עבור לתוכן

סטנד לאוזניות Over ear

Featured Replies

פורסם

נמאס לי מהAKG, אז החלטתי להביא את הסאונדמג'יק PL50/30.

הבעיה היא שאני לא יודע מאיפה להזמין, ואני לא יודע אם ה50 שווה את התוספת.

הרף שהצבתי לעצמי זה 150 ש"ח, אבל אם הPL50 ממש שוות את התוספת, אשקול לקנות אותן. אשמח אם תתנו את דעתכם עליהן.

בנוסף, אשמח אם תמליצו לי על מוכר מומלץ מאיביי או חנות וירטואלית כזאת או אחרת שעושה משלוחים ארצה בחינם, כי אני מפחד לקנות זיוף.

תודה מראש :)

נערך על-ידי Pr0Xy

פורסם

כאן:

http://www.hifiheadphones.co.uk/forum/portable-headphones-earphones/346-soundmagic-pl50-review-great-sound-but-build-quality-horrific.html

יש ביקורת נחמדה עליהם , אז לסיכום - האוזניות לא מומלצות בכלל , בעיקר בגלל איכות בנייה גרועה ביותר.

באמזון כתבו את אותו דבר:

http://www.amazon.com/Soundmagic-PL50-In-ear-Headphones/product-reviews/B002K7FZBA/ref=dp_top_cm_cr_acr_txt?ie=UTF8&showViewpoints=1

בקיצור - לא מומלץ , תחפש אוזניות של חברה יותר אמינה.

פורסם
  • מחבר

והPL30?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לשניכם :)

אני אזמין מהאתר שהבאת לי, אבל השאלה היא מה אני אזמין.. אשמח להמלצות. אני שומע כמעט את כל הז'אנרים (פופ, רוק, אלקטרוני, דאנס, R&B).

אשמח שהאוזניות יהיו עם יחס עלות/תועלת מרבי.

תקציב עד 150 ש"ח, עם חריגה של 100 ש"ח.

במידה ויש לכם את הPL30, יעזור לי מאוד אם תכתבו את דעתכן עליהן.

תודה לכולם. אני מעריך את זה מאוד :)

נערך על-ידי Pr0Xy

פורסם
  • מחבר

מה דעתכם על ה-Brainwavz R1?

לפי התפריט הן עכשיו במבצע (36.5$ במקום 44.5$), אבל כשמוסיפים אותן לעגלה ועושים צ'ק אאוט, המחיר נשאר 44.5$. מה עושים? :screwy:

הן נראות מאוד מעניינות. הן בעלות 2 דרייברים, ממוצע ביקורות 5 כוכבים, המון צ'ופרים.. נראות מושלמות. והן גם עולות רק 135 ש"ח.

עריכה: רק עכשיו שמתי לב שאין להן מיקרופון :( שווה להוסיף 15$ בשביל המיקרופון? ואם כבר מוסיפים, אולי כבר אקנה את אלו?

ד"א מקור השמע שלי הוא נקסוס 4.

נערך על-ידי Pr0Xy

פורסם
  • מחבר

עדכון: דיברתי עם MP4Nation, ונגמר המבצע.

עכשיו כנראה שאני אקח את הדגם עם המיקרופון, אבל אני לא יודע אם שווה להוסיף עוד 10$ בשביל הסטנד לסייבריה V2 שלי.

עצות והמלצות יתקבלו בברכה.

פורסם
  • מחבר

מישהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים