עבור לתוכן

עזרה | בנוגע לכרטיס מסך , המחשב לא מזהה אותו

Featured Replies

פורסם

שלום ,

יש מחשב די ישן והכרטיס מסך שלו הוא הכי מעפן שיש !!

קיבלתי ממישהו כרטיס מסך שעובד (נבדק ) אך כאשר מחברים אותו למערכת היא לא קולטת אותו

המערכת עומדת בדרישות של הכרטיס מסך

ניסיתי למחוק את כל הדרייברים של הכרטיס המסך המובנה אך ללא כל הצלחה גם בזה

ניסיתי לשנות בBIOS , וזה לא שינה שום דבר ,

גם הספק עומד בדרישות של הכרטיס מסך .

להלן הפירוט :

NVIDIA GeForce 7150 / NVIDIA nForce 630i ) (כרטיס המסך שמובנה בלוח אם )

לוח אם MS 7505 msi

ספק 500W

מעבד Dual Core e5200 2.50Ghz

ראם 4 ג'יגה

והכרטיס מסך שקיבלתי הוא GF 9500gt שאין לו חיבור פינים .

אשמח לעזרה בהקדם האפשרי !

וכדי למנוע שאלות מיותרות , ברור שחיברתי את הDVI לכרטיס מסך שהתקנתי ולא למובנה !

ידוע לי כי המחשב חלש אך אין לי כל רצון לשחק במשחקים כבדים , וכרגע לא אשקיע על מחשב חדש .

בנוסף אתמול קרה משהו מוזר, לפני זה ניסיתי לחבר את הכרטיס ושום דבר לא עזר , אתמול השארתי את הכרטיס בתוך החריץ של PCI-E והפעלתי את המחשב עם חיבור כבל המסך לכרטיס המובנה , אחרי ריסטרט , נעלמה התוצגה מהכרטיס המובנה , אז ישר חיברתי את כבל המסך לכרטיס שחיברתי ולמרבה הפתע , התצוגה הופיע , התקנתי את כל הדרייברים , הצלחתי אפילו לשחק SKYRIM בלי שום בעיה , אחרי זה כיביתי את המחשב , והיום ניסיתי להדליק אותו שוב , אך הבעיה חזרה , הכרטיס מסך שהתקנתי איננו מזוהה וניתן לעבוד רק דרך כרטיס המסך המובנה , מקווה שיש איזשהו פיתרון לבעיה .

דרך אגב ניסיתי כמה פעמים לאפס את הביוס , ולשחק איתו , לא הלך , אם יש לך רעיון אשמח לשמוע , ואם צריך לשנות משהו בביוס בבקשה לכתוב פירוט , תודה רבה :) !:angryfire:

פורסם

תבדוק אם יש אופציה בביוס לפעול על כרטיס חיצוני PCI-E ולא מובנה או AGP

פורסם

תבדוק במנהל ההתקנים אם המחשב מזהה את הכרטיס...

ואם אתה מתקין את הדרייברים מה קורה?

פורסם
  • מחבר
תבדוק במנהל ההתקנים אם המחשב מזהה את הכרטיס...

ואם אתה מתקין את הדרייברים מה קורה?

לא במנהל התקנים הכרטיס לא מזוהה , וכשמנסים להתקין את הדרייברים הוא אומר כי אין לי את החומרה הדרושה (כי פירמטתי את המחשב שוב ) אבל אתמול כאשר הצליח לגרום לו לפעול כן התקנתי את הדרייברים שלו אך כאשר הוא הפסיק לעבוד הדרייברים פשוט לא נפתחו .

ובביוס של MSI שלי אין אפשרות של לכבות את הכרטיס המובנה . רק את האופציה של PCIE והיא מופעלת אצלי

פורסם
לא במנהל התקנים הכרטיס לא מזוהה , וכשמנסים להתקין את הדרייברים הוא אומר כי אין לי את החומרה הדרושה (כי פירמטתי את המחשב שוב ) אבל אתמול כאשר הצליח לגרום לו לפעול כן התקנתי את הדרייברים שלו אך כאשר הוא הפסיק לעבוד הדרייברים פשוט לא נפתחו .

ובביוס של MSI שלי אין אפשרות של לכבות את הכרטיס המובנה . רק את האופציה של PCIE והיא מופעלת אצלי

שמע, אני מצטער להודיע לך שעד היום הייתה לי את אותה תקלה עם כרטיס AMD וזה קצת מעצבן, אני עד עכשיו מתקין ומוחק מערכות כדי להצליח להתקין...

אבל אני שמח להגיד שזה לא בעיה חמורה כל כך, אני מנחש שאם תיקח את הויינדואוס של חבר שלך ותתקין אותו אצלך הכל יעבוד טוב...

בקיצור ולעניין, כי לא הסברתי בדיוק מה אני חושב שהפתרון:

ככל הנראה מערכת ההפעלה שלך לא טובה, אתה צריך למצוא גרסא תקינה שלה ולפרמט איתה...

אצלי זה עבד אבל כנראה שהעידכונים במחשב הרסו משהו ואני לא מצליח להתקין תוכנות, בלי קשר לכרטיס מסך שעובד תקין עכשיו...

פורסם
  • מחבר
שמע, אני מצטער להודיע לך שעד היום הייתה לי את אותה תקלה עם כרטיס AMD וזה קצת מעצבן, אני עד עכשיו מתקין ומוחק מערכות כדי להצליח להתקין...

אבל אני שמח להגיד שזה לא בעיה חמורה כל כך, אני מנחש שאם תיקח את הויינדואוס של חבר שלך ותתקין אותו אצלך הכל יעבוד טוב...

בקיצור ולעניין, כי לא הסברתי בדיוק מה אני חושב שהפתרון:

ככל הנראה מערכת ההפעלה שלך לא טובה, אתה צריך למצוא גרסא תקינה שלה ולפרמט איתה...

אצלי זה עבד אבל כנראה שהעידכונים במחשב הרסו משהו ואני לא מצליח להתקין תוכנות, בלי קשר לכרטיס מסך שעובד תקין עכשיו...

שלשום היה לי ווינדוס 8 , אתמול התקנתי ווינדוס 7 , אין מצב ששניהם פגומים .

פורסם
שלשום היה לי ווינדוס 8 , אתמול התקנתי ווינדוס 7 , אין מצב ששניהם פגומים .

אז תנסה להתקין את המערכת הפעלה מחדש ואז לא לעשות עידכון של הווינדואוס וישר להתקין את הכרטיס...

למרות שאצלי ברגע שהחלפתי מערכת היה מעולה...

פורסם
  • מחבר
אז תנסה להתקין את המערכת הפעלה מחדש ואז לא לעשות עידכון של הווינדואוס וישר להתקין את הכרטיס...

למרות שאצלי ברגע שהחלפתי מערכת היה מעולה...

לא עבד :( עוד רעיונות ?

פורסם

האם בביוס מצוין שהכרטיס יופעל מה-PCI-E?

פורסם
  • מחבר
האם בביוס מצוין שהכרטיס יופעל מה-PCI-E?

כן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים