גבוה תקלה במערכת חשמל של הבית או הבניין, שגורמת לסיכון לשרוף עוד דברים / לגרום לשריםה ולא רק לנזק למחשב. אם אתה חושב שהתקלה "מקומית" (תאמת אם השכנים + אם אנשים מבניין אחר לייד), תחפש אותה ותתקן אותה

פורסם
  • מחבר

אלו הפסקות חשמל בכל הישוב שלי,לא משהו שאני יכול לפתור,זה בברור עם חברת החשמל.

בנוסף חישבתי במחשבון שפרסמו פה כמה המחשב שלי צורך,ויצא לי 500W.

אני מתכוון לשדרג כ.מסך למשהו ברמה של 660TI /670,ואולי להחליף לפנום במקום האטלון שלי.

אז נראה לי אל פסק של 600W יספיק לא?

פורסם

כרגע המחשב שלך לוקח פחות אפילו, אם תשדרג כרטיס מסך ל 660-670 לא יהיה הבדל גדול

ה UPS של 1000VA הוא בדיוק 600W, אלה 2 נתונים שונים ו W לא שווה ל VA. פקטור מגביל שני זה הסוללות. ב 1000VA יש 2 סוללות ולכן אין לו בעיה. בכל ה UPSים הקטנים יותר (650 ו 850 וכו) יש סוללה אחת, שמגבילה אותם ל 324W מקס' גם אם על ה UPS כתוב שהוא יותר

פורסם

הייתי מעדיף את האדוויס (איכותי יותר, רכיבים טובים יותר), אבל גם זה יחזיק

פורסם
  • מחבר

אחלה,תודה על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים