עבור לתוכן

תקלה משונה ברמקול של לוג'יטק S220 (שידור תחנות רדיו)

Featured Replies

פורסם

אני משתמש ברמקול אחד שאני שם במיטה ובו אני שומע מוזיקה קלאסית מהנט, היום כשהערוץ האינטרנטי לא פעל, שמתי לב שכשאני מצמיד את הרמקול לאוזן שומעים זמזום וברקע איזה ערוץ רדיו (הזמזום תמיד ידעתי שקיים אבל היום זה היה נראה חזק מתמיד), שומעים את הרדיו מאוד נמוך ולא ברור כך שקשה מאוד לזהות מילים (רק בתחילת השעה שומעים את קריאת החדשות ואז שומעים יותר טוב, אז הבחנתי פעם אחד במילים שר החוץ ג'ון קרי..., ושוב שום דבר לא עבד באינטרנט ולא במחשב, (זה המשיך גם כשכיביתי את המחשב)

מה הפשר של התופעה הזו?

  • 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אני רוצה בעקבות זה להחליף רמקולים מכיוון שזה מטרד מעצבן, (באופן אירוני, זה קולט בעיקר את תחנת קול המוסיקה). אך האם הבעיה הוא ספציפית ברמקולים מדגם זה, או שזה בכל הרמקולים עם סאב? האם רמקולים יקרים יותר כמו Micro Lab M-119 או M-200 יפתור את זה?

פורסם

מועבר לפורום אודיו.

פורסם

הכבל של הרמקולים וא משהוא שהכבל מחובר אליו מתפקד כמו אנטנה. ניתן לנסות לשנות את הצורה של החיבור, להוסיף נגד במקביל וכו' ואוליי כך להעלים את הרדיו - ניסוי וטעיה אבל יכול להצליח

אם הזמזום השתנה (חזק יותר ממה שהיה קודם) יכול להיות שקבל אלקטרוליטי בתוך הרמקול מתחיל להיהרס, ניתן לבדוק אם הוא נראה מנופח ולנסות להחליף אותו ולבדוק אם זה פותר את הבעיה (קבל גדול שאמור להיות אחריי מקור המתח)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים