עבור לתוכן

ASUS HD7950 DC2TOP התחמם

Featured Replies

פורסם

היום בבוקר באתי לשחק קצת את המשחק GRID (לא משחק הכי טובעני)

איך שאני מפעיל את המשחק המאווררים של הכרטיס מסך קופצים למקסימום(אז כבר הבנתי שמשהו לא בסדר)

אפילו שעכשיו העונה חמה לרוב הוא במשחקים מגיע ל50 אחוז ממהירות המאווררים

בדקתי טמפרטורות במשחק ובאמת היו גבוהות הגיעו ל90! (שזה ממש חריג לרוב זה הרבה פחות)

אז סגרתי תמחשב ופירקתי את הכרטיס מסך בעדינות(בעיקרון ניראה לי שיש אחריות אבל אמרתי אני קודם יחליף משחה טרמית ואם זה ימשיך אז אני יבוא אל KSP)

אז באמת שפתחתי את הכרטיס ראיתי שהמשחה שם פרירה ודיי יבשה..ניקיתי ושמתי MX2 והרכבתי

עכשיו ניסיתי לשחק קצת שוב בGRID ובאמת הוא עכשיו בערך על 60 ומשהו מעלות והמאוורר שקט..

יש לי כמה שאלות:

יכול להיות שאחרי כל כך מעט זמן מתה משחה תרמית? (יכול להיות פגם אצלהם במשחה?) הכרטיס אצלי שנה ומשהו אצלי..ולא עשיתי לו עינויים או OC קטלני (למרות שבעיקרון יש לו איזה OC מהמפעל כי זה הדגם המשופר..

2 יש עוד משהו שכדאי לעשות כדאי לבדוק שבאמת פתרתי את הבעיה?

איזה בדיקות כלשהם..

3 שפירקתי את הכרטיס ראיתי שאין על הזיכרונות פדים טרמיים והם ככה גלויים מתחת לרדיאטור..זה בסדר ככה?(יצא לי לפרק הרבה כרטיסי סטוק ולא קסטום ושם מתחת לקירור יש פדים או שיש צלע קירור קטן מודבקת..)

תודה רבה

ושבת שלום =]

אלי

IMG0035286.jpg

פורסם

האם הגדרת מהירות מאוורר מוגדרת משתמש דרך אפטרברנר או TRIXX?

או שאתה משתמש רק בדרייבר של AMD שישלוט במהירות המאווררים?

פורסם
  • מחבר

דרך הדרייבר הוא שולט אוטומטי..(אני יכול לשנות את זה לידני אבל ככה זה מעלה סלד לפי החום)

פורסם

^:xyxthumbs: פשוט וקל..

פורסם
  • מחבר

בשביל מה אבל לשנות את זה ? אני מכיר את התוכנה הזאת של MSI לא אהבתי את הממשק שלה

הOVERDRIVE בדרייבר יותר נוח לי

אבל לא הבנתי למה לשנות את האוטמטי למהירות ידנית?

זה לא שאם תנמיך את המהירות אז הבעיה הייתה ניפתרת

עובדה שעכשיו הוא שקט במשחק אחרי האחלפת משחה טרמית שעשיתי(כניראה שבאמת משהו לא בסדר היה בא)

אני עדיין לא מבין איך אחרי שנה וקצת משחה טרמית מתקלקלת?

פורסם

זה לא תקין, אבל לך תדע, הכל יכול לקרות.

פורסם

אם זו התגובה שלך כנראה שלא קראת את המדריך, לא רצים ישר לפרק כרטיס ולהחליף משחה, הדרייבר של amd עצלן אל תהיה כמוהו..תקרא את המדריך הוא רק יעזור לך..

וחוץ מזה רשום שם שאחרי כל הפעולות אני שם אותו על אוטומט..

החסרון הכי גדול של הדרייבר של amd שהוא מעדכן את הטמפרטורה אחרי המון זמן ובתוכנה של msi אתה קובע לו כל כמה זמן לעדכן..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים