עבור לתוכן

זקוק להמלצה לכרטיס מסך בבקשה

Featured Replies

פורסם

שלום, הייתה לי מערכת עם e8400 ו 4870x2 שקניתי לפני כ 4-5 שנים. עכשיו הכרטיס התקלקל ואני צריך כרטיס שיריץ הכל בלי שום מצמוץ אבל לא כולל גיימינג. אני כבר שנים שלא משחק במשחקים, העיקר שמולטיטסקינג, כולל סרטים FHD, פוטושופ, אינטרנט עם מלא טאבים, ותוכנות לתכנות וסביבות כמו visual studio יעבדו חלק.

האם ניתן למצוא משהו כזה במחיר שפוי יחסית? 500 יספיק?

http://skypc.co.il/pl_product~R675SL1GI~8~0.htm

איך הכרטיס הזה?

תודב רבה.

פורסם

רגע רגע.. הלך לך גם ספק והמלצנו לך על אחד, עכשיו גם הכרטיס הלך או שהספק הלך ולקח איתו קורבן?

פורסם
  • מחבר

כן אמרו לי שהספק הלך ואז בסוף התברר שהייתה טעות אז הכרטיס הלך... עזוב אני בעצמי כבר התבלבלתי מה הולך עם המחשב, זה לא אני בדקתי אותו.

בכל מקרה, נכון לעכשיו הכרטיס הוא זה שמקצר ,לטענתם, ואחרי שהם החליפו כרטיס עכשיו הכל עובד כמו שצריך.

העניין הוא ... במחשב הכפתור של ההדלקה בכלל לא דלק,כאילו לא הייתה אפשרות בכלל אפילו לנסות להדליק את המחשב, בגלל זה גם אני חשבתי בהתחלה שזה הספק.

בכל מקרה, מה דעתך על ה6750 ?

בחנות הציעו לי gt 630 , הוא עדיף?

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה אבל אני בלי מחשב כבר מלא זמן ואני צריך כבר להיסגר על משהו..

תודה :)

פורסם
  • מחבר

זה יריץ חלק מולטיטסקינג, FHD, סביבות עבודה כמו visual studio, פוטושופ ומלא טאבים בדפדפן?

פורסם

בהחלט, אין שום קשר בפעולות האלו, גם ככה שם המעבד הוא זה שעובד.

פורסם
  • מחבר

אם אני משקיע עוד בערך 200 שקל וקונה gt 630 או 6750, זה שווה? הם חזקים בהרבה? אגב מה עדיף ה gt 630 או 6750?

אה ועוד שאלה, אם יש לי ספק 630 ואט, בגלל שהכרטיס הקודם צרך מלא, עכשיו עם כרטיס זול כזה המחשב עדיין יצרוך ככה בגלל שיושב ספק כזה או שהוא רק משתמש במה שהוא צריך?

תודה

פורסם

אתה לא משחק, אז בשביל מה אתה צריך כרטיס מסך חזק (בצורה יחסית)?

רוצה לבזבז יותר כסף בכוח?

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לקנות כרטיס כבר להרבה זמן, לא במטרה להחליף אותו אחרי חצי שנה - שנה. פוחד ש6450 יהיה חלש.. לא שאני מבין גדול חח

בוא נגיד ככה, איפה בא לידי ביטוי הכרטיסמסך חוץ מבמשחקים

מכל מה שציינתי למעלה שחשוב לי ?

סתם דוגמא, ב splash למשל יש אופציה בהגדרות לacceleration של gpu משהו כזה כשאתה רואה סרטי HD

פורסם

אין לך כבר מה להשקיע יותר מדי בכרטיס חזק.

המחשב שלך ישן והמעבד חלש, כרטיס ברמה בינונית בערך יספיק, אחרת יווצר לך צוואר בקבוק, תקנה כרטיס זול שיעשה את העבודה בסרטים וכאלה..במשחקים לא הייתי בונה על זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים