עבור לתוכן

האם מפרט המחשב מצדיק את האיטיות?

Featured Replies

פורסם

אני צריך עזרה בקשר למחשב של חברה שלי.

המחשב אמנם ישן, אבל השאלה שלי היא אם המפרט שלו מצדיק את האיטיות.

כשמדליקים את המחשב, וכשהווינדוס עולה, לוקח לו המון זמן "להתעשת". אם אני אלחץ על הדפדפן למשל, כמה שניות לאחר שהווינדוס עלה- אצטרך לחכות כמה דקות ארוכות עד שהוא ייפתח. כלומר, כשהווינדוס עולה, צריך לחכות לפחות כ-5 דק' כדי שהמחשב יתעשת ורק אז אוכל להפעיל דברים. ובלי קשר לזה, המחשב איטי גם באופן כללי.

אז המפרט הוא:

מעבד: INTEL E2160 1.8GHZ

זיכרון: 2GB

מערכת הפעלה: WINDOWS XP

אז השאלה שלי אם המפרט מצדיק את האיטיות, או שיש בעיה אחרת? האם פרמוט יכול לעזור, או אולי מעבר לווינדוס 7?

פורסם

תבדוק דרך ה-msconfig מה עולה לה עם הווינדוס ותוריד את מה שלא צריך.

כמה toolbars מותקנים לה על האקספלורר?

:P

פורסם

בנוסף, יתכן מאוד כי הקשיח ישן ומאט את תגובתיות המחשב בצורה ניכרת.

פורסם

סביר להניח שהמחשב הזה לא פורמט ב6 שנים שהוא קיים.

קדימה לעבודה...

פורסם

זה טבעו של הדיסק הקשיח.

מלכתחילה הכונן איטי(יחסית להרדיסקים).

וככל שעובר הזמן מערכת הקבצים והוינדוס גודלים במורכבותם ובחוסר יעילותם.

דיפרג יעזור קצת.

הסרת תוכנות מיותרות יעזור קצת.

פירמוט והתקנה מחדש של וינדוס יביאו שיפור משמעותי.

עד שהדברים יחזרו על עצמו בדיוק כמו קודם.

פורסם
  • מחבר

הבנתי.. אז אלך על האופציה של הפירמוט. אז עכשיו יש לי שאלה אחרת:

1. האם כדאי להתקין ווינדוס 7 במקום ה-XP? ה-7 מנצל משאבים יותר טוב, או שהוא דווקא יכביד?

2. כך או כך, המחשב מחובר ברשת ביתית למחשב אחר בבית שהוא האדמין, או איך שקוראים לזה. אחרי הפרמוט צריך להגדיר דברים מחדש כדי להתחבר אליו?

3. במחשב השני בבית מותקן ווינדוס XP. אם אתקין במחשב הזה ווינדוס 7, לא תהיה בעיה עם הגדרת הרשת?

פורסם

בהחלט, החומרה טובה מספיק בשביל windows 7.

פורסם
  • מחבר

היא טובה מספיק, אך האם המחשב יהיה איטי יותר עם ווינדוס 7 לעומת ה-XP, או שלא יהיו הבדלים מורגשים?

ובקשר לשאר השאלות? :please:

פורסם

לא תהיה שום איטיות מורגשת מעבר למה שהיה עם XP.

לגבי שאר השאלות, שאל בפורום רשתות ואינטרנט. לפי מה שאני זוכר, רשת בין 7 ל-XP לא טריוויאלי אבל אפשרי בהחלט עם כמה הגדרות.

פורסם

אפשרי בין XP ל-7.

פורסם
לא תהיה שום איטיות מורגשת מעבר למה שהיה עם XP.

לגבי שאר השאלות, שאל בפורום רשתות ואינטרנט. לפי מה שאני זוכר, רשת בין 7 ל-XP לא טריוויאלי אבל אפשרי בהחלט עם כמה הגדרות.

למה אתה כל כך בטוח בזה שלא היה הבדל הרי הווינדוס 7 לפי ידעתי תופס ג'יגה בזיכרון ככה שכבר נשאר לו רק ג'יגה אחת

דבר שמהר מאוד יכול לגרום לו לאיטיות בגלל חוסר זיכרון

פורסם

איזה פרוסס של WIN7 בדיוק תופס 1G?

פורסם

יש לי מחשב עם windows 7 מאז אוקטובר 2009 עם 2GB זיכרון והוא עובד פרפקט עד היום. תתקין גרסה של 32 ביט ותקבל צריכת זיכרון במנוחה של כ-800MB

פורסם
  • מחבר
אפשרי בין XP ל-7.

צריך להגדיר משהו מיוחד כדי שזה יתאים או שבוחרים באפשרות של רשת ביתית וזה יתחבר אוטומטית?

פורסם

בעבר שהשתמשתי ב-WIN7 יחד עם XP לא הייתי צריך להגדיר כלום ב-7 בשביל לראות את ה-XP, אבל בשביל לראות את 7 ב-XP היה צריך לעשות משהו. (לא זוכר מה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים