עבור לתוכן

מאוורר שמחובר ללוח אינו מזוהה

Featured Replies

פורסם

אהלן,

רכשתי מאוורר קטן מדגם AF0029 של TT, הוא מגיע עם חיבור של 3PIN שאמור להתחבר ללוח האם. אני חיברתי כמו שצריך, אבל הבעיה שהלוח כנראה לא מזהה את המאוורר ובגלל זה המאוורר לא פועל.

ניסיתי במחשב אחר, המאוורר עובד כמו שצריך. וגם ניסיתי לקחת מאוורר אחר ולשים אותו במחשב שלי, וזה נראה כתוצאה מחוסר זיהוי של הלוח אם. צריך להגדיר אולי ב-BIOS שיוכל להפעיל את המאוורר דרך הלוח? יש לך מושג מה עושים במקרה כזה?

דגם לוח האם: GA-H61M-S2V-B3

אשמח לתשובה,

​אני מקווה שהכסף לא הלך לפח.

פורסם

אצלי אני פשוט מחבר וזה עובד.. בלי להגדיר כלום

אולי החיבור הספציפי הזה תקול. תנסה חיבור אחר (בדרך כלל יש מספר חיבורים)

פורסם

הזיהוי הוא אוטומטי אין צורך להגדיר כלום מלבד שליטה בביוס, אם בדקת את המאוורר במערכת אחרת והוא עובד אז הבעיה היא בחיבור.

תנסה חיבור אחר או פשוט לחבר עם מתאם ישירות לספק.

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא כנראה בהגדרות של הביוס...

ניסיתי בחיבור אחר בלוח האם וזה גם לא עובד... מה עושים חוץ מלחבר לספק כוח?

פורסם

אין הגדרה בביוס שנוגעת לזה, ההגדרה היחידה בביוס היא סוג השליטה למאוורר של המעבד (CPU FAN) אם חיברת את זה לSYS FAN (שנמצא בלוח האם שלך בצד שמאל בחלק התחתון) המאוורר אמור לעבוד בלי שום הגדרה מיוחדת.

תבדוק טוב שאתה מחבר אותו תקין, אם בדקת במערכת אחרת ואתה בטוח ב100 אחוז המאוורר תקין, אני מציע לך לנסות מאוורר אחר רק לצורך הבדיקה על אותו חיבור בלוח האם שלך , שכן סיכוי טוב שהחיבור עצמו לא תקין (אם חיברת את זה כמו שצריך).

פורסם
  • מחבר

כן, אני מניח שזה נובע מחיבור לא תקין.

הרי ניסיתי להתקין את המאוורר במערכת אחרת והוא אכן פועל, ניסיתי גם לשים מאוורר אחר על אותו חיבור וגם הוא לא פועל.

מה אתם מציעים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים