עבור לתוכן

הזרמת אודיו בדירה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

לאחרונה התחלתי להתעניין באפשרות של הזרמת אודיו בדירה, ונתקלתי בכמה וכמה מוצרים שלצערי כולם מכוונים לשוק High End יוקרתי במיוחד. אני מחפש אפשרות של הזרמת אודיו זולה יותר, ואשמח לעזרתכם.

הדרישות שלי הן אפשרות הזרמה ממספר מקורות, למספר יציאות שונות. כלומר אפשרות לבחור מוזיקה שנמצאת בטלפון, לפטופ או בכל מקום אחר שמחובר לרשת (יש לי שרת מוזיקה עם כמה מאות אלבומים מגובים למשלם). מבחינת יציאות - אני מעוניין לחבר רמקולים בשלושה חדרים בבית, ורוצה להיות מסוגל לשדר את אותה מוזיקה בכל החדרים, או לחלופין לבחור מוזיקה שונה בכל חדר.

השליטה צריכה להיות נוחה דרך סמארטפון או מחשב, אין צורך בשלט אחר.

הדרך הכי זולה שמצאתי לעשות את זה היא באמצעות שימוש ב Apple Airport Express שעולה בצורה רשמית 100$. עם יחידה אחת כזו בכל חדר, ושימוש באפליקציות לאנדרואיד לשליטה ב iTunes, אני פחות או יותר מצליח להתגבר על הבעיה.

אשמח לשמוע הצעות או רעיונות אחרים!

פורסם
  • מחבר

למען העדכון, למרות שאני לא בטוח כמה אנשים זה מעניין, אספר שקניתי בסוף Airport Express במחיר די משעשע של 30$, והתחלתי לשחק איתו קצת. יש לי כמה חסרונות שאני מנסה להתגבר עליהם, ואשמח לשתף אם זה רק מעניין מישהו.

כרגע אגיד שההגדרות של המכשיר, בשילוב של Airport + PC + Android הם כאב ראש רציני, וכמו כל המכשירים של אפל הם מעדיפים לעבוד אחד עם השני ולא עם מכשירים של חברות אחרות. כרגע אני מצליח להזרים אודיו שנמצא במחשב למערכת שבסלון, באמצעות תוכנה שמותקנת על הטלפון. הבעיה היא שה iTunes לא תומך בריבוי רמקולים (או יותר נכון, במוזיקה שונה למספר רמקולים), ולכן עדיין לא הצלחתי להגיע ליעד הסופי.

אם אתם מעוניינים בעידכונים או יכולים להציע עזרה או רעיונות, אשמח לשמוע.

פורסם

עד כמה שאני מכיר, הAirport הוא באמת הסטרימר אודיו האלחוטי הכי זול כרגע בשוק, כך שאם הרעיון זה הזרמה למספר זוגות רמקולים במקביל זה הכיוון המשתלם ביותר, עם מספר יחידות תואם.

אני משתתך בצערך על הכורח לשלוט במכשיר של אפל מאפליקציית אנדרואיד, אם הבנתי נכון...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים